Отговори
# 45
  • София
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; Лоана

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Бояна, Шанел, КЛОНКА

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; Шанталече, Бианка и Бърди и Цонето

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Лабрадор, Псинет и Бояна

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; Приятно ми е- богиня, Шанел и тази година Шанталче

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - красота да искаш- мисис Т, Приятно ми е- богиня и Бояна - с удоволствие приемам заявката Simple Smile

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; ивонска, Шанел и КЛОНКА тази година определено ми липсваха

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;Давам личен Оскар на всички, които мотивират присъствието ми тук, благодаря за общуването с вас!

15. Тема на годината; "Инцидентът на Константин Величков и Пиротска"

16. Крилата фраза, бисер на годината;

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 20:41 от Azzy

# 46
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо-Бояна, Dona и Как' Сийка.

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Не се сърди човече.

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон-  Вилико.

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - Аззи.

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко -  Елинор 777.

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината- Ивонска.

# 47
  • Варна

9. ... най-красива съфорумка- Златно огледало - Dona (по аватар по я преглъщах  Grinning), Октопод с рокля, Saule, Check Please.

Бързах, че да не забравя.

# 48
  • Варна

Категории:

1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо;Клонка, Поли, Фея Кръстница

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;Пипи Дългото чорапче

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума;ИрПуц, Фея Кръстница, Бианка

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон;Пипи Дългото чорапче

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка;Не се сърди, човече, MissNelly,Sophia_l

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало$hantalche, Октопод в рокля, Поли

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;Клонка, Хърмаяни

12. Банда на годината;Аватарките

13. Цялостно творчество;Как'Сийка

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината;"Виж какво ми пише в подписа"- фразата е на Пипи Дългото чорапче и това нещо много пъти го засичах из разни теми.  toothА тогава в подписа ѝ пишеше нещо от сорта" С тъпи човки не споря" tooth

Ще допълвам!  Peace

# 49
  • BG

Що бе, Стейси, къде е Хърмаяни?  Thinking

# 50
  • Варна
Що бе, Стейси, къде е Хърмаяни?  Thinking
Не съм я засичала нейни постинги отдавна. А ми е направила впечатление.
Скрит текст:
Влязох в профила ѝ-не е писала от август, а преди това-на места, където аз не съм чела. Явно съм я разминала, не че изцяло е липсвала. Но номинацията ми остава.

# 51
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Saule, Клонка, Цонна

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; Geia, Joy_r, Azzy

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Бояна

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало Бояна

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Pina

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Chanel

12. Банда на годината -    The Vampire Diaries

13. Цялостно творчество; Бояна; Не се сърди, човече

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Бояна, Как´ Сийка

15. Тема на годината; "Инцидентът на Пиротска и..."

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 11:50 от Мисис Т.

# 52
Категории:

1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена;-няма

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо;-The Doris/ ако точно така се изписваше никът и/

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия;-за тази категория са абонирани не един и двама потребители

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;- vl

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума;-Tonkabonka, Бърди

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон;-чак пък злоба... newsm78.

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка;-Tonkabonka

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор;-Бумър

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало- Mirama- от истински красивите жени във форума, само тя се е осмелявала достатъчно дълго да присъства "на сцената"/Иначе и баба знае за пет секунди да покаже слънчевите си очила или новите чорапки/

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;- Нивиана- струва си да прочетете нейните теми!

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;Мария 85- ако добре си спомням, че загубата е през тази година.Смяла съм се със сълзи...

12. Банда на годината; С термин август, които освен прекрасните си бебчета,родиха и нов фолклорен образ- на "Минка"

13. Цялостно творчество;Зла вещица- всичко, което пише през годините, в доста разностранни теми е с полезна насоченост .

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;- много са, но повечето не особено популярни, поради епизодичното им присъствие в клюкарника и СО

15. Тема на годината;"Стар сериал, който искате да гледате отново"/ за която тема съм убедена, че "роди" поредицата "Носталгия" по БНТ/, както и темите против тютюнопушене

# 53
  • Варна
Категории:

1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена;  - punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Как' Сийка, Azzy

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; Lizet33

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;  за втора поредна година Blush ani27

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума;  Дедо

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон; Елица

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка;

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор;   Палада

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало  $antalche, бях обещала на punky90, но се оказа, че снимката не е нейна

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;  vorfax

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;   argun, inna-bubulina

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;  ИрПуц

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Октопод с рокля

15. Тема на годината; Земетресението в Перник

Ще допълвам. Peace

# 54
12. Банда на годината - ТОРТЕНАТА тема-вече 5 -та поредна година все така ведра, забавна , интелигентна и постоянна! 

да не е само Запис.... 

# 55
  • Galaxy 13197853088
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; -
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Кака Сийка, Azzy, Gentil
3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; - Viliko, Краси*, Лизет  
4. Най-дразнещата ви форумска персона
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- аngelina.bgk, $hantalche, Nickkie
6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон; - Вселена,Отилия, Палада
7. Най-умерен съфорумец- joy_r, Iris04, Saule
8. Най-отявленият провокатор- Chanel, Lizet, Приятно ми е - Богиня!
9. Дала заявка за най-красива съфорумка- $hantalche, Бояна, Приятно ми е - Богиня!
10. Най-талантлив творец потребител- Malena, Saule, Iris 04
11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;-Анджелина, Клонка, Lusil
12. Банда на годината; - Британците, Аватарната
13. Цялостно творчество; - Пасинет, Касита, Дона
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Много сте, няма да изброявам тъй като и 1 да изпусна е непростимо
15. Тема на годината;

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 08:33 от Labrador

# 56
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; -
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; crazy chick, Mamacita Bandida, Saule
3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; viliko
4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; -
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; buttinsky, $antalche
6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон; -
7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Iris04, Saule
8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; Labrador
9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало -
10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; -
11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Flip, argun
12. Банда на годината; -
13. Цялостно творчество; -
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Mamacita Bandida
15. Тема на годината; -
16. Крилата фраза, бисер на годината; -

Ще допълвам, ако се сетя още нещо...

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 13:00 от jp

# 57
10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Приятно ми е - Богиня!, която ми кръстоса очите. Pina, Barbabeau.
Съжалявам, че мога да посоча само 3 момичета. В точно тази категория имам силното и искрено желание да изброя поне 33!

12. Банда на годината;
Интериорен стил по аматьорски; Да преправим старите мебели с любов

Ще допълвам.

# 58
  • Най-сетне у дома
1. Новакът, който ме влечатли: Alexandria37 . Много приятна изненада. Пише интелигентно, аргументирано, от нея научавам неща, които не знам. Чета коментари, че лесно се газира, ми то тук как да не се газираш  Wink

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец:

3. Най-големият спамаджия на форума:

4. Най-дразнещата ви форумска персона: Lizet33. Всички си имаме своите завихряния, но тя направо не излиза от фаза. А тъжното е, че никак не е лишена от интелигентност.

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец: GENTIL. Чудесно е да се общува с нея, никога не съм я виждала да си мери ... авторитета... със съфорумци или да се доказва на чужд гръб, оставя пространство на хората да се изявят.

6. Най-големият форумски заядливец

7. Най-умерен съфорумец: Лабрадор. Умерен и добронамерен. Може да си го позволи.

8. Най-отявленият провокатор

9. Дала заявка за най-красива съфорумка: Приятно ми е, Богиня. По заявки не работя аз  Laughing. Форумът е пълен с хубави жени, но Богиня е безапелационно, безупречно красива. Има излъчването на принцеса Даяна (само че хубава) и Хъкълбери Фин едновременно. А най-хубавото е, че достойнствата й съвсем не се изчерпват с това.

10. Най-талантлив творец потребител: angelina.bgk. Снима като профи, пише като е-хеей и въобще е джедай на текста.

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество; Андариел. Много ми е интересно как човек става толкова мъдър, без същевременно да стане и леко горчив. Вярва си достатъчно, за да не защитава и не налага агресивно вижданията и вярванията си. Рядко виждам всичко това накуп.

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината: На мен лично ми е онзи ужас "Шансовете на петдесет годишните". Много беше осветляваща, макар оттогава да харесвам човешкия род по-малко.  

16. Крилата фраза, бисер на годината

Ще допълвам.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:30 от Saule

# 59
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; Elle-même
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо MissNellie
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; lepidopteria, Ulenceto, NovemberRain
7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; MissNellie
9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало lepidopteria, elfi4ka
10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Radi D., Shide
11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Tess d`Urberville
12. Банда на годината; Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства,
13. Цялостно творчество;
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; densi
15. Тема на годината; Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства

Общи условия

Активация на акаунт