ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 14

• 33 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Моята ще е осмото козле. От 25 деца имало 4 деца с реплики. Като си помисля какви представления са изнасяли още като 4-5 годишни, много ми е странна тази организация в момента. Но пък е логично. В детската месец и половина само с това се занимават, докато сега имат други приоритети.
В любимия ми Love actually има един любим диалог, в който детето обяснява, че в Коледното тържество ще играе Първи омар, а след въпроса на майката, колко омара са присъствали на Рождество Христово, се оказва, че са минимум три. Така че - по-добре осмо козле, отколкото трети омар Mr. Green

# 346
  • Варна
Здравейте!
Може ли да се присъединя към вашата дружинка майки на първолаци?
Синът ми Константин е ученик в I-ви З клас на СОУ Гео Милев - Варна.

За коледно тържество при нашите не съм чувала...

# 347
Днес сутринта ходихме на леденото шоу в зала "Армеец", след това се разходихме и от половин час вече пишем задачите по математика.
Приятен и слънчев неделен ден на всички.

# 348
хм......ние май тържество няма да имаме. нямаме и физкултура - почти винаги я пропускат. вече съм решила да говоря сериозно с директорката. другото което забелязвам е че каквото научи в училище  е все грешно. съответно в къщи се учим наново. незнам защо така става, но някакси не си представям 4 години да внасям корекции в обучението й.
уикенда също учим по малко - по английски, задачите от състезанията по математика, но тя ходи на балет и не прекаляваме. ходим и по някои постановки. утре ще учим малко по български, сега рисуват  Grinning изобщо гледам винаги да правят нещо иначе все се бият и викат и аз откачам  Crazy

M_I_A за танц на снежинките мога да препоръчам музиката от лешникотрошачката  Peace
http://svejo.net/357857-Leshnikotroshachkata-Tancut-na-snejinkite

# 349
ЗДРАВЕЙТЕ  изпуснала съм ви  моля да ме добавите в списъка
ние сме в 19 соу  ЕЛИН ПЕЛИН  СОФИЯ (ДИДИ)

# 350
Честит празник на всички именници.

Весел ден и усмихнат ден.

# 351
  • София
Честит Имен Ден на всички именници днес!

Да са живи и здрави и да е свято името им!
  bouquet

# 352
На всички именници- честито!  bouquet

Аз се чувствам ужасно тъпо: Ивайло от вчера се оплаква от леки болки в корема, ту го боли, ту не. Реших, че се преструва. Сложих го на лека диета през деня, казах си: може нещо да си е претоварил стомаха. Преди малко повърна и е като парцал, а аз явно съм станала прекалено мнителна като цяло ooooh! Утре сме по лекари. Госпожата им отсъства последните 3 дни от училище заради стомашно-чревен вирус,който нейното дете хванало. Явно си върлува..

# 353

Аз се чувствам ужасно тъпо: Ивайло от вчера се оплаква от леки болки в корема, ту го боли, ту не. Реших, че се преструва. Сложих го на лека диета през деня, казах си: може нещо да си е претоварил стомаха. Преди малко повърна и е като парцал, а аз явно съм станала прекалено мнителна като цяло ooooh! Утре сме по лекари. Госпожата им отсъства последните 3 дни от училище заради стомашно-чревен вирус,който нейното дете хванало. Явно си върлува..

Дано бързо премине! Ние бяхме болни два пъти от началото на уч. година! Аман от тези болести! Стискам палци на детето!

# 354
Мечо Пух бързо оздравяване на детето  Hug
И моя е от четвъртък на обяд в къщи, просто видях че никак не изглежда добре и като си тръгвах си го прибрах,нищо не откри лекарката ,но при наличието на доста болни деца кои със стомашни проблеми кои с температура самия факт че не беснееше с останалите и не беше изял нищо от сложеното в чантата ми показаха че не отиват на добре нещата, доста се сърди че не е в петък на училище но аз взех всички сборници и инструкции до къде да пише и са се занимавали с баща му.
За уроците стигнали са до 8 и свършиха с гласните, очаквах в петък да вземат м но госпожата го оставила за утре .Та като гледам сме доста назад с буквите, но ще ги научат .

# 355
Успешна седмица на нашите ученици.

# 356
бързо оздравяване на малкото ме4е пух.
Моя Сашко също се оплака тази сутрин от болки в корема .
Явно върлува някакъв вирус  Sad

# 357
  • София
Здравейте,
Първо да пожелая на болните бързо възстановяване  и на всички лека и успешна седмица!
Сутринта изпратих дребното на училище и видях, че нашата госпожа никак не беше в настроение заради вече споменатите листове с описание на проблемите по маршрута училище-дом. Каза, че сме щели да останем без учителки, т.е. да ги уволнят #Crazy заради тия листове! Егати тъпата система. Като, че ли наистина никой не знае как са ни пътищата тротоарите, културата на шофирание и бездомните кучета! Много се ядосах!

# 358
  • София
 Crazy за чии пък ще уволняват учителки заради листовките, те какво общо имат с пътищата, тротоарите, кучетата и шоферите?
Егати безумиците  newsm78

На болничките - бързо оздравяване желая   bouquet

# 359
Ето заповедта за тези анкети
Изх. №9137-732/8.11.2012 г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

В изпълнение на решения на Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението по пътищата (ДОККПБДП) Ви информирам за следното:

1. С цел обезопасяване на пешеходните маршрути до отделните училища и предприемане на действия от областните и общинските комисии по безопасност на движението, следва в срок от 3 дни  да организирате  попълването на контролни карти от родителите на първокласниците, във връзка с оценка на маршрутите  за безопасно придвижване до училище, като обобщената информация за всяко училище, с предложения за обезопасяване на маршрутите, се изпрати от училищните комисии по БДП  до общинските съвети.
Моля в срок до 12.11.2012 г. на посочените по-долу е-mail адреси да подадете информация за предприети от Вас действия.

2. С резолюция на Общото Събрание на  Организацията на обединените нации всяка трета неделя на месец ноември е определена като Световен ден на възпоменание за жертвите от пътнотранспортните произшествия. През настоящата  2012 година този ден е 18 ноември. За отбелязване на Световния ден за възпоменание за жертвите на пътнотранспортните произшествия следва да организирате и предприемете  подходящи действия в дните преди 20.11.2012 година.

В срок до 21.11.2012 година следва да подадете информация на обобщаващото училище за Вашия район за проведените инициативи на училищно ниво.

Обобщаващите училища, в срок до 26.11.2012 г., следва да подадат обобщената информация за района  на посочените по-долу адреси:

на  e-mail –– rio_igermanova@abv.bg- за училища от район:ВИТОША, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИЛИНДЕН, КРАСНА ПОЛЯНА, ЛЮЛИН, НАДЕЖДА, НОВИ ИСКЪР, ОВЧА КУПЕЛ, СЕРДИКА,СРЕДЕЦ, СТУДЕНТСКИ, ТРИАДИЦА
на e-mail – rio_vdurmoneva@abv.bg–  за училищата от район: БАНКЯ, ВРЪБНИЦА, ИЗГРЕВ, ИСКЪР, КРАСНО СЕЛО, КРЕМИКОВЦИ, ЛОЗЕНЕЦ, МЛАДОСТ, ОБОРИЩЕ, ПАНЧАРЕВО, ПОДУЯНЕ, СЛАТИНА.

Приложение:

Писмо - Обръщение към родителите   

Писмо на МОМН

За учителите това са си заповеди, които трябва да изпълнят - както всички ние на работното място, и ако не се случи - си има санкции ...

Родителите често го намират за ненужно, но не си го измислят учителите.

Общи условия

Активация на акаунт