Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Бяяясна съм казвам ви бясна съм #Cussing outЕй ще убия две три баби а другите ще умрат от страх  #2gunfire
Нали ви казх че ММ го няма,а аз съм на гости на свекито (леле немога да си събера мислите ooooh!),че имаме си мопсче което ми е подарък за РД от ММ....така тази вечер се връщаме от разходка с малкия бяс и чувам зад гърба си:
-А не вземе да роди едно дете ,куче взела да гледа....
-Ъ ще роди ,тя нали си има едно да му мисли той,като си е избрал такава
-ех горката Ана(свекърва ми),ни на сватба ще се радва ,нито на внуче....
Момичета полудях ,казвам ви, мислех да се обърна и да ги наредя тези клюкарки ама се отказах #Cussing out
Мамка му ,това да не е концерт пожелание,когато искаме тогава да стане...ние се чудим кой път да хванем те какви ми ги мъдрят ужас,бяяяяяса не ме пуска #2gunfire
Офф оплаках се  ooooh! Сега ще си порева малко и ще ми мине Cry
А като видя двете чертички ,ще ги снимам и ще им ги закача на вратите на тези бабета,И НЕ ЕДНО АМИ ДВЕ БЕБЕТА ЩЕ СИ РОДИМ  smile3508

# 706
миле-на, опитай се да не им се ядосваш. Важното е да се обичате и уважавате с мъжът ти. Всички останали нямат значение. Ще си имате дечица скоро ....но тогава ще си намерят друго нещо за което да ви обсъждат.... Hug

"Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите" Hug

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 22:38 от Let the Sunshine in

# 707
  • В сърцето на любимия човек
Ей, спамърки, цял ден мълчахте, а после се чудите как да избутате темата Mr. Green
Да ви се похваля-днес имах +ову тест, до сега не бях имала и доста умувах дали е достатъчно наситена за +,но предвид всички бледи черти до сега,реших че си е направо идеална. В крайна сметка си я оползотворихме доста добре, утре пак Wink
Лека и бебеносна на всички :  hug:

# 708
Опа, ето ме и мен  newsm47
Вчера имах +ову тестче, така че се различава с ден от моите сметки Simple Smile)) иначе се работи по въпроса пък да видим къде ще му излезе края  Laughing
Моята свеки пък всеки път като ме види или чуе, все ще намери нещо полезно за забременяването да ми каже   Whistling прави ми впечатление, но сменям темата и така, хората са си такива, кой с лошо, кой с добро, не са научени, че тези неща просто НЕ се коментират. От нерви и ядове обаче нямам нужда, така че любов да има, другото ща си дойде  Mr. Green

# 709
Милена, такива гаднярки-злобарки и малоумните им коментари изобщо не си ги слагай на сърце  Peace Пълен игнор и така; само ти си знаеш какво ти е  Hug няма какво да се ядосваш на клюкарски тъпотии  Peace
Пънче, правилото е, че теста за О. е положителен, когато контролната черта е или толкова наситена колкото тестовата или една идея по-наситена от нея. Но вие щом сте оползотворили - това е важното  Peace
Звезден^Прах  Praynig успех утре в клиниката  newsm17
Късмет и на инкредибъл на прегледа  fingerscrossed  Praynig

# 710
  • до едно тепе
Миле-на добре,че не си им казала нещо.Щеше да им подхраниш фантазиите за още клюки #Cussing out Поплачи си сега и утре мини покрай тях с гордо вдигната глава.Такива нямат оправия Hug
лека и бебеносна мацки
 Hug за всички

# 711
Току-що направих ову теста и е -, а вчера беше +, ок ли е това? Очаквах, че ще покаже и днес +  newsm78 Този хормон толкова ли бързо спада?

# 712
Аз мога ли само за каузата да се включа (да приключваме по-скоро с темата)? Mr. Green

# 713
emma_smith, да, нормално е  Peace Пика на хормона е в рамките на 24 ч. или по-малко. Два или повече поредни дни с положителен ову тест не е на добре  Peace Ако вчера си имала + тест за ову - тогава вчера и днес секс; един ден почивка и после пак секс. Дано да уловите яйчо  Praynig

# 714
  • Лондон/Пловдив
Фики два поредни + може и се смята пика посредата . Ако са повече от два не е надобре . При мен миналият месец когато забременях имах 4 положителни теста за ову и го бях отписала месеца защото си мислех ,че няма да има ову  а то пък даже и забременях newsm78

# 715
  • София
Дубрутрууууууу
ще чакам днес с нетърпение мецана с разкази и снимки Simple Smile
Неродена мома като чуя за хакната карта и ми се изправя косата ... пак че са се обадили от банката Peace поздравления и за айвара Wink ние тая година ще се разминем имаме от миналата Mr. Green
миле-на Hug Hug Hug напълно те разбирам Hug дай Боже много скоро да им натриеш носовете ... ей нямат мярка и усет значи ... и аз се ядосах Close Let the Sunshine in е права остави ги да си се пенявят, а ти си гледай любовта и живота и хубостите скоро ще се намножат Peace Praynig Hug
Let the Sunshine in smile3501  202uu newsm10
пънче-мънче, emma_smith стискам палци да сте улучили мига и това да е вашия месец Praynig Praynig Praynig знае ли човек може да ви е писано заедно да бременеете с еднакъв термин Mr. Green
Звезден^Прах Praynig Praynig Praynig
силно стиснати палци за нуждаещите се, успех на ловуващите и много прегръдки за всички Hug Hug Hug
желая ви слънчев, усмихнат и позитивен ден и само хубави новини  bouquet

# 716
  • NE
Добрто утро!
Влизам да почерпя, че днес ставам на 27 годинки. Party

# 717
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро Hug

Влизам да ви почерпя по случай 2рия рожден ден на малкото ни момченце  txtloves

Flower Fairy,
честит рожден ден! Бъди здрава, винаги позитивно настроена и сбъдване на всички съкровени мечти  Hug

# 718
Добро утро! Хайде да доизбутаме взаимно темата, че иде нова тема, нов късмет!
Прахче, успех днес! Дано намерите най-правилното решение! Hug
Милена, не им се връзвай на бабушкерите, гледай си живота.
Флауър, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и много обичана!  bouquet
Много рожденици днес!
Катенце, да ти е живо и здраво детето и да порастне голям мъж!  bouquet
Хубав ден!

# 719
  • София
Ех че много рожденници днес Mr. Green
Flower Fairy жива, здрава и многоооо щастлива! много сбъднати мечти, лични успехи и незабравими мигове  bouquet
Katencetoo да е жив, здрав, див и многооо щастлив малкия пораснал миж и много скоро най - добрия батко Praynig Hug Heart Eyes
желая Ви незабрави празник Peace Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт