90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добра вечер!

Повечко воля, ей  Naughty Аз днес имах ужасно натоварен ден, накрая разтоварих с народни танци и се чувствам преродена

Май май с теб вървим на едно в дните. и аз бях на танци тази вечер Simple Smile

Вторият ден мина успешно..с късен обяд и късна вечеря.. Но вместо ориз със зеленчуци бях на ориз с праз и на обед и на вечеря  Heart Eyes
Много сме танцуващите Laughing

# 721
  • София
Добра вечер!

Повечко воля, ей  Naughty Аз днес имах ужасно натоварен ден, накрая разтоварих с народни танци и се чувствам преродена

Май май с теб вървим на едно в дните. и аз бях на танци тази вечер Simple Smile

Вторият ден мина успешно..с късен обяд и късна вечеря.. Но вместо ориз със зеленчуци бях на ориз с праз и на обед и на вечеря  Heart Eyes
Много сме танцуващите Laughing

...с вълци  Mr. Green

# 722
Добър вечер , на всички фиданчици ! Grinning

Моето меню за 2 дена

Вчера :

57 ден , втори цикъл , 7-ма четворка , Витаминен Ден

На ставане 7:00
Две чаши топла, почти гореща вода по 300мл чашата
едната с 1чл мед, другата с 1чл ябълков оцет

8:00 2 мандаринки
10:00 4 сушени смокинки
12:00 8 фурмички
14:00 8 фурмички
16:00 един бананчо - био
18:00 5 големи пресни сливи
19:30 4 големи пресни сливи

Питиета : 3 литра вода + 2-те чаши на ставане

Спорт :     1 час - Крос Кънтри  Crazy

Днес :

58 ден , Финал - Втори цикъл ,  newsm38  

Втори Воден ден

Само вода - 3 литра ! Grinning   Без кафе и чай  Sunglasses  

Спорт  - 1 час - Крос Кънтри  Crazy

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 23:17 от GigiBo

# 723
Ти, от колко почна, Розичке ?
от 79кг.
Благодаря, за отделеното внимание.Споделяла съм това, което ме е вълнувало по време на режима и съм се опитала да бъда ненатрапчиво полезна на четящите и пишещите.

И какво е то, би ли споделила и с нас "новичките " , Pозичке !

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 23:37 от GigiBo

# 724
Браво на всички нас, танцуващите!!   261uu  261uu

# 725
Ехо и аз съм от ансамбъла Simple Smile Страхотно е Simple Smile

# 726
Добър вечер
Едва изчетох и половината от страниците днес.
Най-добронамерено искам да кажа на GigiBo,че колкото и да са полезни постовате,като са по половин страница и се повтарят няма кой да седне да чете едно и също.Нова съм,не знам кой е оформил първата страница и какви са проблемите с момичетата(не знам годините и да няма сърдите) които са от началото на темата,но това един казал,че трябва да се прави така,а той не го прави е глупаво,защото всеки си преценява какво да прави и кое е правилно за него.Аз лично когато знам отговора на някой въпрос отговарям,но дали го спазвам си е лично за моя сметка и ще отслабна по-бавно или въобще няма да стигна до тези кг към които се стремя.Вярно мога да си го позволя,защото свалям бързо и точно за 10 дни съм се отървала от тези кг,но не е там въпроса.Първите дни свалих,но сега сякаш съм в застой,но това е резултат от грешките,които правя.Не винаги успявам да спазя всичко.Като искаш да си полезна,на новите като мен,бъди по-толерантна и си напиши всичко,което смяташ,че е важно за режима в един два поста и готова,а който го интересува нещо винаги може да отговориш допълнително.Но тук има момичета,които са свалили доста кг и то по първа страница.И за накрая искам да кажа,да не забравяте,че всеки организъм е индивидуален и здравето е най-важно,а идеалният външен вид се постига с много труд,лишения и упоритост.Тук сме се събрали да се подкрепяме и да си казваме грешките,но не да натякваме,че едно или друго нещо го правим грешно.Всеки има глава на раменете и може сам да преценява.
Извинявам се и за моя чершаф,но не се стърпях,защото тук сме зрели хора,а обстановката сякаш е детска градина.
И да се отчета пак с малко прегрешение,но нямаше как
З:кафе и 2 малки ябълки
О:сандвич с картофено кюфте,защото това беше единственото,което включваше варива
В:една купичка с боб
Утре съм щастлива,че съм на въглегидрати,защото много ви се яде сладко в предвид че съм ПМЦ
и ще спазя така налаганата Греховна и сладка вечеря.

Къв е тоя пич ,бе Ганушка ?  Crazy Crazy Crazy
Да не го свали с новото телце !  Wink
Събра ми очите   Crazy Crazy Crazy
Искам и аз!  Heart Eyes

# 727
OFF:

Скрит текст:
Поздрав за всички от ансамбъла на фиданките:

# 728
  • Pleven, Bulgaria

Къв е тоя пич ,бе Ганушка ?  Crazy Crazy Crazy
Да не го свали с новото телце !  Wink
Събра ми очите   Crazy Crazy Crazy
Искам и аз!  Heart Eyes

Нищо ни разбрах какво искаш да кажеш.Телцето ми не е чак толкова ново,защото съм още в началото не спортувам активно.По принцип не обичам да влизам в полемики,но сега не ти разбрах думите

# 729
Добър ден и хубави емоции,момичета!
Днес се събудих с още едно минусче-е,събуди се моето кантарче.
Мисля,че при мен ще е много трудно последните 3 кг- с тях или без се харесвам много.Но искам да видя 59-60.Имам едни любими дънки-навирам се,ама за малко не ги закопчавам,поне в тях да се видя да се разхождам свободно.
Днес варива:една картофена мусака с оранжева леща,че картофи най-рядко хапвам.
Плуване и сауна.

Браво, Уайнче ! Grinning  

Даже и бобово си сложила на картофите- точно по правилата !

Честито за минуса !

Днес, както разбрахте, ми се наложи да правя въглехидратен. Тъкмо си хапнах пълнозърнесто хлебче с лютеница на обяд и се натресох на един рожден ден на колежка. За да не я обидя хапнах малко торта, а не ми се ядеше нищо. Изядох само блатовете, но ми стана ужасно гузно....  :

Аз нали ти , казах да не ядеш лютеница  Naughty Любовче !  Ей затуй си била гладна и си омела пандишпаните на тортата  #Crazy! Яде се по грамажите казани в книгата , винаги със пълна супена чиния  салата от сурови зеленчуци и зеленчукова гарнитура от леко топплинно обработени зеленчици към основното, филийката пълнозърнест хляб на обед и завършваш с 300мл зеленчуков булъон !
И няма да посягаш на нережимни храни и то толкоз скоро , след лютеницата !  Naughty

И няма , да ти се налага,  да си гузна - то това е най-лошата част - самообвиненито ! Sad Sad Sad

[/quote]
едит: може ли в продово- зеленчуковият ден да се хапват варени зеленчуци?
[/quote]

Може ! Варени, печени, на скара,на пара ,зеленчуковата супа е много полезна ,заради фибрите !

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 00:38 от GigiBo

# 730
Момичета, защо не трябва да се яде филия с лютеница newsm78

Защото , лютеницата е гадна на вкус !   chef
Пък и нищо полезно няма в нея !
Има по-хубави неща, за мазане , ако ти се налага да ядеш филии в един толкова хубав ден какъвто е въглехидратният.  Сега , като се замислих - те всичките дни са си хубави и позволяват отлично приготвена , здравословна храна !    chef

# 731
Кус- кус ние правим по най-варварския начин! Със захар Joy

Варварски бил  Joy
И аз утре ще взема така да го хапна. Имам едни симпатични буквички.

Днес бобов:
- две ябълки
- зеле с моркови на салата и зеленчукова супа
- зеле с моркови на салата и супа от коприва

А кое ти е бобовото , тук , Блекси ?
Прилича повече на Витаминен ден менюто ти ?

# 732
  • София
Каролче, благодаря за ширто-то Hug
Връщам ти поздрава с любимото ми напоследък - http://www.youtube.com/watch?v=rlsB1dgL4vg&feature=related

Реших го, утре искам качамак Heart Eyes

# 733
В зеленчуковата супа Блеки сигурно е сложила картофи, а в тази от коприва - ориз. Поне аз така ги "видях" нещата на първо четене.

# 734
Здравейте, момичета!
maniohi, и аз в началото не можех да ям само 3 пъти и често съм си хапвала следобяд, ососбено във въглехидратен, но след първите 2-3 четворки свикнах само с 3 хранения. Хапвай повече на обяд и по-ранна вечеря и ще свикнеш и ти. Успех!
Успех и на всички други, които сега се присъединяват.

Днес обядът ми беше чак в 2 и бях прегладняла, та изядох 2 купички картофена крем супа, но ще гледам вечерята да ми е лека, въпреки че май ще е същото и за вечеря.

Нери , тези 2 купички , картофена крем супа , просто плачат за крутони от пълнозърнеста филийка или даже от 2 такива   ! И за нещо бобово към тях ! Sunglasses

Аз като ям само чорба - например леща чорба- ям по 2 купи с 2 филий на обед и една купа с една филия пълнозърнест хляб, на вечеря ,  като винати имам и някакъв вкусен вегетариански пастет и салата и към обеда и към вечерята , а пак си отслабвам ! Thinking

Много , ти е малко храната,  ще си забавиш метаболизма и ще спреш да отслабваш ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт