Име за момиче

• 5 253
  • 59
  •   1
Отговори
Здравейте!Ние търсим име за момиченце с "Т" или "Г",но не можем да харесаме нищо Confused По принцип не е задължително да е с тези букви,но на мен ми се искаше да я кръстим на майка ми,която се казва Таня.С "Г" пък е свекърва ми и мъжа ми иска на нея,но не можем да се спрем нито на име,нито на кого да е кръстено детето,ако изобщо е кръстено на някого,тъй като май няма да стане така,все ще има сърдити...
Иначе много харесвам имената Илияна,Елена,Ирина,Михаела,Яна,но все не мога да си представя детето ми да се казва така.
Ще съм ви благодарна и ако ми предложите някакви имена от този тип-нежни,с повече гласни,ако мога така да се изразя,по-възможност,несъдържащи "р", "ч" или "ц" ,макар че има някои изключение и харесвам 2-3 имена,съдържащи "р"...

# 1
Извинявай, но първото, което ми хрумва да те питам - чак на трето дете ли се сетихте да кръщавате на свекърва и тъща  newsm78
Другите ти 2 деца на кого са кръстени? Ако изобщо са кръстени на някого?

Таня
Тамара
Тереза

Галея
Галина
Галя

# 2
  • Монреал
А първите деца кръстени ли са на някой? Ако не, по-добре не кръщавайте на никоя баба, особено пък щом щяло да има сърдити  Tired Вместо да се радват на бебето, те се сърдят като 2-годишни деца  ooooh!

Иначе с Г женски имена май не ми харесват освен Галина, а с Т - Таня е много хубаво, Тереза също. От другите имена, които си изброила Илияна и Елена са много хубави.

# 3
Пак казвам-не държа детето ми да е кръстено на когото и да било...Исках просто да уважа майка ми,друг е въпроса,че след като това стана ясно,някои хора се сетиха,че може да се сърдят и да искат детето да е кръстено на тях...И естествено,мъжът ми да не остане по-назад,искал да уважи майка си,което не го разбирам,има други внуци,кръстени на нея Peace

Синът ми е кръстен на свекър ми,но просто така се получи,защото името ми харесваше като двойно,аз държах на това име,без някой да ме е карал PeaceА дъщеря ми не е кръстена на никой.

Накрая пак няма да кръстя детето на никой,за да няма сърдити и това е.Има и други начини,чрез които мога да уважа майка ми.

И все пак ще чакам предложения за други имена,за които споменах и в първия си пост PeaceПък ще видим накрая.

# 4
  • Най-красивата страна
Теа
Тина
Татяна
Гала
Галена

Анелия
Бояна
Далия
Елиа/на
Калина
Лилия
Мая
Милена
Паола
Сиана
Юлиа

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 20:30 от veni35

# 5
  • София
С Т харесвам Теодора, но в него има Р. Име с Г, което да харесвам не се сещам.
Иначе ти предлагам Далия, Адела, Саня, Стела, Елиза

# 6
  • Сопот, Пловдив
С Т и Г аз не харесвам много женски имена, Таня, Галя, Галея, Тея като че ли са най-подходящи.

# 7
С Г и Т май никое име не харесвам.

Магдалена
Виктория
Лилия/на
Вероника
Катерина
Лидия

# 8
Татяна
Теа

Галена Rolling Eyes

Предлагам:Далия,Адела,Ивета,Катерина,Андреа Simple Smile

# 9
С Г - Гергана за мен е най-хубавото име, макар да предполагам, че авторката няма да го хареса.
Галя и Галина също не са лоши.
С Т харесвам - Татяна, Траяна, Тереза, Таня. Майка ми има позната с името Теофана - казват и Фани. Името е хубаво и рядко срещано.

# 10
Грета
Галия
Тиана

# 11
Галия срещнах наскоро и ми хареса.

Глория

Тамара
Тамира
Тина

# 12
С Г
Габриела(въпреки, че недолюбвам името)
Гергана , което харесвам
Гала
Горина 

С Т 
Теодора
Талия
Теа/Тия 
Тиха

Аз много харесвам Тамсин и арабското Тасним, което май значеше пролет в рая.

# 13
От 2-те буквички - Галатея?

# 14
От 2-те буквички - Галатея?

И аз това се засилих да предлагам. Не го харесвам хич, но до някаква степен удовлетворява изискванията на авторката.

С Т и Г май не мога да си харесам имена... Може би Габриела и Тея до някъде...

Галиа/яна май не е предложено с Г.

Общи условия

Активация на акаунт