VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 660
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 560
 Какво се получава, Къци номиниран,че си е останал същия и то от Фънки,който също си останал същия? newsm78

Да, Фънки каза, че откровено Къци го дразни, защото е себе си, т.е. защото е той. Какво лошо има? И на мен ми се е случвало. Rolling Eyes

# 1 561
Люси много елементарно номинира Къци, доказа, че е бил прав със съмненията, че нещо не е наред в любовния й живот и се чувства самотна в къщата, въпреки, че е единствената с половинка вътре. Мислех я за по-умна и широко скроена.

# 1 562
И Къци слагал капки. Confused Сравнява себе си с човек, който все още не е физически укрепнал. Rolling Eyes

Багата да не е влизал в къщата. Какво си е мислил - че само ще спи!

Спи, не спи, факт е, че не добре още физически. Комсомолецът можеше за друго да го репликира, но не и за нещо, което касае здравето му. Peace

# 1 563
Къцан да не е бил на солариум само на лицето беее Joy Joy червен като ягодка еее Joy Joy Joy Joy

'Дигна кръвното.  hahaha Що се вживява тоя човек така...

Пак ще има надуване на апарати за кръвно цяла вечер  hahaha hahaha hahaha
Хехе, голям майтап.И да е хипохондрик това не е повод за подигравка.Не е много приятно-така съм чувала Sunglasses

# 1 564
  • София
Само не знам дали ако Камелия номинира Фънки, няма да се получи обратен ефект и вместо двамата силни (Фънки и Люси) да избутат Къци от къщата, хората да видят личностната борба на "доброто и злото" и да започнат да защитават Къци и Фънки, да се гласува масово за тях, с оглед на зададената конфликтна линия, и Люси да остане с най-малко гласове... (вотът нали ще е положителен?)...

13 отговора...  Grinning

# 1 565
Поздрав с Къци.  Laughing Вадете кученцата и гребенчетата.

Това от 2:23 мин най ми 'аресА   hahaha

# 1 566
Браво на Мариана, много добре обясни за Багата.

"Все пак, два месеца е в кома"-за какво сте го вкарали тоя дебил в предаването, Кънчев?

# 1 567
Така ми се искаше един път да стане нещо различно в номинациите, например: Никол, Орлин и Багата  Whistling

Щеше да е в пъти по- интересно отколкото всеки път да е Къци на пангара  Thinking

# 1 568
Много точна   е Мариана по отношение на Багата.Браво....стига с тази кома.

Орлин голяма прическа извади  Mr. Green

# 1 569
И Къци слагал капки. Confused Сравнява себе си с човек, който все още не е физически укрепнал. Rolling Eyes

Багата да не е влизал в къщата. Какво си е мислил - че само ще спи!

Спи, не спи, факт е, че не добре още физически. Комсомолецът можеше за друго да го репликира, но не и за нещо, което касае здравето му. Peace

Той е абсолютно неконтактен, абсолютно с никой не комуникира, толкова е асоциален, че повече няма накъде.Не му е мястото в къщата, много дразни с пасивността си.

# 1 570
  • Пловдив
Къцан да не е бил на солариум само на лицето беее Joy Joy червен като ягодка еее Joy Joy Joy Joy

'Дигна кръвното.  hahaha Що се вживява тоя човек така...

Пак ще има надуване на апарати за кръвно цяла вечер  hahaha hahaha hahaha
Хехе, голям майтап.И да е хипохондрик това не е повод за подигравка.Не е много приятно-така съм чувала Sunglasses

Ми майтап е защото сам си го прави така се вглъбява в ролята си и си вреди сам. Виж го че гледа като на***н Crossing Arms

# 1 571
Ей, Кънчев как каза, че Багата е на финал, още преди Камелия да е дала номинация. Сиктир!

Изненадааааааааааа Laughing
Как си противоречи! Laughing

# 1 572
  • Варна
Така ми се искаше един път да стане нещо различно в номинациите, например: Никол, Орлин и Багата  Whistling

Щеше да е в пъти по- интересно отколкото всеки път да е Къци на пангара  Thinking

Peace

# 1 573
Аз имам усещането, че половината народ тука или навън, се смее на Къци "по инерция" - лепнат му е някакъв етикет, а айде...

Абсолютно.Точно като в училище, аз затова ги сравних с ученици съквартирантите-толкова инфантилни са.Нарочили са един, обикновено по-спокоен и неконфликтен от всички други, и хайде, цялото стадо следва тарторите и пръска жлъч по аутсайдера.
Опитват се да си изсмучат от пръстите доводите, доста досадно е. Whistling

sorsha, сега ме подсети Влади, как мислиш, ако дадат на Къци власт, дали ще е все така възпитан, толерантен, добричък?...
Аз също дълго време го защитавах, но после, като Никол, си дадох сметка какво малко (духом), лицемерно, злобно човече е.
Съвсем друга тема е колко тъпо се обосновават номиниращите го.

# 1 574
Номинираните - Люси, Къци и Орлин!!!!!

Има нещо гнило между Орлин и Камелия още преди ВБ.......

Общи условия

Активация на акаунт