СЕДМИ клас - първи срок - 3 тема

• 27 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ок,ама едва ли  е вярно. Crazy

Иначе така я "реши".От т.H продължи до т.B.
Ъгъл AHC външен за ъгъл CBH.Следователно ъгъл AHC е по-голям от ъгъл CBH.    /Следов.AHC е по-
Ъгъл CBH външен за ъгъл ABH .Следователно ъгъл CBH e по-голям от ъгъл ABH.  / голям от ABC.
 Embarassed
Всъщност каза,че този урок днес са го вземали в у-ще.

# 631
И нашите днес са го вземали, това е задача за домашно.

# 632
  • 1st floor
А кой е урока? Моята нещо зацикли... Confused

# 633
  • Варна
А кой е урока? Моята нещо зацикли... Confused

Външен ъгъл на триъгълник.
Твоята зацикли поне,а моя дори не помисли,директно написа това,което съм написала. CrazyТова бързане и препускане ще му изяде главата на него.Учителката му каза,че предимно върху това работи с него,да го накара да мисли поне 20-30 секунди преди да започне да пише каквото и да е. Whistling

# 634
и ние днес сме го взели този урок, в четв. - упражнения.

# 635
Значи всички сме в час  Mr. Green

Непокорна, не знам кой е урока, на танци е момата още, не мога и да питам  Flutter

Ние сме по учебника на Архимед, вие май бяхте по други, но явно подредбата на материала е еднаква, това е добре  Peace

# 636
  • 1st floor
 #2gunfire
След зациклянето, успя да докаже, че двата ъгъла са равни. Не ме питайте как!!!  #Cussing out

В у-ще още не са взели урока, което не е особено извинение, защото в школата са!!!

# 637
Стига стреля бе, Непокорна, тя по- трудното е доказала Joy

# 638
  • Варна
 JoyАааама не,едни математици сбрани тука,мани,мани! С майките им напред. hahaha
И моя е на Архимед. Peace

# 639
  • Вече на светло в София
Слон, честит нов дом. Да е пълен с много смях и  весели моменти !
При нас също още не са захапали задачи тип Писа. Не знам дали в училище ще ги разглеждат въобще. Те там " гонят" първи модул Sad Разчитам в школата да ги поупражняват.

# 640
  • 1st floor
Стига стреля бе, Непокорна, тя по- трудното е доказала Joy

Успя да ме разсмееш искрено!!!  Joy
Щерка ми по принцип си има математически талант да открива неоткрити до сега теореми, аксиоми и пр. Mr. Green
Бясна съм, защото още от самия чертеж, без да се замисляш да решаваш, се вижда, че двата ъгъла нямат нищо общо по между си, какво остава да са равни...

# 641
  • София
Ха, имало тест  в пощата:35: Уж щях да релаксирам след уморителен ден, ама май отивам да си задоволя любопитството поне с втория модул. До след малко newsm52

# 642
Здравейте, за първи път пиша и виждам, че обменяте сериозно информация. Как мога да видя задачите, които решавате и примерните тестове?

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 22:21 от da_ina

# 643
  • София
Мами, ето отговорите на 21,22 и 23. На 24 не ми се чете добре знакът пред 8 в полинома А. Може ли някой да сподели + ли е или -? Повече клоня към -, но дали е така?

21) А и 3, Б и 1, В и5, Г и 4
22) А (-1); Б 42 и 6/7 %  ; В 7; Г да
23) 72 или 108 градуса в зависимост от това откъде  стартираме с пропорцията.

# 644
Мами, ето отговорите на 21,22 и 23. На 24 не ми се чете добре знакът пред 8 в полинома А. Може ли някой да сподели + ли е или -? Повече клоня към -, но дали е така?

21) А и 3, Б и 1, В и5, Г и 4
22) А (-1); Б 42 и 6/7 %  ; В 7; Г да
23) 72 или 108 градуса в зависимост от това откъде  стартираме с пропорцията.

Ако питаш за теста на Милениум -пред 8 в 24 задача има "+"  Wink (не се вижда добре, съжалявам...)

Общи условия

Активация на акаунт