Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 180
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,като се замисля за новия сериал на Енгин,направо страх ме хваща какво ли ще покаже-ами то в Облака и КВФ бяха показани какви ли не емоции и чувства,какво ли ново ще измисли?

# 556

Това Айше Туба ли е?  newsm78 Сори, но нали знаеш... аз нищо не знам. Simple Smile

Това е "спасителката" на младите Яшарани. Момичето, което им помогна да избягат.

Марица, много ти е хубав подписа, честито!

Благодаря и пак благодаря! Simple Smile Не я познах в този и вид. Simple Smile)

# 557
Маричка,благодаря за гифтчето-този ми е един от най-любимите моменти,много обичам и следващата серия,в която Керимчо отнесе якия тупаник,но пък за първи път Фатмагюл го докосна с грижа,а Енгин макар и разпарчадосан от бой беше страхотно красив.

Ахам! Утре и тях ще подхванем. Simple Smile)

Те ти сега един сияещ от любов и решителност поглед:

"Няма да те оставя!"
Марица-точно този поглед  ме довърши ,когато гледах филма и те така Embarassed

Аз не помня вече нито с кой поглед ме е започнал, нито с кой ме е довършил, ама съм свършена - това поне е абсолютно сигурно. Simple Smile)) Както се пее в песента - "момчето ни свършено"... замести с момичето и все едно за мен е казано. (намигванка). Simple Smile))

# 558
# 559
Момичета,като се замисля за новия сериал на Енгин,направо страх ме хваща какво ли ще покаже-ами то в Облака и КВФ бяха показани какви ли не емоции и чувства,какво ли ново ще измисли?

Каквото са му подготвили сценаристи и режисьори. Simple Smile Важното е той да си хареса ролята. От там нататък съм сигурна, че пак ще се раздаде изцяло.

# 560
С тези цитирани сценаристи се очертава яко екшън,пък да видим

# 561
Маричка,благодаря за гифтчето-този ми е един от най-любимите моменти,много обичам и следващата серия,но пъкв която Керимчо отнесе якия тупаник, но пък за  първи път Фатмагюл го докосна с грижа,а Енгин макар и разпарчадосан от бой беше страхотно красив.

Ееее,  наистина страхотно...... и моите емоции са в тази насока Peace Peace Peace Мисля си, че дори  и смлян / по нашенски Peace/ от бой,  той  и свит на две от болки, първата му мисъл , бе : "Направили ти нещо????" - по памет... Embarassed Embarassed Нямам Вашите умения със снимков материал, гифчета и клипове да потвърждавам мислите си~! Невероятен момент, от който нататък  си мисля, че на Фатмагюл, все повече започна да й светва лампичката! Peace
Живи и здрави да сте всички! Peace Peace   bouquet  bouquet newsm51    love001

# 562
Здравейте мили момичета! Благодаря сърдечно за хубавите благопожелания по случай именния ми ден!Искам да се похваля веднага с подаръка,който получих от моите ангелчета - фоторамка на която се въртят любимите ми снимки на Керим-Енгин.Много се зарадвах.
Сериите които обсъждате, аз чета  и са ми любими,заради чувствата,които предизвикват у мен (аз много обичам драматичните моменти , на които лея цели водопади от сълзи) и заради прекрасната игра и на двамата. Фатмагю,преизпълнена с мъка разочарование,унижение,накърнена гордост , безсилие пред подлостта и жестокостта на хората,които с лека ръка разпиляват мечтите ти и дамгосват живота ти, необуздан гняв,който изпраща огнени стрели, отново пронизващи Керим.А той,милия, е толкова щастлив,че Фатмагюл е вече в къщи ,,че е готов да посрещне и най-злостните нападки , които се леят от устата на любимата,която въпреки изтощението си е потърсила инстинктивно убежище у дома си.
Фатмагюл иска да внуши на всички, че се е върнала заради брат си,че  Керим за нея е нищо ,но подсъзнателно помни,сълзата опарила лицето и и благодарствената молитва към бог,че тя отново е при него.
Обичам тези хитри дяволити искрици,които струят от зениците му. Вината, болката са още в душата му. Те още дълго ще бъдат там, но вече се усеща,зад примиреното  уж "тамам",характера на мъж,твърдо решен да продължи  да върви по трудния път  напред,но винаги с Фатмагюл. Тепърва и двамата трябва да преодоляват кошмарите си заради мечтите си, макар на този етап да са неясни, но Керим знае - иска накъдето и да погледне да вижда лицето на Фатма, да среща очите  и. Иска те двамата да вземат живота си в ръце. Засега това са мечти,но според мен ембрионът е налице,трябва му много време  и търпение да узрее.
Радвам се на поредната новина за ,"20 минути" ,но съм и напрегната какво ще бъде?  За мен не стои въпроса да гледам любимите си актьори в нов филм. Искам интригуващ сюжет (не зная как ще извъртят сюжета на оригиналния филм),който да грабне не само нас, но да  разгърне потенциала на Туба и Енгин и те да надминат постигнатото досега. Ако те сега прохождаха нямаше да изпитвам притеснения, но те са на един връх и непременно трябва да покорят следващия ,задължително по-висок връх.Искам го и им го желая от сърце.

# 563
С тези цитирани сценаристи се очертава яко екшън,пък да видим

Гледаме ние, гледаме... от 12 юни не сме спрели. Simple Smile) Нови очила ще ми трябват вече от толкова гледане и взиране. Simple Smile))

# 564
Милка,привет-точна и интересна както винаги! smile3525Аз точно това имах предвид,като писах,че ме хваща страх направо-толкова ми се иска двамата ми любими актьори да направят интересен за нас сериал,да успеят да се сработят.Наистина са на върха в момента и очакванията са свръхголеми-само ще се молим да им се получи.

# 565
Велияна  тези снимки да не са нови. newsm78
Много хубав  и на фона на  нощните светлините леле леле Embarassed

# 566
Кики,не знам-видях ги в английския форум,харесаха ми и ги постнах.И там нямаше никакво обяснение.

# 567
Сетих се нещо. Нали все се питаме къде Енгин играе себе си.Мисля ,че в 52серия когато се разправяше със журналистите  прозира много ясно мнението му .Каква е причината не зная.

# 568
  • Пловдив

Поглед - посрещане. Керим се разтапя... Как си? Кимане с глава...

# 569
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт