Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 282
  • 722
  •   1
Отговори
# 465

Офффф   тая сцена всеки път ме кара да се изпотявам. Simple Smile)) Най-еротичната сцена, виждана от очите ми във филм. Направо ми се завива свят...  #Crazy

Благодаря! Simple Smile

Ей така го харесвам аз - без лица. Ръцете те правят крейзи. Simple Smile) Ама размерът е твърде голям за подпис... Sad

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 23:03 от marytza

# 466
  • Разград

# 467
  • София
[

Офффф   тая сцена всеки път ме кара да се изпотявам. Simple Smile)) Най-еротичната сцена, виждана от очите ми във филм. Направо ми се завива свят...  #Crazy

Благодаря! Simple Smile

Ей така го харесвам аз - без лица. Ама размерът е твърде голям за подпис... Sad

Маричке,

Аз и с лица го харесвам - унесения поглед на Фатмагюл и дяволития закачлив поглед на Керим! Ех...

Лека нощ, момичета!

# 468

Скрит текст:

# 469
  • Пловдив

Марица - отивам в 43...Малко снимки зад кадър...
Скрит текст:

Дабъъъъл...

# 470
[

Благодаря! Simple Smile

Ей така го харесвам аз - без лица. Ама размерът е твърде голям за подпис... Sad

Маричке,

Аз и с лица го харесвам - унесения поглед на Фатмагюл и дяволития закачлив поглед на Керим! Ех...

Лека нощ, момичета!

Лека! Simple Smile)) Ами нека ги дават лицата, но без да прекъсват играта на ръцете. Simple Smile)) Кой не харесва тези лица? Simple Smile  Всички в тая тема ги обожаваме. Simple Smile) Но между лицата да си е чистата игра. Simple Smile))

# 471
Скрит текст:

Марица - отивам в 43...Малко снимки зад кадър...
Скрит текст:

Дабъъъъл...

Благодаря! Simple Smile  Hug Hug Hug

На първата от скритите какво ни е слабичко момчето...  ooooh!   Ще се скърши. Simple Smile А излезе много устойчиво. Simple Smile

# 472
Марианка Hug    bouquet Действали сме едновременно.... но в нашият случай : от много, глава не боли......Peace Peace Peace

# 473
Марианка Hug    bouquet Действали сме едновременно.... но в нашият случай : от много, глава не боли......Peace Peace Peace

Хич даже. Simple Smile)) Ние, готованките, си трупаме... Simple Smile)) Да има, докато няма. Simple Smile))

# 474
Днес така и не подадоха снимки от връчването на плакета... Sad Дано утре поне се смилят.

Обаче, Марианка, ние сме много напред с материала за АБО. Simple Smile)) Гледам, че в Универсал клуба тепърва подават 9-а серия с английски субтитри. Simple Smile)) Карат по нашия път. Ако  Енгин се забави до догодина с филмов ангажимент, току-виж превели и Караилан на инглиш. Simple Smile)

# 475
Хайде по един Керим/Енгин  за всяка муцка!  Peace Да няма сърдити! Joy bowuu Joy bowuu Joy bowuu Joy bowuu

# 476
Хайде по един Керим/Енгин  за всяка муцка!  Peace Да няма сърдити! Joy bowuu Joy bowuu Joy bowuu Joy bowuu

Joy Joy Joy Тъкмо няма да му протрием кожата от целувки, ако е един за всички. Simple Smile)) Добре се е сетил някой да го спаси с мултипликация... или клониране. (намигване) Simple Smile)))

Много интересен оптичен ефект се получава с това колажче като раздвижиш страницата нагоре-надолу - сякаш снимките "бягат" и се отдалечават. Simple Smile

# 477
  • Разград

# 478

Благодаря, Ваня. Simple Smile

Някой е решил да се смили над изгладнелите за нови снимки фенове. Simple Smile)))

# 479
  • Пловдив

E, от мен два варианта на прегръдката с ръце...Супер секси....

Общи условия

Активация на акаунт