изневярата

• 52 615
  • 965
  •   1
Отговори
# 225
Мъжете изневеряват, когато жените спрат да ги възприемат като мъже.
Често жените пренебрегват този факт улисани в други задължения.. после рИват.  Thinking

Соте, прав си!
Жените забравят, че срещу себе си имат мъж и по някое време започват да се отнасят с него като с децата - нон-стоп опити за превъзпитаване и пилене на главата. И на мен да ми го упражнява някой това, и на мен ще ми писне мнооого бързо.

# 226
Точно така.  Да обича себе си, болката ще си остане, но да обича себе си повече от партньора - инстинкт за самосъхранение му казвам аз на такова нещо. Тя ще страда, но има начин да се съхраниш, ако си промениш нагласата. Трябва да  обичаме себе си повече от всеки друг - това е.

Аз май не го мога това. Егоистично звучи, но пък вероятно е добър начин. Само дето аз все се пеня, късам моите си нерви, аз страдам, аз правя компромиси и то защо - лесно би било да кажа - аз на първо място и така -а ма все пак като имам семейство - все и за тях мисля наравно с мен си...

Мъжете изневеряват, когато жените спрат да ги възприемат като мъже.
Често жените пренебрегват този факт улисани в други задължения.. после рИват.  Thinking

Соте, прав си!
Жените забравят, че срещу себе си имат мъж и по някое време започват да се отнасят с него като с децата - нон-стоп опити за превъзпитаване и пилене на главата. И на мен да ми го упражнява някой това, и на мен ще ми писне мнооого бързо.

Ти, самата - дали за 8 години би се научила, че дрехите за пране не се хвърлят под леглото вечер, а в банята в коша? Само питам...

# 227
Не, нямам предвид да си лишен от емоции. Те са част от палитрата в една връзка. Това е нагласа- първо съм аз после всички други - да, егоизъм си е то в чиста форма. Но ако не си първи ти, няма как да се грижиш или обърнеш внимание на останалите, които ти обичаш или те теб обичат. Взаимосвързано е и логично, дори понякога го вършим несъзнателно.

# 228
Вили, това за дрехите се учи първите 7 години  Peace
А и е нещо, което се казва още в началото на връзката. Много от дамите са наясно с недостатъците на мъжете си, но странно защо с годините вместо да ги приемат, започват да се дразнят.

# 229
Ти, самата - дали за 8 години би се научила, че дрехите за пране не се хвърлят под леглото вечер, а в банята в коша? Само питам...

Ааа, научават се, доста по-бързо от 8 години....   Laughing
Казваш веднъж, казваш втори път, и ако няма ефект, почваш да "не виждаш" дрехите под леглото.Переш само тези от коша.
На 4-5-6 ден, като попита къде са му чистите дрехи, ти :
"Ами че в коша нямаше дрехи за пране....откъде да знам къде са ти дрехите."
2-3 пъти така, и се научава къде е коша.    Mr. Green

# 230
Ми аз, дами, давам само пример защо мрънкам. А примери имам много всъщност  Joy нищо, че 8 години се учим... Wink

Краси - опитвала съм. Облича нещо старо и чисто и ме моли да не забравям другия път  Joy как сега да го оставя да ходи като мизерник, събирам и пера...

# 231
Изместихте темата.. пък и не забравяйте че прането може да съхне не само вкъщи.  Mr. Green

# 232
Много от дамите са наясно с недостатъците на мъжете си, но странно защо с годините вместо да ги приемат, започват да се дразнят.

Защото според мен си мислят, че тези навици , които не им харесват ще изчезнат или те ще им ги претопят. А истината е една - дразнещите навици си остават такива до край само с годините повече започват ни дразнят. Или приемаш човека такъв, какъвто е или цял живот се тровиш, че не прави нещата така, както на теб/условно/ ти се иска. Така си мисля.

п.п. в този ред на мисли...да, изневярата е дразнещ "навик"...

Соте, тези химери не ни пробутвай...любовниците не перат, те само свалят дрехите.

# 233
Ох, какво ви пречат тези дрехи, че все ги тормозите мъжете заради тях  Crazy

Много обичам да запращам дрехите към някое легло, което не се ползва, да си поседят там докато ми дойде музата да ги махна. Или докато дойде време за пране  Laughing

# 234
Защото в началото си влюбена и не забелязваш, елементарно е.

Нена - как така не се ползва - у нас се ползват сичките  Joy

# 235
Ох, какво ви пречат тези дрехи, че все ги тормозите мъжете заради тях  Crazy

Много обичам да запращам дрехите към някое легло, което не се ползва, да си поседят там докато ми дойде музата да ги махна. Или докато дойде време за пране  Laughing

Нена, повечето хора са така...но с тази разлика, че като станат поне четирима из между които са 2 деца картинката става  едно мазало и някак трудно е бъде идилична. Преполагам знаеш, ако ли не има време да го разбереш - живот и здраве. Wink

# 236
Краси - опитвала съм. Облича нещо старо и чисто и ме моли да не забравям другия път............ Joy  как сега да го оставя да ходи като мизерник, събирам и пера...

"Ако не искаш да ги забравям, слагай ги в коша....не мога да помня къде какви дрехи има за пране. Имам и други работи за помнене."
Аз не съм му майка, че да се безпокоя дали ходи като мизерник, клошар или манекен.Това си е негово задължение.   Laughing  Давала съм мнение дали нещо си подхожда по цвят, десен, но да изглежда добре си е негова грижа, все пак е възрастен човек.Децата ми стигаха.    Simple Smile

# 237
Вилико, детската не я ползваме по предназначение и я използвам за склад за дрехи - голям куп събирам понякога върху леглото за ужас на мъжа ми, който изтръпва като види хаос и липса на ред  Laughing
На дъщеря ми леглото (което е в нашата спалня) също не се ползва по предназначение, защото тя спи при нас на спалнята  Blush
Та него най-често го замервам с дрехите, с които съм била преди да си легна и да облека нощница  Grinning

# 238
Много от дамите са наясно с недостатъците на мъжете си, но странно защо с годините вместо да ги приемат, започват да се дразнят.

Защото според мен си мислят, че тези навици , които не им харесват ще изчезнат или те ще им ги претопят. А истината е една - дразнещите навици си остават такива до край само с годините повече започват ни дразнят. Или приемаш човека такъв, какъвто е или цял живот се тровиш, че не прави нещата така, както на теб/условно/ ти се иска. Така си мисля.

п.п. в този ред на мисли...да, изневярата е дразнещ "навик"...

Соте, тези химери не ни пробутвай...любовниците не перат, те само свалят дрехите.

Форчън,  Peace
Ама като си мислиш, че нечий навик ще отмине, заблуждаваш само себе си  Laughing Никой не ти е виновен.
Това е същото и за другите неща - ако мъжа всяка седмица гледа футбол/играе карти/спортува/ходи на дискотека преди да се бракува официално, какво би накарало дадена жена да си мисли, че той ще преустанови всичко това след като заживее с него? В името на вечната огнена любов ли?

# 239
Да, но тук вече стигаме до самозаблудата на някои жени или мъже по отношение на партньора.
Пък и да права си любовта не е панецея - тя е само вид елексир.

Общи условия

Активация на акаунт