изневярата

• 52 656
  • 965
  •   1
Отговори
# 135
Да бе, откъде ги купувате тези юздички, ще дам всички пари от касичката си? Wink Joy Joy

# 136
  • София
Да бе, откъде ги купувате тези юздички, ще дам всички пари от касичката си? Wink Joy Joy

И аз така и не разбрах!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Явно промоцията е свършила  Laughing Laughing

# 137
  • Tам през Атлантическия океан
Аз ползвам и намордник  Mr. Green

# 138
  • Варна
Проблема при жените е, че много често си въобразяват, че им липсва нещо... и хайде на "шестият етаж"...

Моята юзда определено е в мозъка. Като не ми я опъват достатъчно, спирам да опъвам тяхната, без да ми дреме за изневяра /тя и благословия може да бъде, нека не забравяме/. Какво да правя, дай акъл?

# 139
Ааа какви юзди... аз използвам наочници и червен помпон. Laughing

# 140
A камшик  Wink ? Без него на къде  Laughing

# 141
 Simple Smileвечна и безкрайна тема ,при всички положения изневярата не се забравя
никога...едни прощават,други не, а трети нямат избор.аз не бих изневерила,както и не бих простила но съм на мнение че трябва да се знае (и да се проверява)има ли нещо...

# 142
Simple Smileвечна и безкрайна тема ,при всички положения изневярата не се забравя
никога...едни прощават,други не, а трети нямат избор.аз не бих изневерила,както и не бих простила но съм на мнение че трябва да се знае (и да се проверява)има ли нещо...
Peace

Mr. Green именно - доверяй но проверяй  Wink

# 143

но съм на мнение че трябва да се знае (и да се проверява)има ли нещо...

И как точно ще проверяваш ???  newsm78
Ахаа... вечер топките у легена, изплуват ли над водата.. спукана му е работата.  tooth

# 144

Ахаа... вечер топките у легена, изплуват ли над водата.. спукана му е работата.  tooth

ш си сложи тежест. ако няма, ще му услужиш с някой от твойте рибарски такъми  Joy

# 145

хубаво е, че не казваш "няма" или "никога"

# 146
При някои изневярата е като скачането с бънджи, просто са пристрастени към адреналина и нищо лично Simple Smile Няма как да си получат дозата в законовите взаимоотношения. Тогава няма отърване от истории. Случвало ми се е да съм с такъв и си тръгнах.
И въпреки всичко ние сме като пъзел и имаме нужда да допълваме картинката с различни елеменчета.

# 147

И въпреки всичко ние сме като пъзел и имаме нужда да допълваме картинката с различни елеменчета.

Какво правим  ако пъзела е пълен, но са ни останали излишни елементи ???  Laughing
Може би най правилно е да си намерим нов пъзел за запълване.  Mr. Green

# 148

Що само топките...ква е тази дискриминация? Joy Joy Joy

# 149
С изпразнени та*аци и джобове  Mr. Green а да видим как се изневерява  Joy

Общи условия

Активация на акаунт