изневярата

• 52 634
  • 965
  •   1
Отговори
# 210
Скъпи дами, хайде да не забравяме, че в общия случай/хетеросексуалният/ мъжете изневеряват с жени. Всичко за което по-горе ни обвинявате със сигурност е минавало и през вашите красиви главици. Да не говорим колко от омъжените "пуританки", всъщност черпят емпиричен опит по темата. Работил съм в големи предприятия с много персонал и на такива историй съм бил свидетел, че чак мен ме е било срам.

# 211
Трябва да се съглася, че омъжените мъже с малки бебета, 3 деца или с бременни жени никак не се затрудняват да си намират любовници. Без да оневинявам мъжете, винаги съм се чудела що за жени се навиват. И не им ли пречи поне малко мисълта...

# 212
в наши дни, изневерите са повече от наличните двойки.

# 213
За мен също са напълно несъвместими "Щастлив брак" почукване по чужди порти #2gunfire
Но разни семейства, разни ценности.

# 214
Скъпи дами, хайде да не забравяме, че в общия случай/хетеросексуалният/ мъжете изневеряват с жени. Всичко за което по-горе ни обвинявате със сигурност е минавало и през вашите красиви главици. Да не говорим колко от омъжените "пуританки", всъщност черпят емпиричен опит по темата. Работил съм в големи предприятия с много персонал и на такива историй съм бил свидетел, че чак мен ме е било срам.

Я сподели някоя... пък дано си вземем поука. Все пак знае ли човек понякога стават чудеса.

# 215
Мъжете изневеряват, когато жените спрат да ги възприемат като мъже.
Често жените пренебрегват този факт улисани в други задължения.. после рИват.  Thinking

Скрит текст:
Метод да не изневерява мъжът.  tooth

# 216
Ми ,то същото се отнася и за вас.

# 217

Ми ,то същото се отнася и за вас.

Абсолютно вярно.  Peace

# 218
  • Бургас
Мъжете изневеряват, когато жените спрат да ги възприемат като мъже.

И/или когато мъжете спрат да се държат като такива... важи и обратното  Mr. Green

т.е. това как ще те възприемат до голяма степен зависи от това как се държиш, тъпо казано  Whistling

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 13:58 от Мон...

# 219
Скрит текст:

Гаранция, че ако жената тръгне така, тя първа ще изневери.    Mr. Green

# 220
Скрит текст:

Гаранция, че ако жената тръгне така, тя първа ще изневери.    Mr. Green

Няма лошо... важното е да се спортува.

# 221
Какво означава, ДА ТИ ЛИПСВА НЕЩО В КЪЩИ? или СЕКСА НИ КУЦА?
На мен мъжа ми е първия. Аз откъде да знам какво да му дам?
Дадох му 17 години от живота си, две прекрасни деца, а и аз не съм за изхвърляне!!!
Винаги аз съм била ревнуваната, а то какво стана?
Може би, по голямата част от мъжете, в даден период от живота си или в такъв от семейното съжителство, се сриват тотално. Е и поради тази причина, се чувстват длъжни, да се докажат по някакъв начин. Хубаво би било, този начин, да бъде свързан със семейството или работата, но....

# 222
Какво означава, ДА ТИ ЛИПСВА НЕЩО В КЪЩИ? или СЕКСА НИ КУЦА?
На мен мъжа ми е първия. Аз откъде да знам какво да му дам?
Дадох му 17 години от живота си, две прекрасни деца, а и аз не съм за изхвърляне!!!
Винаги аз съм била ревнуваната, а то какво стана?
Може би, по голямата част от мъжете, в даден период от живота си или в такъв от семейното съжителство, се сриват тотално. Е и поради тази причина, се чувстват длъжни, да се докажат по някакъв начин. Хубаво би било, този начин, да бъде свързан със семейството или работата, но....

Не споделяй повече тук...ще прочетеш много безумия. Първи или 24-ти , ако нещо ще стане , то ще стане.  Не си го слагай присърце, мисли за себе си на първо място като човек и чак после за сексуалният си и семеен партньор/и.

# 223
Ее, Форче - как да мисли за себе си точно, като очевидно е предадена и наранена от най-близкия си, демек това няма начин да не й се отрази...Поне аз това разбирам от поста. И още повече се затвърждава мнението ми, че човек трябва да има база за сравнение, за да направи добрите избори в живота си...от моята камбанария, факт.

# 224
Точно така.  Да обича себе си, болката ще си остане, но да обича себе си повече от партньора - инстинкт за самосъхранение му казвам аз на такова нещо. Тя ще страда, но има начин да се съхраниш, ако си промениш нагласата. Трябва да  обичаме себе си повече от всеки друг - това е.

Общи условия

Активация на акаунт