90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Утре ми е плодов ден.Дайте идеи как процедирате-смесвате ли плодовете,комбинирате ли ядки и плодове,или се придържате към строго разделно хранене-тоест само сушени плодове(от един вид),след 2ч сурови(от един вид),след 2ч ядки и т.н. 5-кратно за деня?

аз онзи ден закусих 2 ябълки,на обед 2 банана и вечерях 1 шепа орехи

# 376
Значи се придържаш към разделното.....и аз така мисля да направя,но задължително 5-кратно,пък ще видя как се чувствам.Благодаря ти за отговора!

# 377
Значи се придържаш към разделното.....и аз така мисля да направя,но задължително 5-кратно,пък ще видя как се чувствам.Благодаря ти за отговора!

НООО МНОГО ВОДА И ЧАЙ ПИЕХ.....

# 378
  • Pleven, Bulgaria
Утре ми е плодов ден.Дайте идеи как процедирате-смесвате ли плодовете,комбинирате ли ядки и плодове,или се придържате към строго разделно хранене-тоест само сушени плодове(от един вид),след 2ч сурови(от един вид),след 2ч ядки и т.н. 5-кратно за деня?
Аз обикновено смесвам плодове,но най много два вида за деня.И ядки ям много рядко,защото не съм запалена по тях и единствено ям слънчогледови семки и орехи сурови,естествено, и то не винаги и съм смесвала с плодовете.И два пъти в този ден съм яла салата,не знам доколко е правилно,но просто ми беше писнало от плодовете.Аз съм стигала най-много до 4 ядения на ден.

# 379
Аз се чудя какви са тези 15 страници за 2 дни, а тя тази латерна пак се е включила и нарежда като свекърва след всеки пост  Shocked

Мнооооого невъзпитано изказване и обидни и грозни думи  Cry Cry Cry !

това, че все пак се припознаваш от написаното от мен все пак е нещо ...

# 380
Аз вчера в плодовия до 12 не ядох нищо,само вода и след това си нарязах ябълки в една чиния пълна ,на дребно като за мусака ххааха.Седнах си на обяд все едно ще обядам най вкусния обяд на света и така бавно ,баво ,докато изядох цялата чиния хахаха.Така се създава впечатление ,че наистина обядваш ,а не две ябълки на крак -и нищо .хахаха.Вечерята по същия начин , и само с две хранения се справих добре.Незнам дали е редно така Sad,но поне излъгах стомаха хахаха

# 381
Аз обожавам плодове и сурови ядки ,така че няма да пропусна нито едно от 5-те хранения,но си мисля,че е най-добре да не комбинирам сурови и сушени плодове,както и ядките с плодове.Още днес си накиснах слънчогледови семки,за утре ще са с малки кълнове.А многото вода е задължително!!!!!

# 382
Защо си киснеш семки?

# 383
ДжиДжи,може ли да споделиш ти как процедираш с претеглянето?Има ли някъде опоменато да е всеки ден или това е личен избор?

Всеки ден като стана, се тегля , ставам в 6 часа !
До сега никога не съм имала + освен след първият воден , при пълно спазване на режима +1.5 за първите 2 четворки, които на сутринта на първият ден на третата 4-ка бяха се изпарили до грам  Joy

Сегурно и сега ще има + след втори воден, то е реакция на организма, демек да не го оставим гладен   Grinning!

Затова, след воден ден , никъкви "леки храни" с кисели млекца, ами хранене според грамажите на диетата за белтъчен ден , със всичките му добавки и салтанати - салати ,хляб, зеленчукови гарнитури, бульони   да види тялото ви ,че го храните и ще го храните балансирано всеки божи ден, да ви повярва и да изхвърля консервите си от мазнини !И също и сдругите дни - продължавате според предписанията от режима !

Меря се всеки ден , но си нанасям резултата на графиката, след всеки плодов ,на сутринта на белтъчния ден, както днес - 1.100 кг  Grinning Grinning Grinning !

Пиша си менюто за днес и си отивам в моя форум да висдя, мойте хора , каква са я свършили днес и колко са минус !

7:00 гореща вода 400мл с 1.чл мед
        още едначаша топла вода  от 400мл без мед Grinning

7:30   6 сушени сливи
8:00   кафето ( кафето го пийте 30 мин след плода ,че е белтък, като соята е по състав ! )
10:00 8 био фурми ( когато не са био, ги мия че са покрити със глюкоза за  консервант, мийте ги и вие, биото, нямат глюкоза, по- жълти са и по-сухи изглеждат )
12:00 Едни пилешки гърди (300 грама) нарязани на тъъънки пържолки , разбъркани с 1 чл зехтин, маааалко сол и опечени на тигана скара. От тях отделих 1/3 за вечеря  Grinning!
Зелена салата,1 препълнена супена чиния , от маруля и краставица, зелен лук, магданоз, копър ,чесън и маслини с 1чл зехтин и малко лимон, пастет - половин китайска купичка от сусамов тахан, ленено семе, сусамови семена, маково семе , магданоз и малко лимон, разредих с вода , защото е белтъчен ден и  1 филия от 75 грама пълнозърнест хляб от ръж и лимец ! Завърших с 300 мл домашен пилешки бульон от гръдни кости на 3  пилета, събирам си ги в плик в камерата ! Сложих му само лук и чесън , но не морков щото е скорбялен зеленчук и много подправки, чубрица, девисил, магданоз - мноооого вкуст„но всичко ! Simple Smile

Вечеря 4:30  1/3 -та запазените пържлки от обяд и половин супене чиния от същата салата ,но прясноприготвена !

Това е ДжиДжиБо е доволна и сита ! Sunglasses

И ви напуска , за сега ! Grinning

# 384
Аз искам да попитам GigiBo:1.Коло килограма е в момента?2.Коло време е на 90ДД?3.Колко килограма е свалила?
Става ми все по любопитно ,като е така добре информирана(за което й благодаря:))
И аз се присъединявам  към питането.

# 385
Аз искам да попитам GigiBo:1.Коло килограма е в момента?2.Коло време е на 90ДД?3.Колко килограма е свалила?
Става ми все по любопитно ,като е така добре информирана(за което й благодаря:))

От 93 ,
 на 54 ден ,
-12 килограма ,( без 100 грама  Embarassed),
 81,100 днес сутринта  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 386
Поздравления ,страхотни резултати Simple Smile ,достойно за завис(шегичка:)):за 50 дни 12 кг е страхотен резултат!

# 387

От 93 ,
 на 54 ден ,

smile3501

# 388
Момичета Simple Smile,току що ме озари една страхотна идея Simple Smile.Така и така си споделяме тук ,кой колко е отслабнал и кой колко кг е ,та се питам какво ще правим със старите дрехи като ни станат големи-15/20 кг са си доста,та предлагам да си изпишем и размерите .Хааххааха.Като си харчим парите всеки ден за диетата,накря няма да ни останат за нови дрехи ,.Simple SmileЕдна доставка по СПИДИ е около 5/6 лева ,та:по дебелите -на по слабите;по-слабите на още по слабите и така... Simple Smile хахахах

# 389
  • София

От 93 ,
 на 54 ден ,

Браво, Виолинче!

Общи условия

Активация на акаунт