Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно приемането на лекарства по време на бременност?
Какви са препоръките за лесно ходене при запек?
Какво представлява носната кост и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно приемането на лекарства по време на бременност?
Форумът съдържа различни мнения за приемането на лекарства по време на бременност. Някои жени споделят опита си с неконтролирана употреба на антимикотични лекарства, изразявайки безпокойство относно потенциалните рискове. Други споделят положителни преживявания с използването им под лекарско наблюдение, подчертавайки важността на медицинския надзор. Препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да започнете прием на лекарства по време на бременност, за да осигурите безопасността както за майката, така и за бебето.
-
Какви са препоръките за лесно ходене при запек?
-
Какво представлява носната кост и какви са потенциалните рискове?
Носната кост е скринингов тест, използван за оценка на риска от синдром на Даун при бременност. Резултатите могат да покажат повишен риск, но е важно да се отбележи, че това са вероятности и предположения, а не сигурни данни. Важно е да се консултирате с лекар и да направите допълнителни тестове като качествени ФМ и консултация с компетентен лекар.
-
Какви са препоръките за бащите, които искат да присъстват на раждането?
-
Какви са нормалните стойности за повишаване на левкоцитите по време на бременност?
Уж се успокоихме тогава, но имаме да си говорим още много по темата...

)) преди да свърша нещо друго (е, когато мога де!)
Това за по-голямото дете е нормална реакция.А и ще имат голяма разлика двете.При по-малка разлика почти няма подобни ултимативни въпроси от страна на по-голямото дете 
ММ е готвач по образование и призвание, учил е във Франция и Италия, но не работи това и общо взето вкъщи не ми се дава достъп до кухнята. А и аз нямам особено голямо желание, когато ходя на работа. Но когато съм вкъщи ми е голям кеф, вживявам се, представям си се като някоя магьосница, която слага вълшебни съставки в котела