Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Рончи, нали има нови вагонетки, бързи стрели и меки и топли купенца  Joy Дали ще има и отстъпка за бременни, или ще ме таксуват двойно, може би  newsm78  Joy Иначе съм близо до София  Mr. Green  Hug
Зузано, задължително ще кажеш ако пътувате насам  Hug Значи утре да чакаме Мецини  Heart Eyes
Инкредибъл, стискам яко  Praynig  Hug
Сигмичка- също на отчет  Heart Eyes

# 691

Деситке, ти къде тръгна, бе душа, с корема на тур из България с БДЖ?  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Инкредибъл  Praynig Praynig Praynig

Рон, викаш да бутаме...ми ще бутаме..аз съм тук, докато шефа пак не се лепне при мен...ама тъъъъй да му се "радвам" Joy

# 692
Инкредибъл, стиснати палци и от мен  Praynig Hug

И аз предлагам да изпишем темата, да притиснем Рейни в ъгъла за нова тема, че утре двете Мецита като се появят да има достатъчно място за разказа  smile3534

# 693
да, но Рони и Кокосита избягаха  Mr. Green

# 694
  • до едно тепе
Побут побут темата Whistling
Инкредибъл fingerscrossed
Зузко ми прати го шефо да си ходи дома де.Ааа кво е тва цял ден да виси на работа.Той шеф ли е или лукова глава Crossing Arms
 Hug да те нагушкаме
 Hugда ви нагушкаме всичките
ууух аз пак болен

# 695
  • София

Рейни дебне... действайте, че само сутринта утре мога да пусна темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Следобяд ще ходя да се видя с Начев, че отдавна не сме си хортували... и ще е загубен.. като знам в кви задръствания ще се вкарам  ooooh!

Инкредибъл... палчета от мен  Praynig

Поспалан- да се оправяш бързо, ей  Crazy

# 696
И аз мисля другата седмица да пускам контролно TSH и дано резултатите са добри...

# 697
Форестче и ЗИлен за добри резултати  Praynig  Hug
Да бутаме, ама след малко ставам аз  Mr. Green

# 698
Идвам да дам лептата си за избутване на темата  Mr. Green Много се изморявам тези дни, не знам ефект на Золадекса ли е, или на лапарото, или просто наистина много търча, но врътна 3-4 км и след това съм  smile3542 В неделя, моля ви се, ми се обадиха от банката, че някой извършва множество разплащания с дебитната ми карта и ме питаха аз ли съм. Стана ясно, че отнякъде са ме хакнали, та ми блокираха картата, вчера ходих до банката да подавам жалба и се надявам да ми възстановят дръпнатата сума - 85 лв. Иначе най-накрая приключихме с ремонта, чакам да ми върнат фотото, за да ви се изфукам със снимки  Blush Междувременно правя и айвар  Sunglasses
Пате, лЮкарството (както казва Пипи) не е хапченца, а инжекцийки  Mr. Green А за хормоните на ММ - Д-ви му ги назначиха въз основа на доста лошата спермограма. Около 10-ина на брой, не сме ги правили всички все още, сега ще изчакам да видим какво може да се покрие от Общинския фонд, евентуално. За ФАР подадох документи още август, чакам си и там. Мисля, че единият фонд не изключва другия. А нашият Общински просто няма равен - за първа година им е, изобщо не е ясно какво и кога се случва, днес деловодителката упорито ми твърдеше, че трябвало да занеса касови бележки и фактури - т.е. рефинансирали вече извършени процедури/изследвания, на което аз изпротестирах, защото никъде в Правилника не е отбелязано подобно нещо. Както и да е, ще изчакам да мине сесията на Общ. съвет, да видим какво ще кажат. Ако се наложи, колко му е да фраснем набързо генетичните изследвания и хормоналните на мъжа ми - горе-долу ще направят хилядарка  Mr. Green
деситкаа, браво на розовото бузанче  Heart Eyes Heart Eyes
Мише, дебна те много внимателно  Hug
Веси, защо си мислиш, че не го радваш мъжа ти по други начини. Моят мъж да не смяташ, че все нерадостен си ходи като не мога да забременея  Crazy Мисълта ми е, че не трябва да се фиксираш в това, което се е случило, колкото и лошо да е то. Давай напред.
Чоко, и аз да кажа - нисък ти е прогестеронът.
Инкредибъл - късмет и от мен  fingerscrossed
Написах 2 страници пост, вие сте  Mr. Green

# 699
Зуз, тук съм, ей ме на Simple Smile И аз много обичам шефката ми като приседне зад гърба ми на едно шкафче да си приказваме. Все трупам папки и вестници на него да не сяда там и тя пак  ooooh!
Моме, ти си герой, аз само като прочетох за търчането и майсторите се уморих, та от това вероятно си гроги  Hug  

# 700
  • Лондон/Пловдив
Инкредибъл   дано всичко да е наред мила , този месец свършиха късите клечки така , че утре да ни зарадваш.
Моме ти си ни геройче душицо , веднага ли след като приключи лечението ще може да направите опита.
Мишки другата седмица да пратиш много поздрави на Пловдив ( аз чак другото лято най- рано ще се прибирам , айде и по вода да ти върви опита и на теб.
Меци къде се е разбързала да си ходи    утре и аз ще чакам разказа.
Васе на мен до ония ден като се избършех имах кафеви нишки иначе кървенето ми спря на 4 ден.
В този ред на мисли този месец меря тем. и е такава каквато си ми беше преди да забременея въпроса ми е ще има ли ову или не . Знам че е индивидуално , но вие преживелите това имахте ли .
Аз кротко си чакам лелката вече минаха 13 дена дано не се забави много за да стартираме отново.

# 701
Хилоу от меннн  Rolling Eyes
Довечера пътувам за софето, утре сутрин съм първа на линия в клиниката да казват какво ще правим. Принципно ще им се моля да ми вземат на мен секрет за изследване и ако аз съм чиста , да не отлагат опита, така и така ще сме икси и дори мъжо да е носител, това няма значение, тъй като ще се вземе само спермито  Rolling Eyes. Пък и вече месец и нещо  сме на сухо....така че почвам да свиквам да стоя на сух режим....така, че мога да поседя още малко докато мъжо се изчисти. Дано само моята мб е чиста от тея извънземни трихомони, още не ми го побира мисълта как толкова мб до сега не са ги хванали и сме ги мъкнали с години, чак са и мутирали  smile3511

Мецкеееееее нямам търпение да се върнете и да разказваш  Heart Eyes нямам търпение да видя и снимки на малката принцеса  Heart Eyes

# 702
ей, тъкмо щях да се развихря да си поспамя и шефа се тупна при мен  ooooh!

Стискам палчоци за всички, на които им предстои среща с чичо доФтор, игли разни, както и на тези, които чакат резултати  Praynig

# 703
  • В градината...
Moме, добре, че си се оттървала само с 85 лв. и дано ти ги възстановят. /ММ ми каза, че такива гафове стават само с магнитни карти. Ако картата е с чип, няма как да я прочетат и после да я копират./. Ако банката не ти издава такава, сменяй банката  Peace Все пак и ПИН-а са ти хванали - или с втора клавиатура, или с камера. Но ако има чип, даже и да ти хванат ПИН-а, няма как да ти копират картата.

Чери, вие ги изчерпахте клечките, но за празниците ще чакаме да се отчетете с хубави новини  Peace

Прах, успех утре  Peace

# 704
  • shumen
Прахче,успех утре.
Моме и на моя мъж се случи да му теглят пари от картата.Неговите бяха 200 лева и пихме студена вода за тях.Не му ги върнаха.Дано на тебе ти ги възстановят.
Чакаме Меци да разкаже как е минало.И на нас ни изписаха на 5 ден след секциото.
Целувки на всички от мен и Дени.

Общи условия

Активация на акаунт