Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 201
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора

16 и 64-а серии са ми най-омразните. Simple Smile)) Познай защо. Wink) (намигванка)

Днес си мислех същото. Мъчително беше да ги гледам разделени, макар и за кратко. Престоят на Керим в затвора и бягството му в Бодрум не ги броя, защото и двамата знаеха къде е другия и можеха да поддържат връзка.   

# 316

Ето я цялата филмография на Burcu Binici, не е спряла да снима и в момента се снима в сериал по ТВ ATV.

Скрит текст:

http://sinematurk.com/kisi/88260-burcu-binici/

Благодаря за инфото!:-)

# 317

16 и 64-а серии са ми най-омразните. Simple Smile)) Познай защо. Wink) (намигванка)

Днес си мислех същото. Мъчително беше да ги гледам разделени, макар и за кратко. Престоят на Керим в затвора и бягството му в Бодрум не ги броя, защото и двамата знаеха къде е другия и можеха да поддържат връзка.    

Не само разделени, но и в голяма опасност. Мъчителни серии.

И онзи разговор - "Чий товар е по-тежък" и сълзата на Керим...  smile3545

Но пък и това.Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 18:57 от marytza

# 318
  • Пловдив

Мукадесссс, съска ли съска. Керим: - Кажи още една дума и ще те убия.

# 319
  • Разград

# 320

Измъчено гюзелище. Sad

# 321

Жертвата и палачът, само където този палач криел една тайна.

Тайна, че имал сърце и душа - чисти и открити. Можел да плаче и то със истински, а не с притворни сълзи. Знаел какво чувство е страданието, но никой не му вярвал. Обичал, но не смеел да изрече на глас  нито една любовна дума.

Само защото бил "палач"

А ако можеше - само да погледнат отвъд тази маска и да видят истинското му лице.

Само... ако можеше.

# 322

Много тежки думи каза Фатмагюл и в предишният им разговор  и сега по телефона.

Думи дълбоко стаени в сърцето и в ума и. Думи целящи да наранят.

И Керим ще ги помни доста дълго, колкото и да приема тяхната вярност в момента.  И винаги ще ги свързва с това, че той "беляза" и промени живота и завинаги. Не и остави възможност да "избере".

Но пък има и друго - също така добре осъзнава, че на този етап той и е необходим за една невидима опора, за да може тя да стъпи на краката си и да започне да "ходи" сама.

Мразен, обиждан, презиран - ще стои до нея. Трябва да и помогне с цената на всичко. Дори никога да не го погледне и приеме.

# 323
Не мога повече. Даже изрязаните серии ми дойдоха свръх. Пускам си противоотрова - БЧ.

# 324
  • Пловдив

Е, много тежък разговор, но поне говорят....

# 325

За всички -  той беше "лошият" дори и за Мерием.

Всичко това рефлектира с пълна сила по-късно, когато вече му вярваха - но той не вярваше и винаги съмненията си оставаха.  Дали е обичан  и приет наистина или по-принуда и примиряване със ситуацията.

# 326
  • Пловдив
Не мога повече. Даже изрязаните серии ми дойдоха свръх. Пускам си противоотрова - БЧ.

Виж сладурчето тук. Как да не го обикнеш....

# 327
  • Пловдив
Не е от наградата за тази година - от миналата е.

# 328
  • Разград

# 329
Не е от наградата за тази година - от миналата е.

Пък аз аха! да хвръкна... Най-напред ме подлъгваш с Булутчето, сега с Енгинчо... Simple Smile) Ама аз се хиля на Кадир. Simple Smile) Половината време въздиша пиян по някоя мадама. Simple Smile)  Що пиене му се наложи да изпие само до 25-и еп.... до 100 как ще е жив, не знам. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 20:34 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт