изневярата

• 52 321
  • 965
  •   1
Отговори
# 645

ставаш неузнаваум дори и в собствените си очи  Mr. Green Mr. Green

Ако ставаш неузнаваем дори в собствените си очи, значи разбираш, че си бъгнат от КСВ и противодействаш. Проблемът е, когато си яко ударен от КСВ, а не го виждаш и не разбираш изобщо, че правиш странни неща и в общи линии изглеждаш като идиот и правиш всичко възможно да си провалиш живота, че и този на тия около теб.

# 646
Искам да попитам нещо и се надявам на съвсем честен отговор.
Имам усещането, че при мъжете честотата на секса се определя от задоволяването на чисто физическата нужда. Тоест – ако жената прави секс от чувства и желание, то при мъжа е по-скоро имам нужда. Разбира се в ежедневието и редовен полов живот – надали това се усеща, но примерно при по-дълъг период без секс – тогава става осезаема тази разлика...Дали е така?

# 647
никога не играйте канадска борба с мъж, който повече от 6 месеца е бил сингъл!  Joy Joy Joy

# 648
Joy
Втората точка обаче ми е много странна.

Аз пък точно по този параграф съм "изневерявала" - в кавички, защото не съм била в установена връзка, но в отношения с определен мъж и съм "изневерявала", за не изпадам тотално в емоционална зависимост от него, предвид липсата от негова страна на желание и инициатива за задълбочаване на нашите отношения, в смисъл това ми е било начин да бъда по-студена спрямо него. (в никакъв случай, за да му правя на пук или да предизвиквам ревност)

# 649
Ее, това е различно. Аз, може би защото гледам изневярата от гледна точка на омъжена жена с дете – та затова не я разбирам точката. Сега се замислям, че тук иде реч за изневяра просто на партньор. И ако трябва да съм честна – ама ич не ми е пукало да изневеря на гадже.  Embarassed

# 650
HAPPY_QUEEN , отмъщението не е решение, нито пък е балсам за душата- временно да, но не ти минава. Ако изневеряваш го прави , защото така искаш ти , а не  защото преди това теб са те предали т.е. изневерили.
НА мен няма какво да ми минава. А иначе  - добре, искам да го направя, но тласък ми дава изневярата на мъжа ми. Никога не бих го направила, ако той не би го направил. Но на неверен няма да съм вярна, защо все аз да съм прецаканата и да се лишавам от удоволствия? Някой да не би да го е направил за мен? Малко егоизъм не е излишен.

Колкото до "чуждото" естествено, че ще е по-сладко. С един и същ човек омръзва, независимо дали си  мъж или жена. Според мен мъжете трябва да станат по-широко скроени и да дават и на жените си да се наслаждават на чужди ласки, не да треперят от яд като се случи... ами на всеки му се иска нещо ново, жените не правим изключение.

# 651
ЕЕеее, то така няма да ти е сладко, ако мъжът ти ти дава  Joy

# 652
А, пък за отмъщение е една сладост...мани, мани... Все тая.

# 653
Сладко е всъщност. Всяко отмъщение носи утеха поне минимална.

# 654
Е, аз нямах предвид , че няма удовлетворение и чувството на възмездие едва ли не... Реалността те бодва бързо обаче и сладостта после нагарча, твърде дори. Но и това е до възприятие и човек все пак.

# 655
Досега не ми се е случвало да съм решила да отмъстя и после да ми е гадно. Напротив.

# 656
Но и това е до възприятие и човек все пак.

# 657
Защо се самоцитираш?
Още ли не е ясно, че пиша от първо лице, единствено число?  newsm78

# 658
Изневярата за мен е най-подлото нещо към някой ,който ти се е доверил ,а системната е истинско бедствие и лицемерие.

# 659
Изневярата за мен е най-подлото нещо към някой ,който ти се е доверил ,а системната е истинско бедствие и лицемерие.

Абсолютно споделям мнението ти  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт