изневярата

• 52 407
  • 965
  •   1
Отговори
# 75
# 76
На мен ми е чудно хора, които не могат да изневеряват, защо го правят. Ето и моя мъж е така - чувства се гузно, виновен и не знам си още какво (не че ми е признавал, но поведението му е такова), а това не мога да го разбера. Когато аз съм го правела, не съм чувствала нищо след това.

# 77
Специално при мен е от способност да си влюбен едновременно в двама  Laughing За обич не знам, но напълно възможно ми е да съм влюбена в двама и ми се е случвало.Тогава съм с един, но ме тегли и към друг и не мога да реша.Ако оставя единия и отида при другия..първият ми липсва, ако се върна при него-вторият започва да ми липсва. Близо година бях влюбена в двама. И май не е самопри мен-имам приятелки, които са по същия начин. 
А моят мъж не знам защо се е целувал с онова момиче.При нас бързо станаха работите, не сме имали много месеци мотате преди да се загаджим официално.Всичко си беше в рамките на 3 дни и някак ми се стори що годе нормално да нацелува друга на втората ни седмица  newsm78 Той, обаче се чувстваше зле, че го е направил. Аз надали бих му признала  Laughing

# 78
Moже и на моя мъж дилемата му да е същата. Аз мисля да му помогна в скоро време да я разреши.  Laughing

# 79
  • Tам през Атлантическия океан

Това са му изневерите или най-близкото до изневяра. И съм 200% сигурна, че е само това..той не е такъв човек, познавам го идеално и ако направи нещо ще дотърчи да ми признае и да се самообвинява и жалва.

Whistling

Колко наивно само  Mr. Green

На мен ми е чудно хора, които не могат да изневеряват, защо го правят. Ето и моя мъж е така - чувства се гузно, виновен и не знам си още какво (не че ми е признавал, но поведението му е такова), а това не мога да го разбера. Когато аз съм го правела, не съм чувствала нищо след това.
  Laughing Като нямаш чуства към 'милото' какво очакавш  Wink ?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 03:51 от Desss

# 80

Не е като да не могат да го правят, напротив всички можем да го правим по - скоро някои хора имат повече задръжки, други имат огромно чувство за вина, трети се съобразяват с някакви морални норми, на четвърти изобщо не им пука, а пети са на етап да нямат нужда от това. Така сме устроени! Тези, които казват че не изневеряват, но в живота си са сменяли доста партньори са се съобразявали със съвсем други етични за тях принципи, но когато си участник в семейство, по - сериозна връзка и особено когато има деца се съобразяваш с обществото и минимум още един човек и за това го правиш прикрито и се чувстваш гузен. Това е нещо изключително нормално и не виждам проблем в една премерена, добре прикрита и интелигентна изневяра, при която нито един от партньорите не са наранени или злепоставени по някакъв начин. Тук изобщо не намесвам чувства, доверие, любов и т.н.т.
П.П. Флирта не е изневяра, а по - скоро начесване на егото, когато нямаш желание да изневериш, но имаш нужда да си доставиш удоволствие.
П.2.П. В крайна сметка Фройд отдавна го е казал : "Живота е задоволяване на потребности" , а секса е една от тях. Влюбеността и любовта пък са надценяване на сексуалния обект. Mr. Green

# 81
За повечето хора изневярата е вид игра,бягство от сивото ежедневие.

# 82
Не съм го хващала,той сам ми призна.Все още се чувства гузен.Казва че това било най-голямата му грешка и не искал да ме загуби.За причини не питах,няма смисъл.Бях си грабнала децата и багажчето,но ме спря.Промени се и мога да кажа,че тази изневяра ни направи по сплотени от преди.

# 83
Влюбеността и любовта пък са надценяване на сексуалния обект. Mr. Green
Toва ми хареса.  Laughing Аз на моя не съм изневерявала, между другото. Изневерявала съм на други преди него.  Laughing

# 84
За повечето хора изневярата е вид игра,бягство от сивото ежедневие.

Ima къде по-забавни ,луди неща да се избяга от 'сивото ежедневие'  Grinning
на някои явно не им стига фантазия  Wink

И една готина сентенцийка която ми харесва  Wink може да се префразира и за жените  Wink

Мужчина должен быть как дорогой коньяк — недоступный и неподходящий для всех. Его крепость и вкус должны знать единицы, если знают его на вкус многие, то это уже не коньяк — это пиво разливное…

Истинският мъж трябва да бъде като скъп коняк - недостъпен и не за всеки подходящ . Неговата сила и вкус трябва да знаят единици , ако много знаят вкуса му , това вече няма да е скъп коняк а наливна бира.......

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:36 от Desss

# 85
Не мога да кажа, че изневярата е бягство от сивото ежедневие в никакъв случай. За мен по - скоро е "фактическа" необходимост - така някои повишават самочувствието си, други си задоволяват нагона, трети си доказват, че още могат, четвърти - решават други психични проблеми и т.н.т. не е нито болка за умиране, нито нещо, което света не е измислил преди нас.

# 86
Не мога да кажа, че изневярата е бягство от сивото ежедневие в никакъв случай. За мен по - скоро е "фактическа" необходимост - така някои повишават самочувствието си, други си задоволяват нагона, трети си доказват, че още могат, четвърти - решават други психични проблеми и т.н.т. не е нито болка за умиране, нито нещо, което света не е измислил преди нас.

Викаш нещо като психотерапия аМ ?  CrazyLaughing

Супер оправдание пък и  'успокение'  за другия в двойката  Sunglasses  Whistling

Един път/инцидентно  ако се случи бих простила Sunglasses ОК , грешка  но ако е перманантно/циклично или там , както искайте го наричайте това вече не е грешка а ИЗБОР   Mr. Green

п.п. а ,  бих приела такова нещо и ако не ми пука вече за човека до мене т.е. чуствата са изветрЕли  Laughing

# 87
  Laughing Maй е точно това като се замисля за себе си и мои познати, които изневеряват - един вид психологична терапия.  Laughing

# 88
Laughing Maй е точно това като се замисля за себе си и мои познати, които изневеряват - един вид психологична терапия.  Laughing

Ок , за теб добре , а  на 'партньора'  добре ли му се отразява  Sunglasses особено като знае или усеща , предполага за тези 'психични' твои  отклонения и терапията която прилагаш  Mr. Green

# 89
Laughing Maй е точно това като се замисля за себе си и мои познати, които изневеряват - един вид психологична терапия.  Laughing

Ок , за теб добре , а  на 'партньора'  добре ли му се отразява  Sunglasses особено като знае или усеща , предполага за тези 'психични' твои  отклонения и терапията която прилагаш  Mr. Green

Аз писах по-напред, че на сегашния си партньор не изневерявам и не съм изневерявала.  А предния и той ми изневеряваше. След като на него не му пука за мен, защо на мен да ми пука за него?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт