Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 216
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Уф. Луди ни направиха.

Скрит текст:
А аз се боря с оразмеряването на гифчето

Е, оразмерих го във фотошоп (240х132 пиксела, 8,47х4,66, резолюция 72) и сега не намирам как да го сейвна така, че да мърда. Simple Smile)) Опцията, която споменават във всички уроци (File>Save Opimisasion as...) във фотошоп CS5 не я откривам.  smile3511 smile3515 newsm61

# 511
Я да видим какво е свършил този онлайн редактор...

# 512
  • Пловдив

Донесе лекарствата, а Фатмагюл го насмота....заради Муки с толумбичките...

Да, marytza, браво...

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 15:30 от mariana51

# 513
Yes!  Laughing

Ха честит ми нов подпис! Simple Smile))

http://www.online-image-editor.com/?language=Bulgarian

Това е адреса на онлайн редактора. Ползвайте със здраве - много лесен, на български. Simple Smile

# 514

Донесе лекарствата, а Фатмагюл го насмота....

Да, marytza, браво...

Връъъъът! Марица прави кълбо през глава. Simple Smile)) Кеффффффффффф. Simple Smile))

Не затова, че Фатмагюл насмота Керим, разбира се. Simple Smile)))

Ама пък той изобщо не се впечатлява - въпреки всичко, не успява да му изтрие усмивката от лицето. За него е важно, че тя е ТУК, при него. Да му се зъби колкото си иска, нали си е пред очите му... Simple Smile)) В тази серия очите му така блестят от радост... доставя ми огромно удоволствие да ги гледам. Simple Smile

# 515
Марица, здравей!  Hug

Аз съм голям фен на сериала , но пиша в другата тема - "Пепел от рози". Тази тема обаче чета редовно и с удоволствие вече 11 месеца, а на теб съм ти фенка. Внасяш много добро настроение и оценявам усилията,които влагаш. От вчера те гледам ,че се мъчиш с тези гифчета и реших да ти помогна. Това гифче е и в моя подпис, любимо ми е.

Ти защо се мъчиш с тези онлайн редактори и фотошопи. Има един лесен и направо елементарен начин за оразмеряване на снимки и гифчета. И мен ме светна една съфорумка преди време  и съм й много благодарна,ако искаш ще ти го обясня на лични.

Извинявам се за нахлуването.

Хубав ден!

# 516
  • Пловдив
Yes!  Laughing

Това е адреса на онлайн редактора. Ползвайте със здраве - много лесен, на български. Simple Smile

Дааа. Аз го ползвам от доста време, страхотен е....И честит подпис...

# 517
 wavey
Надниквам набързо иззад тръстиката в очакване на нещичко новичко или снимчица,ама тц йок.
Ама имаме снимки на Берен и Кенан даже и Мука .Сигурно пак случайно са ги щракнали Mr. Green
А за новата стара новина вече докато не видя първата серия не вярвам-то тука има тука нема стана работата.Голяяма конспирация  ooooh!

Айде до после малко остана до почивката Wink

# 518
И с увеличаването добре се справя редактора. Важно е, обаче, изходният гиф да е с добро качество.

# 519
Марицаааа с това последното гифче ме разби -то очи то ръце  както казвата съседите айдааа #Crazy

# 520
  • Пловдив

Започва броенето на "tamam".

# 521
Марица, здравей!  Hug

Аз съм голям фен на сериала , но пиша в другата тема - "Пепел от рози". Тази тема обаче чета редовно и с удоволствие вече 11 месеца, а на теб съм ти фенка. Внасяш много добро настроение и оценявам усилията,които влагаш. От вчера те гледам ,че се мъчиш с тези гифчета и реших да ти помогна. Това гифче е и в моя подпис, любимо ми е.

Ти защо се мъчиш с тези онлайн редактори и фотошопи. Има един лесен и направо елементарен начин за оразмеряване на снимки и гифчета. И мен ме светна една съфорумка преди време  и съм й много благодарна,ако искаш ще ти го обясня на лични.

Извинявам се за нахлуването.

Хубав ден!

Нахлуването е добре дошло! Благодаря за добрите думи. Simple Smile И - да - винаги съм готово да науча нещо ново. Simple Smile Hug

А се мъча сама, за да не натоварвам другите - все пак те са на работа.

# 522

Започва броенето на "tamam".

Охххххх разкошен Керим! Simple Smile) Гюзелище над гюзелищата. Simple Smile)) Много го харесвам на това "тамам" Simple Smile))

# 523
Марицаааа с това последното гифче ме разби -то очи то ръце  както казвата съседите айдааа #Crazy

И гюл за разкош! Simple Smile))

Изрязания вариант с ръката на сърцето. Другият беше много дълъг. Кефи ме програмката - забавлявам се сега да си цъкам по нея. Simple Smile))

# 524
Yes!  Laughing

Дааа. Аз го ползвам от доста време, страхотен е....И честит подпис...

Благодаря! Ти ми подаде хубавия гиф.  Hug Възползвах се. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт