Не правихме прощапулник , отложихме го за другата седмица
Аз в събота ходих на клубче с приятелки и слушахме ей тази мацка - супер свежа, напълни ми душата. Та успях да разпусна дори за 3 часа, мисля, че ще ми стане навик. ММ и бебето са се гледали прекрасно - спейки За говоренето - ние сме на "ба", "па" и "ма" с всякакви интонации. Играе си с патетата и си бърбори "па па пАааА"
Но пък се разбираме Тони трябва ти почивка, мила, пожелавам ти да е скоро

Ия посмях се много
Фифи извинявааааааай, май забравих да пиша тогава, че такава каша няма в Карфур
Съни, честити ти покупки и аз мисля идния уикенд да разперя пръсти
За якетата имаме 3 и сега чакам скиорския костюм, с който якетата ще станат 4, 2 от които са много дебели, а скиорското все пак е Колумбия и разчитам много на качеството му
Анбибиан, ако те интерисува, поръчах товаСмуси нашия примерен ден е закуска, обяд , вечеря, закуската е основно тесто - макарони, филии, качамак, обяд гледам да е нещо готвено и за вечеря пак е готвеното или нещо друго аламинутно, от нашата храна. Не съм пример, месо рядко давам
Сега ще видим какъв ще излезе хемоглобина, през останалото време е на мляко 
Хубав ден
и много обича да танцува
И повода - за няма и нищо. Не помогна ни пръскане с вода, ни тръскане, ни духане в лице - нищо. Е как да не се шашна като това продължи 3-4 минути...
Доктора от бърза помощ(звъннахме на 112) каза "аа няма страшно, здраво ви е детето, просто се е захласнал. Явно е нервак. Спокойно си гледайте живота, израства се. Просто емоциите са му дошли в повече" То хубаво се израства, но дотогава ще побелея. Както и да е, отплеснах се, а щях да бъда кратка. Извинете, че ви занимавам. 

Страхотни принцеси имаш. 
Ще ти се обадя да ходим на прпоизведено в България, и аз може да харесма на Кали нещо. Много искам да и купя ватиран дънков гащеризон, мног оми е сладко бебе в дънков гащеризон, дано намеря хубав
), бау-бау ( мног го обича това, мау( за да покаже, как прави котенцето, па-па ( за патенцето), от скоро май е понала да казва беее ( за агънцата). Дава ръчичка за здрасти, показва на колко е годинки, показва колко голяма ще стане, показва къде живее кученцето, като я питаш как карате колата с тати бръмчи мног осладко, казва люлюлю- не знам защо и от ското -го-го,бърбори си мног она бебешки, а и пляска с ръчички като икажеш браво или когато е доволна от нещо сама си пляска без да я подканяш. Това е общо взеот като се замисля. Ние имаме от тези картонените книжки с животни и аз и показвам животното и казвам как прави и така се учим. Виждам, че и е интересно. Също и е мног оинтересно да си стои на столчето за хранене в кухнята и да ме гледа как готвя, или шетам нещо друго из кухнята.
Сигурна съм, че ако се завлача до близката борса ще ги намеря по-евтини 

Какви са тия пристъпи, милия "нервачко", дано по-скоро ги израсте
Неутешима е, докато не го получи, а на мен хич не ми се ще да се учи така да прави и се виждам в чудо
Опитвам се да й отвлека вниманието - но безуспешно
Аз ли нещо не съм разбраа. Другите, които харесах бяха в Хуманик - Ково за 70 лева, ама тях няма шанс да ги купим за 1 месец 
Ей ме на баш в средата на деня.
Това обяснява много неща
И аз мисля, че 2 млечни хранения на тази възраст са важни, но не е задължително да са само кърма или АМ, нали ядете кисело мляко, сирене, извара. Ние сме на закуска - кърма, на обяд - месно или зеленчуково пйре, на следобедна закуска - пресни плодове със сухарче/бисквита или плодово пюре, и на вечеря - каша. Като през деня предлагам и няколко кърмения, през нощта до скоро се будеше и си търсеше сам, ама нещо от 3-4 дни не се буди и количествата ми заминаха на кино.