Лидл ::19::

• 61 734
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Viena
Днес в един голям Лидл в София видях много празни фризери и много празни щандове,без никакви етикети и цени и ми стана странно,пушената сьомга вече от доста време я няма и има още стоки които просто изчезват. newsm78

# 271
Здравейте, днес мъжа ми е видял в магазина зарядно устройство за батерии: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16940.htm . Има ли някой от вас, който да го е ползвал, както и батериите за зареждане?  Simple Smile

# 272
  • София
Да похваля варената шунка Прага на Барони. Взех от нея в събота и много ни хареса. Яд ме беше, че не взех повече. Редовно си взимам и от пилешкото филе. На скарата става за нула време и е вкусно. newsm26

# 273
Днес в един голям Лидл в София видях много празни фризери и много празни щандове,без никакви етикети и цени и ми стана странно,пушената сьомга вече от доста време я няма и има още стоки които просто изчезват. newsm78
За зарядното-не мога да помогна,но батерии имам няколко комплекта от техните и мога да кажа,че съм много доволна/имам и от доста по-известни на пазара марки......ами,прецакаха ми се сравнително бързо,а Лидълските-още държат,като се има предвид,че предимно тях въртим/.

# 274
Днес направих баницата с листите на сач...ама не ми се получи Cry
Каролче,защо не се получи ?

Ами явно съм сложила повече сода и не беше вкусна Sad Така да ме е яд... Нищо,другата седмица ще направя вита с корите на сач. Обаче аз не слагат сирене,че не ям, ще сложа кашкавалец.

# 275
Здравейте, днес мъжа ми е видял в магазина зарядно устройство за батерии: http://www.Lil.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16940.htm . Има ли някой от вас, който да го е ползвал, както и батериите за зареждане?  Simple Smile
Моя  мъж  беше  взел  но  не  му   хареса  и  на   втората  седмица  го  върна, 

# 276
И моята не успях да я докарам, въпреки спазването на рецептата уж - стана клисава вътре, а отгоре и отдолу препечена Tired Но най-вероятно грешката е в мен и във фурната hahaha

И моята не стана, сега като ви чета се успокоявам. Направих я точно по рецептата на опаковката, но....не ни хареса.

# 277
Люба, Вили, благодаря за мненията, ще се радвам и още някой да се включи. За батериите мислех да купувам от специализиран магазин, но явно и тези ще свършат работа. До колко време може да се върне закупена стока?  bouquet

# 278
Искам да похваля крема за ръце Сиен, доволна съм.От четвъртък се точа на чорапогащниците, нищо че са за момчета и без това трябва да купувам някакви, че нищо от миналата година не ни става.

# 279
  • София
Люба, Вили, благодаря за мненията, ще се радвам и още някой да се включи. За батериите мислех да купувам от специализиран магазин, но явно и тези ще свършат работа. До колко време може да се върне закупена стока?  bouquet
И аз да похваля батериите, купували сме от отделните, без зарядно, много са добри, от зарядното нямам впечатления.

# 280
  • София
Батериите в лидл са хубави, нормалните, тези зареждщи се и зарядни не знам как са, но на нормалните някой беше правил тестове с батериите продавани у нас и лидлските бяха по-добри и от дурацел;) от година сигурно само тях ползваме и съм мн доволна.

# 281
Ами явно съм сложила повече сода и не беше вкусна Sad

KaRoLa, угасявай содата предварително, на киселите млека не може да се разчита. Просто, както ти е в лъжицата, накапи я с капки оцет или лимонов сок и тогава разбъркай с млякото. С оцет го правя най-често, не винаги имам лимон срязан. Шупва и после не се усеща в каквото и да е - сладкиш, баница, хляб. Аз също не обичам да я усещам, затова често я заменям с бакпулвер, но точно в тая баница я слагам угасена, добре става. Peace
И, сподели, моля те как се получава на вита баница. Сигурно и аз ще опитам, но да мине малко време, че както ни харесаха баниците, попрекалихме май. Grinning Peace

# 282
  • София
Тъй като в поста на Angel_Dust стана дума за батерии Дурасел - мисля, че са сменили производителя на батериите, поне на тези, които се продават тук. Явно с цел по-ниска цена. Ужасни са! Това, че не изкарват дълго време не е болка за умиране, но се разтичат. Вече имаме няколко уреда, които съсипаха. Имам чувството, че съм се върнала във времето на социализма и батериите на Никопол.  ooooh!  Някои от дистанционните успяхме да изчистим от изтеклата гнус, но примерно вибриращата самобръсначка Жилет с оригиналната им батерия (на един производител са) се повреди напълно и не вибрира от много дълго време.

Извинявайте за спама, но реших, че е добре да предупредя.

# 283
Един месец е срока-с касовата бележка.А,аз да уточня,че писах за презареждащите се батерии...

# 284
Един месец е срока-с касовата бележка.А,аз да уточня,че писах за презареждащите се батерии...
Еми супер, ще го вземем и презареждащи пък каквото сабя покаже. Благодаря на всички!

По принцип не пазаруваме от Лидл, но чичо ми ни зариби със сладоледено руло и покрай него довечера ще поразгледам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт