изневярата

• 52 434
  • 965
  •   1
Отговори
# 465

Говорете си квот си искате, за мен мъж, който 20-30-40 години е с 1 жена и не кръшва понякога, е мухльо. Wink

Hug Абсолютно вярно.. въпреки че такива лично не познавам. Laughing

А, аз познавам. Не е мухльо. Изневярата не е мерило, за да си готин...детинско и непораснало ми звучи. Изневярата си е за  вечно търсещите индивиди подчинени на максимата „един живот се живее”.  Пънки гот е да си свободен дух, но още по-гот е, когато това не е за сметка на другите /както сама си го написала/ на мухльовците.  За мен мухльо е мъж, който няма самоконтрол.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 10:30 от Fortune

# 466
Не само ти звучи.То наистина е детинско и инфантилно.
Само като чуя  оправданията:
".....не устоях...."
"....не можах да се удържа..."
"....търся нещо ново, различно....."
веднага се сещам за децата , като бяха малки.И те така, на шоколада не устояли, имали да учат, ама филма бил по-интересен и не се удържали първо него да гледат.....    Laughing
Някак да стигнеш една уж зряла възраст на вид, пък психически да останеш на ниво 6-7 годишен, дето още не знае що е то отговорност и самоконтрол, е меко казано, смешно.
Добре, че не ни е дадена способността да се виждаме отстрани, с погледа на другите....предполагам, ако на подобни мъже им се даде шанс да се видят колко жалки изглеждат отстрани, егото им би ги докарало до сепуко.    Mr. Green

# 467

Някак да стигнеш една уж зряла възраст на вид, пък психически да останеш на ниво 6-7 годишен, дето още не знае що е то отговорност и самоконтрол, е меко казано, смешно.

Точно достигането на една зряла възраст, ни кара да си правим равносметка... слагаш на кантара самоконтрола и отговорностите.. и виждаш че има и друга алтернатива, която някъде се е пропукала по шевовете.. демек, пропускаш малкото което ти се полага.
Смешно е да се откажеш от мечтите си.. смешно е да откажеш ласките на някоя кака, при положение че вкъщи те имат за всичко друго но не и за мъж.. жените забравят че мъжете им се нуждаят и от най важното.. жена която редовно да смазва и разработва буталото.
Сори уважаеми дами.. но никой не иска да му ръждясат буталата.  Crossing Arms
Освен да целувам рибите, си имам и други желания.  tooth

Скрит текст:

# 468

Говорете си квот си искате, за мен мъж, който 20-30-40 години е с 1 жена и не кръшва понякога, е мухльо. Wink

Hug Абсолютно вярно.. въпреки че такива лично не познавам. Laughing

Не познаваш такива, които да са само с една жена 20тина години или не познаваш мухльовци  Joy

Точно зрялата възраст и житейския опит понякога пречупват представите ни от идеалистични, към практични. Аз съвсем сериозно попитах назад, ако секса вече не върви - какво се прави. Развеждате се, отказвате се от секса или намирате любовник? Лично на мен не ми се е случвало, но определено си мисля, че ще избера последното.

# 469
Точно достигането на една зряла възраст, ни кара да си правим равносметка... слагаш на кантара самоконтрола и отговорностите.. и виждаш че има и друга алтернатива, която някъде се е пропукала по шевовете.. демек, пропускаш малкото което ти се полага.
Смешно е да се откажеш от мечтите си.. смешно е да откажеш ласките на някоя кака, при положение че вкъщи те имат за всичко друго но не и за мъж.. жените забравят че мъжете им се нуждаят и от най важното.. жена която редовно да смазва и разработва буталото.
Сори уважаеми дами.. но никой не иска да му ръждясат буталата.

Ами, виж сега Соте...хем си прав, хем не си.
Прав си в частта, че всеки, повтарям ВСЕКИ, има право да изживее живота си, както той сам сметне за най-добре.
От тук нататък обаче....не си прав.Защо ли?
Защото става нечестно, подло и долно по отношение на партньора ти.
Ако след ваправената равносметка си преценил, че имаш още какво да взимаш от живота, че не си се наживял достатъчно на воля, че ти липсват ласките на други каки, бъди честен и се "изповядай" на жена си.Дай шанс и на нея да направи своята си равносметка, да прецени иска ли да продължи да живее с теб по новиите правила или не....
Иначе, ти да променяш правилата на играта зад гърба й и да уреждаш живота си по тях, докато тя си мисли, че все още живеете по старите правила и се съобразява с тях, е нечестно и гадно.

Предполагам, че и ти няма да си очарован да разбереш в един момент, че последните 10-на години да речем, жена ти е променила личните си правила зад гърба ти и си поживява както си иска, докато ти си се съобразявал с нея, вярвайки, че нещата са като преди.

Ситуацията, в която у дома не те имат за мъж и не ти смазват буталата, не я коментирам.   Laughing
В нея си има съвсем реална причина за разваляне на отношения и правила.

На мен винаги са ми били в пъти по-интересни случаите, когато видимо, на повърхността уж няма причина за изневяра, но все пак тя се случва.

# 470
За първи път чувам мъж /или жена/ да седне да говори за тези неща с мъжа си, елементарно защо - защото нормален човек няма начин да ги приеме. Това си е подписване на молбата за развод.Така че подобни сценарии са ми абсурдни. Човек понякога иска да си запази семейството, ама и да си набави нещо в повече, дори да приемем, че това са липси в семейната среда.

# 471
Всъщност равносметката ни на живота или колко е минало и колко остава е доста индивидуална за всеки. Равносметката за мен не е какво съм пропуснала като брой пениси или преживявания с незавоювани левенти. Факт. За друг това е основно, затова нещата са различни. Равносметката не е причина нито мотив, за да ти щукне да се разнообразиш с изневяра - тя е просто още едно оправдание , за да утолим желанието съм към нещо , което общество отрича , а нас ни влече. Също факт.

п.п. Всяко семейство е различно Вилико. Това, което за теб е нормално за друг е ненормално - знаеш/аз пък съм изумена, че нямаш идеята дори, че някои семейства имат различна от твоята представа за отношения - имам примери за такъв род контактуване не един или два/. В установяването на семейният мир/образно/ хората сами си определят муждуличностните правила. Много хора намират за съвсем норамално/нищо, че това за теб това не е / да разговарят свободно с партньора си на такива теми. И за да не даваш пример с Красимира, че нейното е изостанало, ти давам пример със себе си. Мога съвсем свободно да изразя всичко пред съпруга ми без да се притеснявам , че тайно ще иска развод, щото видиш ли съм била откровена/или че тази моя откровеност ще бъде разбрана погрешно/. Само хората , които се познават добре и са т.нар. свързани /с образно казано невидима нишка, не е само любовта ткук- може да ти се вижда налудничаво, но подобен род отношения съществуват/ знаят, че една такава откровеност не би им навредила.
Преди да ми разчлениш изреченията, подчертавам, че хората са различни и съм напълно наясно , че има такива и онакива- нормално е дори интересно. Не съм идеална, но съм се постарала доста неща да науча и видя. Бягам от пъвърхностните хора, които живеят просто ей така...аз не съм тук просто ей така и това не е първият ми път. Не смятам, че живота трява да го живея бягайки след влака..., но това съм си аз. Peace

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 10:51 от Fortune

# 472
Като изчетох Пънки, Соте и Вилико и наистина единственото, което ми идва да кажа е - живейте си както искате, оправдавайте се с каквото си искате, само ако може - събирайте със себеподобни и не прецаквайте живота на "мухльовците", които ви вярват. Ей това, ако направите, всичко ще е 6  Peace

# 473
По-странен пост – коментар на моите писания – скоро не бях чела. Не съм аз тази, дето не разбира околните, определено. Не виждам какво да ти кажа, трябва да е нещо много тъпо и досадно, за да е в твой стил, затова ще си замълча.  Laughing

Като изчетох Пънки, Соте и Вилико и наистина единственото, което ми идва да кажа е - живейте си както искате, оправдавайте се с каквото си искате, само ако може - събирайте със себеподобни и не прецаквайте живота на "мухльовците", които ви вярват. Ей това, ако направите, всичко ще е 6  Peace

То обикновено хората се събират с подобни. Моят мъж също често е казвал, че ако стана глиган - няма да може да спи с мен, на майтап, ама.... Вярвам му. И той ако стане 100кг - ще ми е кофти.

# 474
Жалко е като гледам хората как си заравят главите все по-надълбоко. Crossing Arms

# 475
Да си земен не е равно на досаден. Има най-различни досадни неща. Но те си съществуват въпреки нас и мнението ни.
 Соте, кажи кое заравям примерно аз? Интересно ми е... - това че не се идентифицирам с цялото значи ли , че съм заровена?! Та аз живея моят си живот и мен ме интересува едниствено човека до мен и неговото разбиране за живота. Или аз викаш несъм от заровените?! Laughing

# 476
По-досадно от стар женен коцкар, точещ лиги по нещо младо... Е, може и да има...

# 477
Хахаха започвам искрено да се забавлявам.... 

На никой няма да му е приятно да "хване" половинката в изневяра, но пък да изключваш тази възможност за половинката или за себе си е повече от абсурдна....

# 478
Говорете си квот си искате, за мен мъж, който 20-30-40 години е с 1 жена и не кръшва понякога, е мухльо. Wink Не може ли всеки да си казва мнението, без да му начукват канчето?

Тия на мъжа си ги разправяй  Laughing

# 479
За да се разкършим и излезем от соченето с пръст и обвиненията, предлагам да обсъдим един интересен аспект на темата. А именно:

Ролята на семейството и възпитанието на децата за изграждането на принципите на верността и вижданията за любовта у тях. Иначе казано - как се отразяват вечно почукващите наоколо родители на децата си? Или как се отразява на едно дете и въобще на възгледите му върху живота разбирането за това, че освен мама, татко обича да гушка и друга или освен татко, мама обича да гушка и друг.

Давам пример от моя живот - всички изневеряващи, които познавам, са ми споделяли, че по едно или друго време в живота си са разбирали, че някой от техните родители за дълго или за кратко не е бил верен на другия родител.

Общи условия

Активация на акаунт