На мен раждането със всичките му глезотии- масажи, прически, 3 пълни изследвания на бебето, допълнително храна и телевизия ми излезе около 1200лв......и за всичко си бях направила разчет защото всяка една услуга е написана до стотинка колко струва във сайта.....Още преди да родя си бях направила точно сметката
За мен тези пари се оправдаха, но така или иначе самото по себе си раждането не струваше повече от 250лв За смъртните случаи- имаше наскоро един и ВСЕКИ БОЖИ ДЕН от болницата публикуваха информация какво се случва с жената, защо се е получило и как е към момента, всичко беше обявено и хората нямаха притеснение, че нещо не е както трябва или криминално, а смъртни случаи няма как да няма, за съжаление, това са нещата от живота, но информацията беше публично изнесена.
Къде ще пиша и коментирам, си е мое решение, не се занимавай с мен, не ти трябва.
/ важно е човек да си похарчи добре парите и да е максимално доволен, особено пък като ще ражда детето си.....

Напълно подкрепям казаното от Горгона. На мен и стотинка отгоре не са ми взели в Девата, платих толкова, колкото трябваше и нито лев повече. Какви са тези митове и легенди, че взимали повече идея нямам.