Пък и какво значение има дали в съда ще се спомене името на някого, то тоя някой реално какво му пука

, ма така отреагирах изпървом.
, ма така отреагирах изпървом.
А парцалите му - вън.

Няма нито един от всички, с които съм била, да си е признал (а, един си призна). И аз само на един съм признала, именно защото си търсех повод да се разделим и след като не даваше да се разделим и заплашваше, че ще се самоубие, му сервирах единствената новина, която можеше да го раздели от мен. Ами още си е жив и здрав.
Да видиш какъв кеф е като хич и не подозира и ти дава огромна свобода, мислейки че я пази за себе си.
"С твойте камъни по твоята глава", както се казва.

И аз бях като теб и ми беше трудно да започна да живея по друг начин, но веднъж направиш ли го, виждаш колко е лесно и най-вече колко е хубаво. Тогава отиваш от другата страна и виждаш, че си е много добре. АЗ за себе си съм разбрала, че никой няма да ми даде това, което му давам (преди де) /вярност/, затова и няма да го дам на никой вече. Абе като пробваш, ще видиш, че е и лесно, и сладко, и хубаво и най-вече няма го оня тормоз в главата ти, мислиш за хубави неща.
И аз бях като теб и ми беше трудно да започна да живея по друг начин, но веднъж направиш ли го, виждаш колко е лесно и най-вече колко е хубаво. Тогава отиваш от другата страна и виждаш, че си е много добре. АЗ за себе си съм разбрала, че никой няма да ми даде това, което му давам (преди де) /вярност/, затова и няма да го дам на никой вече. Абе като пробваш, ще видиш, че е и лесно, и сладко, и хубаво и най-вече няма го оня тормоз в главата ти, мислиш за хубави неща.