Име за момиче

• 5 253
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви за предложенията.Сложих анкета с имената,които харесахме.Повечето са с "Т",но има и други,които харесахме.Ще видим накрая какво ще излезе.
Не държа 100 % да е кръстена на майка ми,ако името ми харесва-да,защо не?Така че все още не знам....Има и други имена,които харесвам,но като че ли те са по-малко и май повече клоня към "Т" на този етап.
Може и да ви звучи така,все едно не знам какво искам,но просто не мога да ви обясня,не знам дали ме разбрахте Blush

# 31
Много харесвам името Тина!  Heart Eyes
Илияна също много ми харесва,но все пак гласувах само за Тина.
Илейн?
Лина и Тоня никак не ми допадат. Peace

# 32
  • Най-красивата страна
Гласувах за Теодора.
Тина и Илиана също ми харесват.

# 33
За Лина гласувах...от както се присетих за него си мисля колко ми харесва  Laughing

# 34
  • София
Галина е хубаво име, все добри момичета със срещала с това име, пък и галено може да се вика Лина  Laughing

Моето любимо име за момиче е Анастасия  Peace

# 35
# 36
Гласувах за Теодора.

# 37
  • Сопот, Пловдив
Гласувах за Лина и Теодора.  Peace

# 38
Тина и Лина  Party

# 39
  • София
Гласувах за Лина и Тина с уговорката, че ми харесва и Тоня  Peace

Тиана ми харесва също, но според мен има риск да се възприема като Тяна.

# 40
Гласувах за Талия Peace
Много ми хареса предложеното Тиана!

# 41
Тина или Илияна от мен. Талия е лош вариант, според мен - изглежда ми съкратено от Наталия, а звучи като отровния елемент Талий.

# 42
Талия беше от древногръцката митология, но каква точно  Rolling Eyes Май муза на танците.

# 43
Да, да, добре, а на турски дамла означава капка, а на някой африкански език путко може би означва син на слънцето...

# 44
  • София
Честно не мога да гласувам, нито един от вариантите не ми харесва.
Талия за мен е част от тялото, поне на нашият език, ми е равностойно да си кръстиш детето Ръка...

Другите имена просто не ми допадат, Таня е по-хубаво от всички с Т в анкетата и ако ще го кръщаваш на майка си, бих избрала него.

Общи условия

Активация на акаунт