Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • В градината...
Добро утро!
Форестче, ама че хубави мъфини  Peace

# 406
Ники, Дарме, Чери, Рони, Ани, благодаря за подкрепата, момичета Hug
Меци, силни за теб Hug Praynig
Искам да ви питам възможно ли е от Дуфастона да ми се появят пъпки по лицето , скоро не съм била така ooooh!
Хубав ден на всички, отивам да се трудя Crossing Arms

# 407
Да се включа и аз в темата. От миналата седмица съм с  preggo. За сега ЧХГ ми не е много високо, но се надявам другата седмица да е скочило до небето Praynig Praynig Praynig.

# 408
Да се включа и аз в темата. От миналата седмица съм с  preggo. За сега ЧХГ ми не е много високо, но се надявам другата седмица да е скочило до небето Praynig Praynig Praynig.

Стискам палци всичко да е наред и да изкараш много лека бременност  Hug
Позволих си да надникна в публикациите ти, защото май не съм те засичала тук...Дано дългата битка, която си водила до сега завърши с едно или две бебчета  Praynig Hug

# 409
forest_veil, благодаря ти много. Да, за първи път пиша тук, просто нямаше за какво до сега. Битката ми продължи 7 дълги години и 6 опита ИКСИ. Силно се моля бебо да расте  Praynig Praynig

# 410
Рокси аз се изпъпчвах като някой пубер от него, а никога не съм имала пъпки преди това
Инкредибъл честито   bouquet
Форест само за този мъфин си мисля сега  Crazy
И да ви се изфукам - днес установих, че малкия е фен на Iron Maiden  Laughing Mr. Green

# 411
  • Пловдив
Добро утро момичета  Hug
Аз се завърнах от Рим изкарахме една много хубава мини ваканция, сега съм заредена с енергия и съм решила този месец вече да е моя. Миналата година забременях точно през м.Ноември и тайно се надявам пак да се случи. След 2-3 дни изпращам гадната лелка и се нахвърлям на ММ. Laughing
Надявах се да прочете за някое + тестче, но видях само лоши новини около Весето, Весе стискам палци да е било много рано за да се види нещо, не губи надежда не винаги се случва най-лошото, дано се окаже че бременноста ти е ОК. Peace
Силни прегръдки и за Рокси, не обръщай внимание на разни подмятания, ти най-добре знаеш какво е в душата и сърцето ти.  Hug
На нечакащите тези дни стискам палци да не дочакат, пиятен ден  smile3558

# 412
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Рокси, нека четат беее... щом толкова се интересуват от твоя живот, значи техния е скучен. Изобщо да не ти пука, за хора които дебнат по форумите  Peace

Чери, хормони е хубаво да пуснеш ама след 1-2 спонтанни цикъла, че сега са объркани. И... недей да пускаш точно сега щитовидната- няма да са реални изследванията, защото пти начална бременост, организма се побърква. Изчакай малко с изследванията  Hug Има тема за Кюретажа, там най-добре ще те посъветват момичетата. Не е нужно да си преживяла кюретаж, за да пишеш там  Hug Hug Hug

Весе, ти в коя седмица тряба да си? При мен на лош ехограф в 5тата изобщо почти нищо не се видя. За сметка на това с предишната ми неуспешна бременост в Токуда в 5тата и сърце се видя.. Не искам да ти давам напразни надежди, просто споделям моя опит  Rolling Eyes

Incredible, ауууу не се познаваме, ама след 6 ИКСИ най-сетне успешно- няма как да не те поздравя и да ти пожелая всичко да е наред до края   bouquet

Ренди, а така... от малък метълче- браво на малкия  Mr. Green

# 413
Ренденце, ш'ми простиш, че така те изкушавам  Crazy

ПеруHug

МециPraynig Hug

Аз мога ли да измрънкам, че вече съм страшно изморена. Да мине и другата седмица и съм решила да пускам 1 седмица отпуска  Blush Иска ми се и свеки да си замине, че допълнителното присъствие вече ми идва нанагоре... Да си останем малко с мъжа ми, че и без друго напоследък от толкова работа и двамата сме като пребити вечер и нямаме сили нито за приказки, нито за друго... Crossing Arms

# 414
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile Днес малко си поспах;)
Меци за пореден път се възхищавам на личноста ти!  Hug
Аника Мерсии  Hug
Форесче страхотна закускаа  Whistling Hug
Е май е това от мен.. newsm78 трагвам по задачки!
Гуш на всичкии и и Петък ееее  Party

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:42 от dharmaaa

# 415
  • София
При мен всичко приключва. ЧХГ е 63. Това беше...

# 416
Милите ми те   Hug Добро утро  Heart Eyes
Весе, много съжалявам, бъди силна, скоро пак ще стане и тоя път всичко ще е наред  Hug Hug
Рокс, и днес да не ходиш ненагушена  Mr. Green  Hug
Чери, и до Англия могат да стигнат ръцете ми  Mr. Green  Hug
Мецинка, само мисли положително в същия дух, сигурна съм, че е фалшива тревога  Praynig  Hug
Зузано, Зузано, кво напри ти бре, слънце, ще се преработиш тая седмица  Mr. Green  Hug
Аз след малко ще рисувам  Joy Ще правя някаква карта на почвите в България ьа брат ми, как ще се развихря само  Mr. Green
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 417
  • София

Весе, съжалявам... сега остава да ти пожелая да не се стига до кюретаж  Tired Повечето тук сме го изживяли, ако искаш да споделяш- заповядай  Hug

# 418
veseto87, защо така говориш? Кой ден ти е ? На мен във вторник чхг ми беше 65.300  и е с тенденция да се повишава. Не се предавай!

# 419
  • София

Весе, съжалявам... сега остава да ти пожелая да не се стига до кюретаж  Tired Повечето тук сме го изживяли, ако искаш да споделяш- заповядай  Hug

Хубавото е, че почти няма такава вероятност. Все пак много е паднало. Спирам Утрогестан-а и чакам.

Общи условия

Активация на акаунт