90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Имам един въпрос..Понеже утре ми е тестеният ден ,а моят син Виктор е именник и ще имаме гости....мога ли да ям салата за вечеря...примерно със 1 филия хляб Вита или нещо подобно

# 436
Кантарът при мен се размърда, след като си направих изследвания и промених дозата на лекарството и добавих още едно. Та сега всичко е наред и се надявам вече да има добри резултати.

Имам един въпрос..Понеже утре ми е тестеният ден ,а моят син Виктор е именник и ще имаме гости....мога ли да ям салата за вечеря...примерно със 1 филия хляб Вита или нещо подобно

Можеш.

# 437
Кантарът при мен се размърда, след като си направих изследвания и промених дозата на лекарството и добавих още едно. Та сега всичко е наред и се надявам вече да има добри резултати.

Можеш.

Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 438
  • София
mimito6q писмена молба и подкуп за Баба  Mr. Green

Country Strong то това нашето е малко като на лудите, дето им е лесно  hahaha

Деси как е кантарчето? Слуша ли?  Wink

Духчо, горе главата и това ще мине  Hug

merian996 можеш и с две филии  Wink

Менюто ми за днес е 1 ябълка за закуска - че беше някакъв мутант 300 грама  Joy и пиле с грах за обяд. Вечерята още не ми е ясна

# 439
Ох,едвам ви изчетох:0.Аз пак да попитам за книгата -на английски има ли я издадена?На какви езици е издадена?Мился,че е отличен Коледен подарък и искам да я подаря на няколко дружки.

Иначе аз съм в застой-след първия воден ден бях -6 кг/от общо 10 кг за сваляне/,след което си върнах 1,5 кг и сега си стоя така и малко съм се отчаяла-кога ще видя минус?????
Наближава втори воден ден на 20 ноември,спазвам всичко по диетата-единствено са ми малко големи порциите,но се старая да хапвам по-малко вечер с повечко салата,винаги едно и също на обед и вечеря.Не се храня след 18.00,пия по 3 л вода.
И досаега само веднъж съм яла"греховна"вечеря-смятам да започвам да я хапвам!!!!!
Намалих спорта до 2-3 тренировки в седмицата и повече ходене!
Момичета,нормално ли е?Чета ви-виждам,че и други сте били в застой,но при мен е за почти 3 седмици и съм тъжна,след тази еуфория първия месец:))
Днес въглехидратен ден:
-ябълки 2 бр
-макарони с дом сос
-греховна вечеря

# 440
В всички дни водата е половин час преди и след хранене  Peace

Не е така,до 15 мин преди хранене и 2ч след се пие водата,така е за другите дни.Мисля,
че след плодовете е по-малък интервала.

# 441
  • София
Да, нормално е. На организма му трябва време да се адаптира към новото тегло, а и бързото сваляне не е здравословно, нито препоръчително, защото почти винаги има йо йо ефект. Продължавай си спокойно дните, яж режимно и пак ще се размърда кантарът.

# 442
Някой може ли да ми каже ЧАЙ С МЕД само сутрин ли мога да пия, в кой дни и по колко пъти. Моля ви, някой ако знае да ми каже....  Cry

# 443
Някой може ли да ми каже ЧАЙ С МЕД само сутрин ли мога да пия, в кой дни и по колко пъти. Моля ви, някой ако знае да ми каже....  Cry
може всяка сутрин да- във въглехидратен ден може и през деня. Иначе без мед може по всяко време и всякакво количество, няма ограничение

# 444
Момичета,днес съм плодов ден.Имам един въпрос-колко време след ядене в този ден се пия вода,едва ли е пак 2ч?

След половин час ! Плода е вече тотално пререботен и усвоен даже !  Grinning

Ако ядеш зеленчук в плодов, той има много по-дълго време на смилане от плода малко повече време му дай на зеленчука, преди да му добавиш вода  Grinning !

Яж плод на всеки 2 часа, може и в 20:00 последно - забързва метаболизма ти , честото хранене

Може така 6:00, 8:00, 10:00 12:00 14:00 16:00 18:00 20:00 ,

, колкото повече хранения по-добре - по добре един плод на хранене и много хранения , отколкото повече плодове на едно хранене и малко хранения !

Поне пет трябвъа да са Инжи !  Grinning

Но с повече няма глад, няма прехранване и метаболизма е бърз като ракета - най- висок за четворката е и предвиден да бъде така  Grinning!

Прбвай и кажи разликата , моля ! Sunglasses

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 13:43 от GigiBo

# 445
  • София
В плодовия ден са разрешени 5 хранения, а не 8.

# 446
  • Варна
В всички дни водата е половин час преди и след хранене  Peace

Не е така,до 15 мин преди хранене и 2ч след се пие водата,така е за другите дни.Мисля,
че след плодовете е по-малък интервала.

Цитирам първа страница :9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене

За три правения на диетата съм научила правилата долу-горе  Peace

Нана слуша кантарев ,хванах му цаката по малко сол в белтъчен и няма големи плюсове ,стегнах се ще успея  Hug

# 447
  • София
Twisted Evil
Нана слуша кантарев ,хванах му цаката по малко сол в белтъчен и няма големи плюсове ,стегнах се ще успея  Hug

Браво Деска! Виждаш ли, че и без ядове и нерви вървят нещата, с малко повечко воля  Hug

# 448

Ох,едвам ви изчетох:0.Аз пак да попитам за книгата -на английски има ли я издадена?На какви езици е издадена?Мился,че е отличен Коледен подарък и искам да я подаря на няколко дружки.

Няма я на английски, популярна е в "изостаналия"  изток, защото си е източна и е стигнала, за сега,  до Германия ! Излязла е на немски вече и втората част на диетата захранването -   "Почивката",
Има много немски форуми, хората са супер доволни ! Английски няма и аз я търсих за подарък !
Има я описана на 1-2 места наанглийски, ака искаш , ще ти пратя линк !

Внимавай, ПристрастенаКъмВинцето  Grinning (и аз умрем за него, особено за нашенскто, българското, червенкото!)  ако поръчваш книга, че има много, книги за диети и фитнес озаглавени , Тне 90-дейс диет, защото цикъла от 90 дена с балансирано хранене , за обръщане на метаболизма е добре известен в диетологията, но те не са нашата диета  Grinning !Да не купиш, някоя такава, де  и да си даваш парите напразно ! Grinning

Иначе аз съм в застой-след първия воден ден бях -6 кг/от общо 10 кг за сваляне/,след което си върнах 1,5 кг и сега си стоя така и малко съм се отчаяла-кога ще видя мИинус?
Наближава втори воден ден на 20 ноември,спазвам всичко по диетата-единствено са ми малко големи порциите,но се старая да хапвам по-малко вечер с повечко салата,винаги едно и също на обед и вечеря.Не се храня след 18.00,пия по 3 л вода.

Това и на мене ми се случи, качването, при спазването на режима, на 1.5 кило след 1 воден ден, но си изчезна от самосебеси една прекрасна утрин и то наведнъж ! Grinning

После, инатчийски застой на телцето ми, и вчера си утпусна душата след плодвия и -1.100наведнъж, ти на кой ден си точно Уайн ? Имай търпение !

Но , порцийте, е грешно да завишаваш  Уайнче  Naughty, това ти е май единствената грешка дето открих в писанията ти - виж грамажите в книгата и мери на кантара , ама точно  Naughty!

Не пий и вода след 20:00, така е по правилата !

И направи 2 закуски преди 12:00 с по един плод ( може и 3  закуски да са ) Grinning!,
вместо една закуска  с 2 плода, през 2 часа да са плодовите закуски , последната да бъде 2 часа преди обяда ти, но в 12 вече не и след 12 не - следобед плодовете са забранени ! Stop

Повечето закуски, от една сутрин - забързват метаболизма ти ! Grinning

И доаега само веднъж съм яла"греховна"вечеря-смятам да започвам да я хапвам!!!!!

Ооооо  Shocked , туй ти е една оррооооооооомна грешка!  Cry Cry Cry Shocked
Много си изпуснала, да знаеш ! Sad Sad Sad Shocked
Поправяй се бърже  Party, докато не е свършила диетата, да видиш, как ще те обичат и домашните ти, ако им врътнеш едно домашно, шоколадово чудо ! : Party Party Party

Намалих спорта до 2-3 тренировки в седмицата и повече ходене!

Махни го тоя спорт бе Уайнче Sadнапълно го изхвърли за след диетата  Naughty , яде ти калориите ,дето трябва да се използват за горенето на сланинките и пречи на отслабването, въпреки , че смяташ противното  Grinning! Hug
Използвай, времето дето си го отделяла досега за спорт , за дъъъъъъъъъъълги разходки, ако може да има баири, спускания, равно, пак баири,пак спускане, пак равно , пак баир и т.н.  Grinning
Разходката, ще те зареди с кислород и ще ти забърза метаболизма много  Grinning Hug

Момичета,нормално ли е? Чета ви-виждам,че и други сте били в застой,но при мен е за почти 3 седмици и съм тъжна,след тази еуфория първия месец:))

Нормално е но, ако не спазваш порциите  Naughty и не си ядеш тортичките в "Греховната"Naughty - не отговарям ! Rolling Eyes  Hug

Днес въглехидратен ден:

-ябълки 2 бр
-макарони с дом сос
-греховна вечеря

Браво , само закуската раздели на две закуски и сложи  и зеленчуков бульон на обед от 300 мл:hug:

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 16:33 от GigiBo

# 449
какво лошо има в спорта...Той дори е здраве

Общи условия

Активация на акаунт