Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 861
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
момичета даите ми рецепта за бисквитена торта но крема да не е нишесте да е друг крем!вие сте страхотни!
С маскарапоне:
250гр. маскарпоне
300мл. НЕ сладка сметана
6с.л. пудра захар
РАзбъркваш маскарпонето със пудрата захар , сметаната се разбива и се смесват с бавно бъркане.Тортата е с бисквити закуска, съвсем леко навлажнени.

# 661
може ли да е с крема сирене!

# 662

Един вкусен сладкиш с бисквити и крем с крема сирене: Покрив със сирене тип Крема на Наталина! Peace

# 663
  • София
аз опитвах два пъти да разбивам животинска сметана и не успях, остава си течна!

# 664
Предполагам , че освен малко по - раличен вкуса няма да е по-лош /макар че аз съм такъв фен на маскарпоне/ а може и да е с бишкоти а не със закуска...още малко и стана тирамису Simple Smile)))))

# 665
Здравейте и от мен. Последните 2 теми отсъствах... но компютъра ми беше извън строя.  Confused
Сега имам да наваксвам много и да разгледам всичките ви вкусни неща. Simple Smile
Черпя Ви с едно ШОКОЛАДОВО СУШИ , което правих тези дни.

Хубава и спокойна вечер на всички!   bouquet

# 666
Благодаря ви за милите думи, момичета! Меденките винаги правя по тази рецепта:
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=871.0

Правила съм ги и с пълнеж, невероятни са! Тези на снимката са слепени само със сладко от ягоди, отгоре поляти с шоколад. Проблемът е, че им трябва няколко дена време да омекнат, иначе са страхотни.

# 667
Проблемът е, че им трябва няколко дена време да омекнат

Това е тайната на добрите меденки Simple Smile

# 668
Ох, тичам тичам и не мога да ви стигна Simple Smile

Ама все пак да споделя какво направих днес:

Питка с масло на Блонди (няма грешка тази рецепта)

Първото ми зеле с наденица ама май не се получи  newsm78

# 669
# 670

KaRoLa, питката е страхотна, зелето толкова апетитно, представям си комбинацията от двете! Heart Eyes  bouquet

Anuck, прекрасно е снежното човече!  bouquet  chef

Вкъщи бърза вечеря от пържоли на тиган и туршия, еххх, друго са си доматките от градината! Heart Eyes  bouquet

# 671
KaRoLa, питката е страхотна, зелето толкова апетитно, представям си комбинацията от двете! Heart Eyes  bouquet
е , не мога да се стърпя - питката + зелето ли са комбинацията ?   hahaha

# 672
е , не мога да се стърпя - питката + зелето ли са комбинацията ?   hahaha

bongo_2007, какво не ти харесва комбинацията, и екстра има - наденица! Такова сочно зелице с прясна питка.....ммм Heart Eyes.....тая комбинация ми стига и друго не ми трябва! Grinning  bouquet

# 673
labrex, лигите ми потекоха от тази порцийка. Изглежда невероятно вкусно  Peace
Karola, питката е фантастична!
Anuck, чудни сладки

mirados, моето предложение за бисквитена торта е вкусна бърза Торта с ябълки и бисквити без печене. Всичко се смесва в една купа, изсипва се във форма със свалящ се ринг и се охлажда:

Рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2012/11/blog-post_29.html

Хубава вечер от мен момичета  Hug

# 674
  • София
Анук, чудни меденки и сладка малка сладкарка си имаш, да ти е жива и здрава!

Прочетох твоята рецепта и видях, че слагаш масло в меденките, а повечето други рецепти, на които

попаднах са с олио.

Та въпроса ми е към теб и към другите правещи меденки - как се отразява това на меденките -

масло или олио?

Както ви е ясно подготвям се теоретично да правя меденки, не ми се смейте, задова изпадам в такива подробности ....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт