изневярата

• 52 664
  • 965
  •   2
Отговори
# 165
Ми нека разпусне човека, де! Party Хората имат различен праг на търпимост и към болката, и към седенето, хванат в хомот, какъвто са си брака и децата, колкото и да са щастливи заедно... Tired
Ми не звучи като да е в хомот "горкия"....и на работа си ходи,  и по командировки разпуска....или , викаш, друго си е да е пикантна командировката... Laughing

Но, както каза, всеки си има праг на търпимост.
Бих приела, да излезе вечер, да се позабавлява, да пофлиртува дори с мадами по кръчми/дискотеки, но да си определя вече нарочни срещи, да взима чужди жени по командировки, на мен лично ми идва в повече.

# 166
Твърде е вероятно да няма реални намерения, а да иска само да пофлиртува със стара позната, с която евентуално са имали закачка. Хората имат такива моменти, човешко е.
Важно е да не преминава границата. Но и много важно е да пази достойнството на жена си, да не говори за нея (и то с отрицателни нотки) с въпросните особи, мен това най-много би ме подразнило.
Велвет, как смяташ да постъпиш?

# 167
Проблемът момичета, според мен е в различната система на мислене у мъжете и жените. При мъжете, мога да ви уверя, изневярата може да се разглежда в два аспекта:
Духовна(по-страшната, когато ви е разлюбил или е напът да го стори) и чисто физическата(пиянска простотия, от която най-вероятно ще го е срам и ще чувства вина или пък платена любов).
При първия случай обаче, все си мисля че вината на партньорката в живота често се пренебрегва.

# 168
Разбира се, че жената е виновна на мъжа, че ТОЙ не може да си държи гащите на д-то   ooooh!
Ок, случва се да изневерят и мъжете и жените, но да си поемат отговорността, не да си обвиняват половинката.
Аз ако изневеря, със сигурност няма да тръгна да обвинявам мъжа ми за това, че аз съм си вяла д-то и ми е било приятно

# 169
Аз не бих го питала директно, но бих имала едно наум и съответно бих била по-наблюдателна.
Иначе и аз пътувам в командировки за по няколко дни, че и с бивши гаджета понякога се случва - просто се оказва, че имаме общи проекти в някакъв момент и се засичаме. А, представете си, имам прекрасни оттношения с повечето от тях и се забавляваме доста без да преминаваме в интимни отношения.
И командировките не са почивка. Доста често човек гони график и време.

Съветът ми е да запазиш самообладание и да не бързаш с директните обвинения, а още по-малко скандали  Peace

# 170
Колко са жалки мъжете понякога.Много ясно ,че ще говорят такива простотии пред другата,дори и да обожават жена си.Целта е ясна,оная да го съжали и по-лесно да поддаде.

# 171
Колко са жалки мъжете понякога.Много ясно ,че ще говорят такива простотии пред другата,дори и да обожават жена си.Целта е ясна,оная да го съжали и по-лесно да поддаде.

може ли без характеристики! жените защото не правят абсолютно същото.

кажи: "колко са жалки хората" това бих го приел, дори подкрепил.

# 172
Не съм го хващала, надявам се на никого да не се случва  Hug А ако това стане... не знам как бих реагирала  #Cussing out Вярвам на съпруга си, доказал е, че мога да му имам доверие  Heart Eyes Пожелавам на всички добри мъже  Praynig

# 173

може ли без характеристики! жените защото не правят абсолютно същото.

кажи: "колко са жалки хората" това бих го приел, дори подкрепил.
Не се впрягай толкова Laughing
Ние правим точно обратното.Хвалим мъжете си с което казваме:Трябва да се постараеш повечко,летвата е много високо Laughing
Това в реда на шегата,сега да не вземе някоя мацка да ми се обиди.

# 174
  • София
Аз моя за 10 години още не съм го хващала,но съм много далече от мисълта че ще ми е верен цял живот.
Велвет аз като се познавам изобщо  няма да мога да издържа да не кажа нищо.Ама знам ли може пък и да провера до къде ще стигне.Попринцип отстрани е лесно да се коментира.Човек не знае в дадената ситуация точно каква ще му е реакцията.
Но със сигурност е много обидно да прочетеш ,че мъжа ти се побърква с тебе и децата.Това може би ще ме издразни най много.

# 175
Краси, стига де! Simple Smile Всеки не може да стои на къс синджир като твоя благоверен! Wink Много ме кефи думичката ''хващам''. Laughing "Хващаааам го!'' Party И кво?

# 176
Краси, стига де! Simple Smile Всеки не може да стои на къс синджир като твоя благоверен! Wink Много ме кефи думичката ''хващам''. Laughing "Хващаааам го!'' Party И кво?

Laughing
Това с хващането е като с отмъкването на мъжа от друга жена. Че той да не е чувал с камъни, за да го отмъкне някой Mr. Green

Като цяло има много хора - и мъже, и жени, които са отегчени от брака си и ежедневния бит, но не искат да развалят генерално всичко и да си образуват нерви,и затова се примиряват

# 177
Имах предвид ''хващам го в изневяра'', не ''отмъкването на мъжа'' от друга'', не ''хващам ГО''... Wink Питах какво следва, след като мъжът е ''хванат в изневяра'', засечен да пише с някоя и т.н. Струва ми се отвратно мъж/жена да обижда половинката си, да се оплаква от нея, за да му/и ''пуснат'', да се държи гадно или само пренебрежително в ежедневието. Не става въпрос за това, а само за физическата изневяра, ако приемем, че нема друга...

# 178

Laughing
Това с хващането е като с отмъкването на мъжа от друга жена. Че той да не е чувал с камъни, за да го отмъкне някой Mr. Green

Като цяло има много хора - и мъже, и жени, които са отегчени от брака си и ежедневния бит, но не искат да развалят генерално всичко и да си образуват нерви,и затова се примиряват
Това имах предвид.

# 179

Laughing

Това имах предвид.

Пълни глупости са това. Всяко примирение е началото на бунт... Примирението е удобно да го развяваме като решение, но всички знаем, че на практика това не е така.

Общи условия

Активация на акаунт