изневярата

• 52 413
  • 965
  •   1
Отговори
# 60
чувстваш хипотетично предполагам. И пак предполагам че го мислиш хипотетично ако си от страната на наранения. Нали?

Пример.
Нищо не му липсва вкъщи.
има си обич, вярност, секс от-до, разбиране, толерантност, да не навлизам в битовизмите...
Е, кое е туй което липсва?
Идеята ми бе, че човек когато иска да си го набута или да му го набутат веднага ама веднагически може да си скалъпи някаква липса у партньора който ще пренебрегне. И работата готова. Хем пред съвестта си чист, хем и нагона удовлетворен.
А отсрещния, отсрещния в болката си и в търсене на обяснение започва да си задава въпроса Защо? Този въпрос се вклинява в мозъка и не помръдва от там. И понеже разумен отговор така и не се намира, такъв който да е подкрепен с факти просто психиката си прави услуга сама на себе си и човек си казва- Нещо не съм давал

# 61
чувстваш хипотетично предполагам. И пак предполагам че го мислиш хипотетично ако си от страната на наранения. Нали?

Пример.
Нищо не му липсва вкъщи.
има си обич, вярност, секс от-до, разбиране, толерантност, да не навлизам в битовизмите...
Е, кое е туй което липсва?

Акъл.     Laughing
Човек, който има всичко, нищо не му липсва, и зорлем си създава проблеми, обикновено страда от липса на акъл.Много е вярна приказката:
"Глупостта по хората ходи, не по гората......"

# 62
  • До морето :)
Не знам, за мен си е до човека. Аз не съм изневерявала и не съм помислила за изневяра въобще. Имам си всичко - разбиране, секс, любов, разговори, тръпка. Влюбена съм в мъжа ми до полуда... Всички други мъже ми изглеждат елементарни, прости и нямат нищо което да могат да ми дадат в повече. Затова сигурно разсъждавам така. Знам ли?
Няма гаранция, че утре ежедневието няма да убие тази любов, но за мен има причина да изневериш. Изневерявала съм на бившия си приятел, само защото ужасно много ме ревнуваше. Направих го няколко пъти, за да докажа, че ако искам да изневеря, не може да ме хване и да разбере, колкото и да ме следеше. В случая ми липсваше доверието му.

# 63

Всички други мъже ми изглеждат елементарни, прости и нямат нищо което да могат да ми дадат в повече.

Пълна глупост... повярвай ми, винаги ще се намери някой, който може да ти даде повече.
Друг е въпроса ти какво търсиш.  Wink
Някои се задоволяват и с малко.. но на други и повечето им е малко.  Peace

# 64
  • До морето :)

Всички други мъже ми изглеждат елементарни, прости и нямат нищо което да могат да ми дадат в повече.

Пълна глупост... повярвай ми, винаги ще се намери някой, който може да ти даде повече.
Друг е въпроса ти какво търсиш.  Wink
Някои се задоволяват и с малко.. но на други и повечето им е малко.  Peace

Там е въпроса, че аз не търся, защото нямам нужда да търся.

# 65
Ох, всички без 1-2 съм ги хващала, а сегашния ми мъж го изнудих да си признае макар че се опита да хитрува ама на мен ми стана ясно.  Laughing

# 66
За мен изневярата означава - не искам да съм повече с теб.Отделно идеята "Каквото ми направиш,и аз ще ти го направя" пази също особено като се има предвид колко е ревнив.Ни се обичаме и имаме доверие Simple Smile

# 67
  • Tам през Атлантическия океан
Ох, всички без 1-2 съм ги хващала, а сегашния ми мъж го изнудих да си признае макар че се опита да хитрува ама на мен ми стана ясно.  Laughing
Е па, много смешно  Mr. Green

Ако ви изневеряват и продължавате да сте с човека, поради една или друга причина , Mr. Green
как се спи/прави секс  с такъв човек , не е ли 'страшничко' да не ви лепне нещо  Twisted Evil
Как се доверявате  Rolling Eyes ?
Медицински преглед ли го карате да си направи ,  какво ?!

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 23:06 от Desss

# 68
Не съм  , защото  не ми е изневерявал. Иначе  имам  нюх   и бих  го  надушила  / поне /. Просто  не  е от тая порода  мъже .

# 69
Тея теми редовно ги дъвчем  Mr. Green
Хората по природа сме полигамни и е трудно да очакваш един мъж или една жена да са си верни и единствено самодостатъчни за цял живот. Изневярата за едни е едно, за други съвсем друго. Лично аз приемам, че може да се случи, че дори се е случило, че евентуално може и в момента да се случва, но не търся и не ровя за да си доказвам нещо. А, това с оправданието, че "нещо липсва" е само за замазване на очите и метод да накараш другия да се почувства солидарно виновен за твоето прегрешение - какво да липсва?! особено в една по - сериозна връзка?!

# 70
Разбиране, обич, другия вкъщи се държи с теб, като с част от мебелировката... Не винаги нещата в една връзка се запазват такива, каквито са били в началото й.

# 71
Тея теми редовно ги дъвчем  Mr. Green
Хората по природа сме полигамни и е трудно да очакваш един мъж или една жена да са си верни и единствено самодостатъчни за цял живот. Изневярата за едни е едно, за други съвсем друго. Лично аз приемам, че може да се случи, че дори се е случило, че евентуално може и в момента да се случва, но не търся и не ровя за да си доказвам нещо. А, това с оправданието, че "нещо липсва" е само за замазване на очите и метод да накараш другия да се почувства солидарно виновен за твоето прегрешение - какво да липсва?! особено в една по - сериозна връзка?!
Подкрепям.  Peace

Ох, всички без 1-2 съм ги хващала, а сегашния ми мъж го изнудих да си признае макар че се опита да хитрува ама на мен ми стана ясно.  Laughing
Е па, много смешно  Mr. Green

Ако ви изневеряват и продължавате да сте с човека, поради една или друга причина , Mr. Green
как се спи/прави секс  с такъв човек , не е ли 'страшничко' да не ви лепне нещо  Twisted Evil
Как се доверявате  Rolling Eyes ?
Медицински преглед ли го карате да си направи ,  какво ?!

Изтрили са ми коментара за презерватива.  Mr. Green

Разбиране, обич, другия вкъщи се държи с теб, като с част от мебелировката... Не винаги нещата в една връзка се запазват такива, каквито са били в началото й.
То връзката търпи промени винаги. На един му липсва топлота, на друг разнообразие. Не ви ли омръзва да правите секс все с един и същ човек?!

# 72
  • София

Не ви ли омръзва да правите секс все с един и същ човек?!

Ако е правилния - не. На теб не ти ли омръзва сутрин да гледаш все един и същи човек в огледалото?

# 73

Не ви ли омръзва да правите секс все с един и същ човек?!

Ако е правилния - не. На теб не ти ли омръзва сутрин да гледаш все един и същи човек в огледалото?
Омръзва ми, затова гледам да променям по нещо във външния си вид. ВСе пак хората са различни.  Peace

# 74
Не съм го хващала.Съвсем в началото на връзката ни(на втората седмица) се беше целувал с едно момиче, но ми каза сам.Не го отчетох като изневяра, защото все пак бяхме от кратко време заедно и реших, че на онзи етап бих го преглътнала. В началото на годината случайно попаднах на нещо, което беше написал на едно момиче.Едно изречение, коментар на връзката ни и отношенията ни.Заболя ме и имахме големи скандали.Знаех, че я харесва и не виждам нещо неестествено и ужасно, но не мога да понеса да обсъжда мен и връзката ни с нея. С това се приключи и не е имало нищо друго.  
Това са му изневерите или най-близкото до изневяра. И съм 200% сигурна, че е само това..той не е такъв човек, познавам го идеално и ако направи нещо ще дотърчи да ми признае и да се самообвинява и жалва.
Аз съм изневерявала в предишни връзки...всякакви варианти на изневяра  Laughing Чувствах се много зле след това и ревах толкова, колкото надали щеше да реве този, на когото изневерявах. На моя си мъж..най-близкото до изневяра е да си разменям някакви реплики с друг мъж, да флиртувам  Rolling Eyes  Не, че не съм имала възможност..и сега имам възможност тамън 3  Laughing Които и си ме привличат и са страхотни, но съм си избрала моя мъж и поне засега мозъкът ми ми диктува да съм само с него.
А и хич не съм в състояние да ходя по мъже  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт