Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 015
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,момичета Hug

Моме и от мен стиснати палци,за да ви одобрят бързо Praynig
Браво за хубавите новини от Кокоска,ще събера вълшебен прах newsm75 newsm79 newsm28

Моят Прогестерон излезе 9.79 при реф.стойности 4.44-28.03 Изписа ми Cyclogest-400mg на свещички и го започвам днес.Как ви се струва?

Хубав ден на всички Hug

# 661
Хелоу  Mr. Green

Снощи се чух с Мец, добре са с малката Ема Heart Eyes Mr. Green Надяваме се днес да ги изпишат, но може и да ги оставят за утре Whistling Мама Мец каза, че малка мечка била много кротка и послушна...мамина душичка златна.  Mr. Green Това е засега.

Кокосита, аз не съм се съмнявала, че си имаш Кокоска нито за миг  Mr. Green Много се радвам на хубавите новини  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 662
  • София

И аз да си кажа- по принцип нормалните предложения на лични можете да ги пращате, за да изненадаме по-голямата част от съфорумките...
А коя Минка ще избера... това ще стане ясно чак в следващата серия  Mr. Green

# 663
Хелоу Simple Smile
Деситке, браво на малката кокоска. Много обичам бузести бебета  Heart Eyes
Моме, имаш палчета от мен за одобрение
Мишки, лек път и да се върнеш с хубав резултат.
Дарме, благодаря за закуската. И аз сега закусвам, успях се много днес, чак ме е срам  Embarassed
Весе, те мъжете са затова, да ни глезят. Възползвай се на мах.
Рейни, какво имаш предвид с това нормалните предложения? На тези какво им е  hahaha Joy

П.С. Чоко нисичък е прогестерона, но лекарството не мога да коментирам, защото за първи път го чувам. Дано да има резултат  Hug

Hug Hug Hug  ви всички

# 664
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Деситка - честита ти бузанка  Hug

Искам да ви попитам следното - от днес започнах Дуфастона и вит. Е. БТ още не се е покачила достатъчно за да знам,че О е минала. Да продължавам ли с вечерната иглика?

Послепис: изпих 1 таблетка от игликата, май ще я пия, докато БТ не се качи.
Ето за лекарството на Чокобела:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 11:36 от пънче-мънче

# 665
  • София
Меци, честито бебче. Да ти е жива и здрава малката принцеса. Развам се, че успя да сбъднеш мечтата си. Всяка жена заслужава шанса да бъде майка и да създаде и отгледа живот newsm51. Няма по-страхотно чувство от това.

# 666
Добър ден
Благодаря за десетките мили пожелания към нашата сбъдната мечта Hug Hug Hug Да ви се връщат.
Весе, браво на мъжа ти, много мило..
Раздвам се, че двете меченца са добре... чакаме включване от меци с подробен разказ Hug Hug

# 667
Много сте тихи днес  newsm78 , къде са спамърките  Mr. Green

Сигме - как си, как ми на прегледа?  Praynig
Зеленушке - какво не ти хареса в предложенията за заглавие  Mr. Green
Не са като тази реклама, все пак  Mr. Green
Скрит текст:
Сръбска реклама за презервативи:
„Добро утро млади жени. Како спали, како се ецали. Ако сакате да немате деца, ползвайте курбранка сръбска марка партизанка. Тогава и меца да ви клеца не ще имате деца.

Меци - рекламата не важи за теб, твоя прашец се оказа много плодовит  Mr. Green Радвам се, че с малкото меченце сте добре и те чакам с разказ  Hug

Послепис: Да няма нова тема, всички да сте избягали в нея, а аз да не съм разбрала newsm78

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 14:42 от пънче-мънче

# 668
Ей, верно никакви ви няма  newsm78
А на мен не ми се пише и изкуквам ku-ku
Пънче, тая реклама кърти  hahaha
И да призова Рокси да се яви в изповедалнята, че ми се губи нещо  Hug
Ми няма, Пънче, поне аз не виждам. Оставили са ни самички...

# 669
Да попитам - някоя пила ли е просгестеронов препарат, без да е бременна, ами просто защото на 7 ден от О например се е оказал нисък прогестерона? И ако да, по каква схема?

# 670
Ники - без изследвания и консултация с лекар, не те съветвам да пиеш лекарства  Naughty За всеки дозировката е индивидуална спрямо изследванията.

# 671
  • София
Аз пих/слагах.
Утрогестан, вечер по 2 вагинално и сутрин 1 орално, за мен беше от 17 до 27 ден, защото О. ми е късна. Но както Пънче е казала, схемата е индивидуална.

Аз да кажа, че кървенето ми доста намаля. Може би утре вече ще спре. Но на док съм чак другия четвъртък.

# 672
Мерси   bouquet Пънче, няма да пия нищо, споко, просто ми беше интересно има ли аджеба такова нещо или чакат да видиш пол. тест и тогава дават прогестерон. Иначе и аз явно съм с късна О и май ЛФ ми е къса (28-29 дневен цикъл с О на 16-17), но ще почакам още малко и ако не, след НГ мисля да видим имам ли О, кога е, какъв е прогестерона и пр. Сега малко съм се оставила на течението, че не ми се занимава с изследвания и даже и фолиевата я забравям най-редовно...и пия по 2 на ден, вместо по 6, както ми бяха казали (имам неусвояемост)..та така

# 673
Ако ЛФ ти е 12-13 дни не е толкова зле, даже си е в нормата. Проблем е когато е под 10 дни (моята е 8-9 дни). Защо не мериш БТ и не правиш тестове за О,за да видиш кога е с точност. Само по усет, не е много коректно да мислиш, че ти е къса ЛФ и да мислиш за прогестеронов препарат.
А за фолиевата - мисля, че имаше Неофолик Мета, с по-високо съдържание , за да не пиеш по 6 на ден  Peace

# 674
  • София
Я ми обяснете това за фолиевата. Нали препоръчват по 1 на ден 400 някакви мерни единици. Защо някои пият толкова много?

Общи условия

Активация на акаунт