изневярата

• 52 552
  • 965
  •   1
Отговори
# 765
Са вече разбирам защо има такъв наплив за градини и ясли   Joy Joy Joy

# 766
Абе момичета, вие и давате акъли как да изневерява на мъжа си. То няма лошо ако тя е на тая вълна, но не всеки го може това, пък и няма гаранция, че след като изневери ще се почувства по-добре. Ами ако е гадно после? Аз например дори не съм обмисляла подобна възможност за себе си, въпреки че поводи за това съм имала. Просто съм такъв човек, пък и да изневериш не винаги е най-добрата идея. Майната и на мъжа и, за нея и нейните чувства говоря.Тя явно търси стабилна почва под краката си, за да може да вземе адекватно решение за бъдещето си. Не е лесно, трябва да се обмислят много неща и еднозначно решение няма. После, ако реши да го разкара тоя въшльо винаги може да си намери друг и с него да гради връзка, каквато на нея и харесва. Дали ще има чувства или само секс - тя ще решава, но дотогава следва да се съсредоточи върху сегашната ситуация и нейното решение. Не всеки може да тъче на два стана, на някои просто не им се отдава това. Пък и как да градиш нещо ново, ако не си турил кръст на миналото? newsm78

# 767
За да стои мирно жената... требе да и съ направят поне две, три чавета.. пък да я видим тогава дали шъ съ сети за чуждо!!!!  tooth
Чинким децата могат да я спрат... ма то жена и вода тръгнат ли по пътя.. върви че ги отбивай после!!!! tooth

Ама верно мъжете ги взехте за големи будали!!!!  tooth

# 768
За да стои мирно жената... требе да и съ направят поне две, три чавета.. пък да я видим тогава дали шъ съ сети за чуждо!!!!  tooth
Чинким децата могат да я спрат... ма то жена и вода тръгнат ли по пътя.. върви че ги отбивай после!!!! tooth

Ами, будали, големи хитреци го раздавате даже - "направи и някоко деца да няма време да мисли за нищо..." Кой взима другия за будала? И щастлив ли е така?

Скоро един познат, от тези, типично нашенските тарикати, който мисли само за себе си, съвсем сериозно беше дал този съвет на мъжа ми. Май са беше притеснил, че влияя лошо на поробената му жена... Много се смяхме. Та кой казваш е тарикат и взима другия за будала?   

# 769
Е, наште две чаАвета той ги гледа повече от мен.....    tooth
Пък като тръгнеха  тримата за риба....целият ден е за мен.
Та, кой викаш , е будалата?    Joy

# 770
Е, наште две чаАвета той ги гледа повече от мен.....    tooth
Пък като тръгнеха  тримата за риба....целият ден е за мен.
Та, кой викаш , е будалата?    Joy
Е тва е истината.Грубо е,ама си е така!И няма лошо Wink Друг начин няма  Simple Smile

# 771
Ейййй, чета ви и повечето направо заслужавате една гьостерица!
Тия неща като спокойствие, сигурност и скука, подплатени с дълга връзка и рутина могат да "родят" големи кукувици. а какво ще надипли кукувицата........
Аман от жени с приятелки, дето съветват, насърчават и аплодират!

# 772
В интерес на истината това с децата е най - малкия проблем... Мъжете да не си мислят, че като са ни вързали с по 1-2-3 деца ние сме забравили живота. Аз на мъж ми съм му казала - излъже ли събирам си моя багаж и изчезвам, съответно му оставям децата и домакинството със всичките му екстри - коли апартамент, разходи..... Да, осъзнавам, че ще ми е трудно без децата, но известно време ще го оставя да си разиграва коня с тях и той да обяснява на всички къде съм, защо така се е случило и т.н.т.  и истории от сорта, че някой ще ме съжалява, че ще ме охулва и разни подобни изобщо не ме вълнуват.
Най - лесно е да си вдигнеш ципа нали....

# 773
Няма нито един от всички, с които съм била, да си е признал (а, един си призна).

Ако толкова много мъже изневеряват на една жена.... това как се отразява? В смисъл почваш да мислиш, че всички мъже са изневеряващи нерези и не ти се иска да вярваш, че има и такива, които не изневеряват? Или почваш да се чудиш - абе, как може така който хвана, той все да си намира друга, нещо в мен май има грешка...

# 774
Че какво значение има кой винен бил, кой крив? Фактите са това, има изневери и то никак не малко.
С или без деца. Стига да имаш желание, дет се вика  Joy

# 775

Ако има баба, ако ще 5 деца да има, нема да стои мирно.  Mr. Green А пък дори и да почака малко, мераклии има и за по-възрастничките. Някои затова ги удря на стари години, щото на млади са гледали деца и после ела да видиш кво стаа.  hahaha

# 776
Няма нито един от всички, с които съм била, да си е признал (а, един си призна).

Ако толкова много мъже изневеряват на една жена.... това как се отразява? В смисъл почваш да мислиш, че всички мъже са изневеряващи нерези и не ти се иска да вярваш, че има и такива, които не изневеряват? Или почваш да се чудиш - абе, как може така който хвана, той все да си намира друга, нещо в мен май има грешка...

Е хайде и на теб да отговоря като ме питаш така мило.  Laughing
Мъжете, които са ми изневерявали, не са си намирали друга, в смисъл връзка или нещо романтично, просто секс - чуждо. Ти си мъж, знаеш за какво иде реч. Не всички мъже лапват въдицата, просто освежават малко, надявам се ме разбираш.  Laughing А аз как да мисля - най-благоприятно за моята психика - вместо да се тюхкам и да страдам, давам и аз по същия начин и ми е добре. Отдавна съм спряла да се тюхкам, да се питам и да ме интересува какво и защо, но верно първия път тежко го преживях. От тогава и аз давам по същия начин и ми е екстра.
Не вярвам, че има мъж, който никога да не изневери. Все някога се случва, макар и за веднъж. Ама то има ли веднъж...
Не се самообвинявам за чужди грешки, между другото.  Wink

# 777
Добре, де, да приемем, че след 5-10 и повече години брак рутината си казва думата, появява се скука, еднообразие....та да кажем, има си причина някаква да попоглеждаш навън.

Ама, при гаджета на 2-3 10 месеца, защо си изневеряват?Там тръпката между двамата трябва да е още в пика си.   Laughing

# 778
Времената вече са други, връзките са други, всичко е различно. Всеки си има свои причини.

# 779
Добре, де, да приемем, че след 5-10 и повече години брак рутината си казва думата, появява се скука, еднообразие....та да кажем, има си причина някаква да попоглеждаш навън.

Ама, при гаджета на 2-3 10 месеца, защо си изневеряват?Там тръпката между двамата трябва да е още в пика си.   Laughing

Има патологични изневерители, болни хора, неспособни на вярност, моногамност, отговорност. Хора, които не трябва да бъдат допускани да бъдат във връзка и в които никой не трябва да се подлъгва да се влюбва. Но... за съжаление това е невъзможно и такива гадини (и мъже, и жени) отравят много животи. Ето например имам една приятелка - няма мъж, на когото да не е изневерила. И то патологично, рецидивно... И оправданието винаги е, че мъжът по някакъв начин го е заслужил, нещо някъде не се е държал добре с нея и ... тя била принудена. Тази жена е правила секс с друг мъж в къщата си, докато мъжът и децата й спят на горния етаж!!! И това също според нея не е страшно - тя е била принудена, защото мъжът й е бил кофти. И до ден днешен тази жена не намира никаква грешка в себе си. Изобщо не разбира смисъла на поведението си. Пак е разведена. Пак е сама. Пак търси новия принц на бял кон. Пак разправя как вярва в любовта и как просто късметът в живота й така наредил нещата, че тя все попадала на гнили ябълки. И пак ще намери някой пореден и пак ще му изневери и после пак няма да разбере, че проблемът е в нея и главата й, а не в "живота" и "съдбата".

Общи условия

Активация на акаунт