Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имали ли сте някога странно усещане в гърлото след ядене на ябълка?
Какви са вашите мнения за витамините Pregnacare?
Къде мога да намеря шишета на Tommee Tippee или Pigeon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имали ли сте някога странно усещане в гърлото след ядене на ябълка?
-
Какви са вашите мнения за витамините Pregnacare?
-
Къде мога да намеря шишета на Tommee Tippee или Pigeon?
-
Какви са мненията за количките Bebetto 'HOLLAND'?
-
Къде мога да намеря бебешки магазини във Варна?
Не робувам на подобен род суеверия. 
Иначе ние си риткаме - нали все казвам на таткото, че малкия ще го раждам с калеври, не спира да се бунтува 
Явно са си поспестили усилията...
Ама искам не искам ще ходя , то пък не може да си търпя болка особено в зъбите , то не се търпи !!
Днес украсихме на работа и вече съвсем не ми се бачка
Дано да ми е простено
Уж все дрбни неща, а изведнъж ударих хилядарката
И то с непълен списък и без количка. И гледах да ограничавам нещата доста - 4 бодита с дълъг ръкав, 2 с къс, 4 ританки, 5 гащеризончета ......... Как ви се струва? Даже не сложих комплект за изписване и пак
Един космонавт, 2 чифта спално бельо, обиколник, одеалце....... От скъпите неща са верно 5 стотака ама - креватче - 267, матрак - 80, два протектора за него - всеки по 12 лв (ДАЛИ СА НЕОБХОДИМИ ТИЯ ПРОТЕКТОРИ???), Бебефон - 130, защото искам да е хубав (дано някой не даде за да не го купувам
) На слинга даже не съм сметнала цена
А и като се замисля аз дори не зная кого да избера, като не съм запозната. То всеки може да ми даде мнение, но едни може да са доволни от определен лекар, други - не. А моето АГ не изражда. Свекъра ако измисли нещо ще видим не знам. До колкото разбрах, добри са ни лекарите и екипите в нашата болница
Ама не толкова от суеверие, ами не знам аз по принцип рядко го правя оставям я тя пораства много и после клъц-клъц късичко. Не им се връзвам на тия суеверия. Обаче моя приятелка каза НЕ - не дава