90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Взех да се чувствам гузно, че след спазването на първа страница на 54-я ден съм смъкнала 13,4кг, а 10 дена по-късно съм -15,1. Може би аз нещо бъркам, като се храня само 3 пъти на ден и днеска си хапнах филии с лютеница. Започнах от 96 и съм 165 висока. Досега само си четях тихо и кротко, но реших и аз да се изкажа че съм от тези лошите които не сме чели книгата, а само първа страница.

Марш в ъгъла  smile3513
hahaha

Дзакче, почвам в понеделник, сис Mr. Green
Кво с Баба, кво, кво  pletka

# 406
  • Cavan, Ireland
Ха ха ха Бабе, недей с лошо де Simple Smile

Данич, чудесни резултати, продължавай в същия дух!

А аз искам да попитам който пие по 6 литра вода на ден, ако има такива освен Гигибо, как са им бъбреците  Rolling Eyes

Що чакам понеделник, разкошева, ммм, да взема и аз с теб да направя две врътки за разкош дет се вика, Бабе айде с нас....иначе баба ти...нищо кво...ще ме докара до спукана аорта скоро  ooooh!

# 407
Взех да се чувствам гузно, че след спазването на първа страница на 54-я ден съм смъкнала 13,4кг, а 10 дена по-късно съм -15,1. Може би аз нещо бъркам, като се храня само 3 пъти на ден и днеска си хапнах филии с лютеница. Започнах от 96 и съм 165 висока. Досега само си четях тихо и кротко, но реших и аз да се изкажа че съм от тези лошите които не сме чели книгата, а само първа страница.

Поздравявам те ! Можеш само да служиш за пример на другите !   bouquet  bouquet Пожелавам ти още много минусчета..

# 408
  • София
Ха ха ха Бабе, недей с лошо де Simple Smile

Данич, чудесни резултати, продължавай в същия дух!

А аз искам да попитам който пое по 6 литра вода на ден, ако има такива освен Гигибо, как са им бъбреците  Rolling Eyes

Що чакам понеделник, разкошева, ммм, да взема и аз с теб да направя две врътки за разкош дет се вика, Бабе айде с нас....иначе баба ти...нищо кво...ще ме докара до спукана аорта скоро  ooooh!

Айде, какво да ви правя.  Simple Smile От понеделник две четворки и само да сте пили кафе веднага след закуска, ще ви откъсна ушите дълги  Twisted Evil

# 409
  • София
Мчи, без кафе живот няма! Tired
Ко праЙм са?

# 410
Взех да се чувствам гузно, че след спазването на първа страница на 54-я ден съм смъкнала 13,4кг, а 10 дена по-късно съм -15,1.

леле супер, поздравления, това е страхотен резултат.. сигурно се чувстваш прекрасно.

Момичета, в понеделник ми е 2ри воден, но мисля да не го правя, знам, че не е правилно, но е по здравословни причини и по съвет (по-скоро забрана) на лекар. Как да постъпя- втори плодов или направо да си продължа с белтъчен?  newsm78

P.S да вмъкна нещо, което тъкмо прочетох за шоколада, което потвърждава думите на Нана

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 23:51 от neri19

# 411
Първо, моля ДжиДжиБо да прескочи този мой постинг и да не го коментира и отразява изобщо, та да не ставам и аз повод за още едно мнение в брояча.
Второ, тоя форум модератори няма ли или просто още никой не е докладвал поведението й? Не знам какви са ви табиетите тук, но от други места щеше да е изметена отдавна с все книгата и непоисканите й съвети.
Трето, съгласна съм, че във ферманите й може и да има нещо полезно, но начинът, по който е поднесена информацията, повтарянето на едно и също, докато на хората почне да им се повръща и отношението са повече от отблъскващи.

И сега - съвсем по темата - каква я свърших аз днес (варива):

Закуска: ябълка, чай с мед
Обяд: средни картофки от МакДоналдс (една я мислих, та друга стана, ама поне са картофи)
Следобед: един Туикс, защото бях пред припадък от глад - то слабост, то чудо, ама сама си го направих
Вечеря: картофена салата от 3 средни картофа, малко лук и малко олио; 1 бебешко бурканче консервирани домати (и да имат захар, колко пък ще е в такъв грамаж)
3 чаши джинджифилов чай с лимон, сега ще има още една

Както и да го гледам, съм за бой. Втори ден, първо прегрешение. Но тоя път съм решила, че няма да почвам отначало. Изтупвам се, продължавам и утре - въглехидрати. Поне съм у дома и ще мога да планирам на спокойствие.

# 412
  • София
Country Strong няма отначало, продължавай нататък. За да ти е по-лесно през деня, просто от предишния ден си измисляй меню и ако имаш време направо си приготви храната. Така няма да се чудиш по улиците какво да ядеш.

# 413
Няма, няма да почвам отначало, я. Знам, че не е правилно, но така или иначе за себе си тая първа четворка съм си я определила като период на свикване, та един Туикс няма да ме събори нито психически, нито физически.
По-скоро ме е яд, че бях планирала да ям у дома, но се наложи да изляза и вместо да си взема една консерва царевица (имам у дома), си казах, че ще го мисля навън и в резултат от това, се озовах в МакДоналдс с ясното съзнание, че картофите там са хем пържени, хем солени, хем няма да ме заситят, а наоколо нямаше друг хранителен магазин.
Ама така е, планиране му е майката. Включително и планиране на непланираното.  Naughty
Лека от мене, че стана никое време.

# 414
Здравейте Simple Smile искам да се включа и аз, че да черпя стимули от вас. Днес ми е 10-ти ден (белтъчен). Не съм свалила и грам, но го отдавам на предстоящ МЦ. Нямам търпение да видя ще се промени ли резултатът след това и в каква посока Simple Smile

# 415
  bouquet Здравейте.

Не знам какво да кажа след всички неща , които се случват тук. Хубаво ще е да успеем да се възползваме от опита на всички, без да се караме и конфронтираме.

# 416
  • София
Добро утро, което вече си е направо зимно  Simple Smile

След вчерашния ден кантарът отчете още един лек минус, което е доста добре предвид очаквания МЦ.

Country Strong след известен период от време планирането става навик. Аз от много време си нося храна в кутийки в офиса и така нямам притеснения относно обяда, а понякога и вечерята. Освен това винаги готвя предварително за следващия ден, за да не се налага да вечерям късно.

Разкошнице, вярно е, без кафето няма живот.  Grinning

# 417
Добро утро! Вчера гледам добре сте се вихрили. И румънската принцеса Джеурджеус е дошла, всичко е пушка  Mr. Green

Country Strong, успех и воля  Hug

Айде, какво да ви правя.  Simple Smile От понеделник две четворки и само да сте пили кафе веднага след закуска, ще ви откъсна ушите дълги  Twisted Evil

И квооо? От понеделник две четворки ли правим? Аз също се присъединявам

# 418
  • София
Добро утро! Вчера гледам добре сте се вихрили. И румънската принцеса Джеурджеус е дошла, всичко е пушка  Mr. Green

Country Strong, успех и воля  Hug

И квооо? От понеделник две четворки ли правим? Аз също се присъединявам

Мчи къде без теб! Понеделник на стартовото блокче  Mr. Green Mr. Green

# 419
Good morning ladies....
Как сте???Гледам пописали сте си Simple Smile  .
Днес ми е 10 ти ден и на мен-варива
З-грозде
О и В -ориз със зеленчуци и салата.
Довечера съм на фитнес и ще се премеря ,за да видя какви съм ги свършила. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт