Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • В сърцето на любимия човек
Феичке - честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов и догодина на рождения си ден да гушкаш сбъднатата си мечта   bouquet
Катенце - да ти е жив и здрав рожденика и да расте умно и послушно дете   bouquet
Атадар - благодаря за стиснатите палчета  Hug Аз съм доволна, че тестовата черта се насити, защото предните 3 месеца Дуфастона ми е подтискал О. Надявам се и графиката ми да се поизясни малко, че за момента играе хорце  Praynig
Фики - след 5-тата минута вече бяха еднакво наситени. Тази сутрин пак си го погледнах - избелели са чертичките, но са еднакви. Да видим днес как ще е, че БТ още ми се струва височка.
Ема - не ги ли правиш много късно  newsm78 ? На опаковката на моите пише да се правят между 10:00 и 20:00ч и да се намалят течностите 2 часа преди това. Аз ги правя в 17ч и спирам да пия вода в 14ч.
Относно подмятанията - спомням си Зузанка как беше отговорила на едни такива умници и им беше затворила устите, ама тя е шемет от друга категория  Mr. Green

Сервирам ви нещо с ароматна пръчица канела (мисля, че е кафе), но който иска да си го пие като горещ фоколад  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден  Hug

Послепис: Добутахме я до 49-та страница, зИленото може да миряса тази сутрин и да пусне новата темичка с яйцата Mr. Green

# 721
  • Северозапада
Добро утро!
Катенце, да ти е жив и здрав малкия мъж, да расте будно, умно и добро дете!
Flower Fairy, честит рожден ден! Много здраве, късмет и много, много любов!
Хубав и усмихнат ден!

# 722
Миленка, ти защо не си го преместиш в другия крачол   Mr. Green  Я да не се връзваш на дребни душици!   Hug
Честит рожден ден на флауър фери и малката буба на катенцето   newsm67  ura  Много здраве, спокойствие и сбъднати мечти!    bouquet
Лека нощ пък   smile3507
П.П.момичета, треска ме тресе вече.  един ден остана, имам страшно много работа, никакво време за сън и довършване на личните задачи, че и на доки нямах време да звънна днес   ooooh!
много гушки на всички!  нЕма да се плашите, вътре мечки нЕма   Hug

# 723
Катенце, честит 2ри рожде ден на момченцето ти и другата година да е батко на едно розово бонбонче  Hug

Flower Fairy , честит рожден ден ! Пожелавам ти сбъдната бебешка мечта   bouquet Hug

Мишки, хайде да минава и утрешния ден ! Лек път насам и положителен бебешки резултат  Praynig Hug

Миленка, все се чудя как може да има такива хора  Tired Писнало ми е от клюкарки, които си врат носа, където не им е работата  ooooh! Тегли им по една и гледай напред  Hug

И аз си прехапвам езика по 10 пъти на вечер с моята свекърва, че просто не мога да я дишам на моменти...ама ще търпим, няма начин. Добре, че баба ми ще дойде за 1-2 седмици и малко ще си отдъхна психически от глупостите на свекърва ми..пфу  Mr. Green

# 724
  • Sydney
съвсем ви изпуснах  Crazy
Katencetoo Честит рожден ден на момченцето тиии Simple Smile))))  Hug
forest_veil пак ли ви тормози?  Rolling Eyes
Мишки пожелавам ти успех  Hug
Flower Fairy Честит рожден ден на теб Simple Smile
Успех на всички  Hug

# 725
  • София
Пообуут побуут ! Искам МИнкаа Joy

# 726
Добро утро,
Феичке, честит рожден ден мила Hug Пожелавам ти догодина на рождения ти ден да гушкаш бебенце  Hug
Катенце, да ти е жив и здрав рожденника  bouquet
Мишки, стискам палци за теб Hug
Милена, зае*и ги тея бабета, нямат си друга работа, те ако толкова има на какво да се радват що не го обсъждат него ми с теб се захванали, патици..
На всички с положителни ову тестове желая след две седмици да се радват и на други две чертички Hug

# 727
  • В градината...
Честит рожден ден на Цветната фея, много усмивки и сладки преживявания   bouquet

Да е живо и здраво момченцето и на Катето  Hug

Моята свек. оня ден питала ММ какво мислим за бебе и дали мислим. Той й казал, че близо от 2 години не само мислим, ами и действаме. Казал й, че се замислям за инвитро и за осиновяване. А свек. - никакво инвитро, не бива да се съсипва /аз/! По-добре осиновете. Освен това, тъй като е наясно, че цялото лято търчахме по ремонта и нямахме миг спокоен, знаеи че моята работа е такава, че нямам повече от 2-3 дни отпуск, предложила - ще ви дам пари, ако нямате, да отидете на планина, да се откъснете, че стресът е голяма причина. Вие не си позволявате да си починете. И така. Мисли за нас жената, а и за мен. Ама как да отидем на почивка, аз и седмица не мога да си позволя, без да изкарвам пари  ooooh!

49-та страница  newsm78

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 10:11 от perunika

# 728
Честит рожден ден на празнуващите-Катенцето и момченцето на Флоулър Да са живи и здрави   bouquet
Прахи Praynig Praynig
Мишки не остана  Praynig Praynig
Отивам по задачки  Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 729
Стели - и ти си ми една приятно разсеяна  Hug много ви се радвам на бремелинките  Hug (Феичката и момченцето на Катенцето празнуват днес )
Мише - хайде стягай куфарите и те чакаме  Hug Сигурна съм, че всичко ще е наред и скоро ще ни зарадваш с добра новина  Hug
Перу - браво на твоята свекърва, добре си си я избрала  Mr. Green
Сигме - как си? Как мина прегледа?
Не разбрах дали са изписали Меци или в четвъртък ще я пуснат, но ако чете - да каже поне едно здрасти  Heart Eyes
Пообуут побуут ! Искам МИнкаа Joy
hahaha Joy hahaha
Зеленушке - къде ние новата тема  Naughty

# 730
  • София

Добро утро, милички  Hug

Форестче, а дано са добри резултатите ТСХ  Peace

Кокосчо, ма те резултатите изнезнАха вече.. сега Начев само ще ги коментира. Мерси все пак  Mr. Green

Моме, пак добре си се отървала само с 85 лв. Че на един приятел 1200 лв му бяха дръпнали.. е възстановиха ги де, ама след много тичане. Дано ти ги върнат и на теб   Hug

Пуфе, хайде връщай се и да разказваш как е минало  Praynig

Миле-на, следващия път просто спираш и им казваш какво мислиш... такива баби клюкарки са за разтрел.. аз не им цепя басма и после се чувствам по-добре  Twisted Evil

Флаоуър, ха честит рожден ден! За другия минимум + 1 в семейството   bouquet

Катенцето, честит рожденик! Скоро да го направите щастлив батко, а малкия мноооого да ви радва и помага   bouquet

Мишки, треска или шубето е голям страх. Мила, тук всички ти стискаме палчета  Hug

Перу, е какво, не можеш да се оплачеш от свеки все пак... грижи се за теб  Twisted Evil

Няма 50та страница, няма Минки.... това е положението  Mr. Green

# 731
  • В градината...
А, не се оплаквам. Купила ми меки чорапки за вкъщи и попитала ММ да не би да се обидя, че ми купува чорапи. Ама те от онези пухкавите, дето много ги обичам.

# 732

Относно подмятанията - спомням си Зузанка как беше отговорила на едни такива умници и им беше затворила устите, ама тя е шемет от друга категория  Mr. Green

Аз съм си шеметен шемет  newsm47, ама вие си ме знаете вече  Mr. Green

ха добър ден  Mr. Green Зелено, чакаме темата Hug

Честити рождени дни на маймунчето на Кетенцето и на Феичка! С пожелание за много здраве, щастие, късмет и купища усмивки!   bouquet

# 733
Перу, браво на жената! Случила си на свекърва!
Хайде Рейни, изчака ми се чакането!!!!! Къде са Минките?
Чакам с нетърпение и разказа на Мецка Crazy

# 734
Рейнчо - ще я добутаме до 50-та стр., не се безпокой, ама ти трябва да стоиш в предстартова позиция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт