90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
ами, фиданки, не яжте мед, тогава  Mr. Green за онези от вас, които си спомнят урока за видовете захари от химията в 8 или 9 клас, публикувам състава на меда и видовете захари в него:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B … D0%BC%D0%B5%D0%B4

А това е захарта:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80

elliq, имаш 2 варианта - лошия мед или стевия. Третият вариант е чисто  Mr. Green

# 151
Привет,момичета!
Ден 51, кантара помръдна малко и отчита -5кг.т.е.58кг.
Днес съм на варива:
З-ябълка-точно 3 хапки.Оказва се , че като стара баба не мога да дъвча с 2 кариеса на 2 кътника SickЩе се ходи утре на зъбар Cry
О и В - варени картофки Mr. Green
В близките 2-3 дни може и да смъкна килце от неядене и зъбобол Joy

# 152
ами, фиданки, не яжте мед, тогава  Mr. Green за онези от вас, които си спомнят урока за видовете захари от химията в 8 или 9 клас, публикувам състава на меда и видовете захари в него:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B … D0%BC%D0%B5%D0%B4

А това е захарта:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80

elliq, имаш 2 варианта - лошия мед или стевия. Третият вариант е чисто  Mr. Green
Учили сме си уроците по химия. Simple Smile И всеки който ги е учил знае че захарозата (бялата кристална захар) в организма веднага хидролизира до равни количества глюкоза и фруктоза които са всъщност основната съставка на меда.
С една дума няма никаква разлика дали ядем мед или чиста захар - резултата е един и същ - в оранизма влиза смес от глюкоза и фруктоза. И щом не може да се яде захар, значи не може и мед защото на практика двете неща са едно и също.
И меда не е лош. Просто си е чиста, концентрирана смес от захари....
Една лъжика мед си е направо една лъжичка захар...

# 153
То меда да ви е кусура!!!  Whistling

Ами виното?! Позволено ли е - по колко и кога???

# 154
Ааа, не е една лъжичка захар, не е  Mr. Green Една лъжичка захар хич не може да ми разбуди организЪма сутрин, както една лъжичка мед. Сещаш се какво имам предвид  Laughing Според правилата на режима лъжичка мед може сутрин с напитката, която пиете- чай, кафе, топла вода. Мисля си точно, че това е целта на меда в диетата. Или поне на мен така ми действа. Винаги съм била с ужасно лениви черва, но сутрин на гладно чаша топла вода с мед ми действа винаги.

# 155
  • София
То меда да ви е кусура!!!  Whistling

Ами виното?! Позволено ли е - по колко и кога???

Не е позволено. Режимът забранява употребата на всякакъв вид алкохол. Само водичка.

# 156
Ааа, не е една лъжичка захар, не е  Mr. Green Една лъжичка захар хич не може да ми разбуди организЪма сутрин, както една лъжичка мед. Сещаш се какво имам предвид  Laughing Според правилата на режима лъжичка мед може сутрин с напитката, която пиете- чай, кафе, топла вода. Мисля си точно, че това е целта на меда в диетата. Или поне на мен така ми действа. Винаги съм била с ужасно лениви черва, но сутрин на гладно чаша топла вода с мед ми действа винаги.

В тази връзка някой правил ли е онова пречистване или и аз не знам точно как да го нарека - преварена вода с лъжичка мед и 1/2 ч.л. канела - рано сутрин и вечер преди лягане. Много суперлативи изчетох за това + че лекува болен стомах. Жалко, че за нашия режим нее удачен този мед!

# 157
Здравейте  Simple Smile
Прясно, прясно регистрирана се включвам в тази харна дружинка.
По никое време се реших да си оправям метаболизма Laughing, но докъдето стигна... За сега мотивацията и желанието са на лице, времето ще покаже.
Малко ми е трудно да се оправям във форума, за което моля за извинение.
Въпросът ми е следният, сега е времето на кестените и се чудя в кой ден да ги включа? Водят се ядки, но съдържа скорбяла и в този ред на мисли, май, май е по-логично да намират място в деня на варивата. Бих била доволна да споделите мнение Simple Smile Голям новак съм във всяко отношение - днес съм едва трети ден, утре ще е зорен много - първи плоден Simple Smile

# 158
Привет и от мен!Днес менюто беше:
З-кафе,2 круши
О=В-кисело мляко,сирене,кашкавал,краставица,чушка.
Вечерята ми мина и по-късно ще си пия зеления чай.

# 159

Въпросът ми е следният, сега е времето на кестените и се чудя в кой ден да ги включа? Водят се ядки, но съдържа скорбяла и в този ред на мисли, май, май е по-логично да намират място в деня на варивата. Бих била доволна да споделите мнение Simple Smile Голям новак съм във всяко отношение - днес съм едва трети ден, утре ще е зорен много - първи плоден Simple Smile

кестените- във въглехидратен. Успех с диетата!

Аз днес съм на половин пъпеш, 50гр бадеми и малко фурми. За вечеря ще хапна и малко нар.
Успех и на всички други, които сега започват!

Лека вечер!

# 160
  • София
ОТчетът за деня

з - 2 ябълки и кафе
о - заквасена сметана, домат и кашкавал
в - картофена салата и маслини

# 161
 newsm44 хей здравейте.Току що се прибирам от фитнеса и съм минус 800 гр от понеделник Simple Smile))

# 162
Записвам се в новата тема и аз Simple Smile
С кантарев сме на нож от 2 дни, но разбрах защо не ме слуша - дойде МЦ тази вечер. Вчера показа + 1кг, днес сутринта + 400 гр и мислех да се разделяме Simple Smile
Продължавам с почивката. Днешното меню беше:
з- чай Рой бос с мед и си забравих ябълката
о- салата домати и краставици, орехи
в- печено месце с лук и салата домати и краставици

# 163

браво на всички за постигнатите резултати

# 164
Здравейте девойчета Simple Smile.Нова съм във форума и в темата и имам нужда да намеря съмишленици относно борбата с килограмите .Имам доста да свалям Sad. Трети ден ми е днес и още е много рано .но утре ще съм цял ден на плодове и май имам нужда от подкрепа . Хихихихи

Общи условия

Активация на акаунт