Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ето нещо и от мен Embarassed
Минки и яйца развяват се сега,а кукувиците сме със сбъдната мечта Mr. Green

# 646
Който чете накуп по 30 страници, така ще говори стари работи, но какво да се прави като няма време.
Моменце, честити ти хапчета. Дано те са поредното стъпало към твоята малка рожбичка!  HugКакви са тези хормони, които изследвате на мъжа ти? Даскалов ли ги назначи? Защото досега все на мен
изследват хормони, неговите не сме ги изследвали.
Моме, във ФАР няма ли да подавате документи? И тези общинските сами ли определяте за какво да ги ползвате?
Прахче, бързо да изтребите гадините! От все сърце ти пожелавам опитът да е успешен и да те споходи твоето коледно чудо: две желани и дълго чакани близначета!  Hug
Чери Мам, Васе, много съжалявам за загубите ви! Прегръщам ви силно! Hug
Инкридибъл, добре дошла! Пожелавам ти лека бременности и едно или две живи и здрави бебета на финала!
[И да ви се изфукам - днес установих, че малкия е фен на Iron Maiden  Laughing Mr. Green
Ми на кой да мяса детето? Тя крушата не ражда ябълки? Joy Ренденце, да ви е честит новият дом!
Сигма, пожелавам на теб и кроасанка следващото болнично посещение да е по повод раждане в дните около термин!
Меци, убедена съм, че твоят татко ще бъде добре! Сега вече е един горд дядо. А ти продължавай така с позитивизма!
Фейт, аз сънувах един откачен сън. Бяхме на гости у вас с още едно момиче от форума, но не съм сигурна, май Рокси беше. ТМ беше потресен как сме се натресли от форума у вас и демонстративно седна с гръб. hahahaПостоянно сънувам разни глупости. Голямо съм куку.
Рокси, АГ Варна, където работи д-р Алексанров имат сайт и там са поместени цените. Потърси в Гугъл ЦАР Варна. А на тези, които ти пишат глупости на лични им тегли една майна. Всеки знае себе си най-добре. Не си длъжна да им даваш обяснения за постъпките си!
Снарки, добре завърнала се и дано скоро се похвалиш с хубави новини!
Мишки, наближава ли процедурата? Да стисваме дружно палци!
Зузи, случи на съседи. Много кофти.
Плодче, да ти е живо и здраво малкото плодче и много да те радва!  bouquet
Весе, честит празник! Дано скоро изгрее усмивка на лицето ти!
Маре, съжалявам, за това, което се случва при теб! Пожелавам ти нещата да се наредят по възможно най-добрия начин!:hug:
Пънче, да оползотворите качествено зелената светлина!
И аз гласувам за предложението на Рони. То е ясно, че всички сме от Карлуково.

# 647
Ей, минките ми те  Mr. Green Гласувам за Зузиното и Стеликовото предложение  Joy
Пате, явявай се по-често пък  Crossing Arms  Hug
Добре мина ФМ, огледахме я 100%- та кокоска  Mr. Green Всичко й е в нормата, баща й като малък е бил с големи бузки, та и тя не му отстъпва, бузанка е  Mr. Green  Heart Eyes
Айде на розАвотоо, прихванат е от Меца  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7

# 648
Смууук   Flutter Blush Laughing
Моме, успех за утре   Praynig
Деска, браво на малката кокоска   Hug
Сигме, как си?   Hug
Има ли нови новини от Меци и малкото мецанче?   Heart Eyes
Милички, идвам края на седмицата.  Утре ще звъня на Минев да видим какво ще каже, какъв ще е планът.
Гушки на всички   Hug

# 649
Кокоске, браво за хубавите новини за малка Кокосита. Щом има бузки хем ще има какво да целуваш до припадък като се роди  Hug

мишки  Hug лек път (имаш още време де  Wink ) и успех на процедурите в България. Ще стискам палци да се върнеш силно бременна  Hug Praynig

# 650
Дес, явявам се! През два, три поста добре лие? Mr. Green Hug Браво на малкото кокоси с големите бузи!
Мишки стисвам силно палците за мнооого успешна процедура Hug

# 651
  • София
Добро утро Simple Smile

Как сте днес?
Зузи имаш ли новини от Мецанка? Как са?
Кокосита Много се радвам, че всичко е минало ок Simple Smile Hug
Зеленушке Няма ли да гледаме пупа вече?  Crazy Hug
 Hug много гуш от мен и многоо лек ден ви пожелавам!

# 652
  • Северозапада
Добро утро!
Меци, честита рожба! Много здрава и усмихната, а на мама бързо възстановяване!
Честита пета месечинка на малкото Плодче!
Мишки, лек път и успешна процедура, много силно съм стиснала палци  Praynig
Деси, все така да расте малката бузеста Кокоска  Hug
Сигма, чакаме да кажеш, че отпушването е 100% и повече да не се запушва нищо
Снарки, помня те. Дано всичко лошо е зад гърба ти и скоро да видиш + Б тест
Хубав и успешен ден на всички

# 653
  • В градината...
Мише,  дано това пътуване до Бг да е последното, което си сама  Whistling

# 654
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Зузано, квот кажете т'ва ще има- слонове, кокоси, яйца, Минки...  Mr. Green

Рони, недей бе душа... предлагай каквото искаш. Твоите си ми допадат много  Hug

Дармееееее... хахахахахахахахахахахах. А Пупа ще гледате като се сетя да я снимам, чак ме е срам... вземам си бележка  Crazy

Ренди, аууууууууу аз водя темата... тук нЕма демокрация, кви гласове, кви 5 лв... всичко е диктатура... докато не открия как се пуска анкета  hahaha

Моме, силно стискам палци много бързо да ви удобрят  Praynig

Кокосчо, как пък видяхте, че е с големи бузи.. ауууууу как ще си ги щипетееееее  Heart Eyes

Мишки, охх наближава момента... ха дано всичко мине неусетно  Hug

И да, както казах... нИнам как сЪ пуска анкета. Бисерите са уникални... тук не спрях да се хиля  Mr. Green

# 655
Мишки палчета и от мен  Praynig Hug

Деситка, радвам се за хубавоте новини за Кокоска  Hug

Някакви новини за двете Мецита  Whistling

# 656
Благодаря ви, душици златни  Hug
Бузанка е, и лекарката така каза, и мъжО потвърди  Mr. Green  Heart Eyes
ПОЖЕЛАВАМ ВИ КРАСИВ ДЕН   bouquet Изчезвам сега  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
( малко се олях  Blush )

# 657
  • София
Здравейте.
Днес искам да си похваля мъжа днес, че напоследък само го навиквам...Ставам преди малко и на масата виждам бележка: "В микровълновата има закуска. Приятен апетит. Обичам те!". Станал е и преди работа ми е направил сандвичи. Е как да не си го обичам!
Много ми е мъчно само че не можах да го зарадвам...

# 658
Здравейте,
да напиша и тук моето предложение за тема:
На всяка мацка в тази тема догодина ще й е голям корема Wink Или нещо в тоя дух..
Хубав ден!

# 659
  • София
Рейни, анкета се пуска, като отидеш на първа страница на темата най-отгоре има лента с възможности. От там избираш Добави анкета  Hug

Деси, все такива хубави новини да носиш Simple Smile

Весе, браво на мъжа ти! А ти ще го зарадваш, скоро, вярвай в това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт