изневярата

• 52 460
  • 965
  •   1
Отговори
# 750
Аз през развод не съм минала, признавам, но съм слушала мъжете около мен и техните коментари.
Пък и какво значение има дали в съда ще се спомене името на някого, то тоя някой реално какво му пука  Thinking

# 751
  • с/у ОколоМръсТното
и въпреки разговорите и доказателствата, които имате,

дълги и прави или къси и къдравки?  Thinking

Ох, извинявай   bouquet, ма така отреагирах изпървом.

Кой как би реагирал е смешно да се предполага дори.
Неведоми са пътищата, но трябва си трезвеност и търпение. Пък после...

# 752
и въпреки разговорите и доказателствата, които имате,

дълги и прави или къси и къдравки?  Thinking

Ох, извинявай   bouquet, ма така отреагирах изпървом.

Кой как би реагирал е смешно да се предполага дори.
Неведоми са пътищата, но трябва си трезвеност и търпение. Пък после...

Ами дано не ти идва до главата,тогава ще видиш колко е забавно и да попитах за съвет,ако мога така да се изразя,понеже тук има доста жени,на които им се е случвало подобно нещо  Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе да търпелива съм и съм абсолютно сигурна в това,което казвам,даже в момента започнах и да се забавлявам -правя се на пълен "непукис"   Laughing Laughing

# 753
  • София
bubeto80, аз съм много избухлива. Не мога да стоя и кротувам, знаейки, че мъжът ми има връзка с друга жена. Досега да съм го и ошамарила!  Peace А парцалите му - вън.

# 754
bubeto80, аз съм много избухлива. Не мога да стоя и кротувам, знаейки, че мъжът ми има връзка с друга жена. Досега да съм го и ошамарила!  Peace А парцалите му - вън.

tonkabonka,няма как да му изхвърля парцалите-жилището не е мое!
Да го "ошамаря" не знам дали ще мога /той на кг. е два пъти колкото мен и е доста як/ и дали си заслужава изобщо  newsm78 newsm78
Засега ще постъпя,както по-горе ме посъветваха shammi и кинчето,,ще мълча и ще събирам доказателства,пък да не излезе после,че "който се смее последен,се смее най-добре"  Peace Peace Peace

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 15:45 от bubeto80

# 755
А как бихте реагирали ако знаете,че мъжа Ви ви изневерява и въпреки разговорите и доказателствата, които имате, той продължава да отрича???
Засега след всички разговори промяна няма,започнах да си мълча и да се правя,че му вярвам да видим докъде ще стигне.........
Ти пък мислиш ли, че има мъж, който да си признае?!  Mr. Green И моя до ден днешен ми се кълне във вярност и че никога не ми е изневерявал.  Joy Няма нито един от всички, с които съм била, да си е признал (а, един си призна). И аз само на един съм признала, именно защото си търсех повод да се разделим и след като не даваше да се разделим и заплашваше, че ще се самоубие, му сервирах единствената новина, която можеше да го раздели от мен. Ами още си е жив и здрав.  Laughing И мен да ме питат, ако не искам да късам, и аз ще се кълна във вярност. Ама по-добре да не ме питат. Както имаше една приказка "Не питай, за да не те излъжат".  Laughing

Бубето, моят съвет е и ти да направиш същото - намери си няколко мъже да видим и той как ще е.  Laughing Аз така с 2-ма процедирах - като не се прибира при мен, аз отивам при друг.  Laughing С другия не сме живели заедно и като си намираше извинение да не се видим, аз се виждах с друг, че и си изкарвахме много приятно. Вместо да го дебнеш, забавлявай се и ти.  Wink Да видиш какъв кеф е като хич и не подозира и ти дава огромна свобода, мислейки че я пази за себе си.  Joy "С твойте камъни по твоята глава", както се казва.  Wink

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 15:59 от HAPPY_QUEEN

# 756
Само ми е интересно детето къде отива, когато тате е при любовницата, а мама при нейния любовник  Joy

# 757
Бубето, за тази тактика е малко късно, понеже той вече знае, че подозираш, но би могъл да се заблуди, че си повярвала на лъжите му. Учудващо е хората колко лесно вярвят в удобни за тях невероятни неща.

Нека те питам нещо друго - ти, за себе си, сигурна ли си или допускаш, че може и да бъркаш?

Защото, ако си сигурна, без значение дали той си признава или не, може направо да мислиш какво правиш оттук нататък.

Смисълът на събирането на доказателства, поне за мен, е да знам фактите, за да мога да взема адекватно решение за бъдещето. Тоест, тъпо е да разрушиш брак на база неясни подозрения или да стоиш с чувството, че те правят на маймуна. Не разбрах ти дали вече със сигурност знаеш дали той има или няма друго гадже.

# 758
Само ми е интересно детето къде отива, когато тате е при любовницата, а мама при нейния любовник  Joy
Е това е прецакването в цялата работа. И аз затова не съм изневерявала на моя щото няма на кой да оставя детето, но има време - ще тръгне на ясла, на градина, на училище.  Laughing Е затова по-голямо връзване на жената от детето няма. Блазе им на тия дето имат баби под ръка - редовно си изневеряват.  Laughing

# 759
Е това е прецакването в цялата работа. И аз затова не съм изневерявала на моя щото няма на кой да оставя детето, но има време - ще тръгне на ясла, на градина, на училище.  Laughing Е затова по-голямо връзване на жената от детето няма. Блазе им на тия дето имат баби под ръка - редовно си изневеряват.  Laughing

Това щях да напиша и аз,имам дете за което се грижа и няма на кой да го оставя,вярно е че ходи на градина,но след 17.00 часа трябва да си го взема и е постоянно с мен,а и съм такъв тип човек,че докато не приключа окончателно една връзка,не се впускам в друга  Grinning Grinning

# 760
Бубето, за тази тактика е малко късно, понеже той вече знае, че подозираш, но би могъл да се заблуди, че си повярвала на лъжите му. Учудващо е хората колко лесно вярвят в удобни за тях невероятни неща.

Нека те питам нещо друго - ти, за себе си, сигурна ли си или допускаш, че може и да бъркаш?

Защото, ако си сигурна, без значение дали той си признава или не, може направо да мислиш какво правиш оттук нататък.

Смисълът на събирането на доказателства, поне за мен, е да знам фактите, за да мога да взема адекватно решение за бъдещето. Тоест, тъпо е да разрушиш брак на база неясни подозрения или да стоиш с чувството, че те правят на маймуна. Не разбрах ти дали вече със сигурност знаеш дали той има или няма друго гадже.

Кинче,ами на 90% съм сигурна в това,което говоря,но постоянно си измисля разни тактики и така убеждава /а това го умее много добре/ и си мисли,че за пореден път се е "измъкнал". На всичкото отгоре,една "доброжелателка" дойде и ми каза,че си има любовница и пак отрече -луда била жената.А много се чудя след като не ни иска,защо толкова държеше да се съберем  newsm78 newsm78 newsm78
И да ще събирам факти,за да мога да взема адекватно решение  Peace Peace

# 761
Е ми там грешиш, че не се впускаш в друга връзка. Но то не е задължително да е връзка, може да е само секс.  Joy И аз бях като теб и ми беше трудно да започна да живея по друг начин, но веднъж направиш ли го, виждаш колко е лесно и най-вече колко е хубаво. Тогава отиваш от другата страна и виждаш, че си е много добре. АЗ за себе си съм разбрала, че никой няма да ми даде това, което му давам (преди де) /вярност/, затова и няма да го дам на никой вече. Абе като пробваш, ще видиш, че е и лесно, и сладко, и хубаво и най-вече няма го оня тормоз в главата ти, мислиш за хубави неща.
А детето щом ходи на детска - възползвай се. Все някога може да кажеш и на таткото да го вземе, ами да не е само твое това дете? Може да пробваш в обедната почивка да се видиш с някой набързо, изобщо има много варианти. АЗ вече ги мисля, стига да го вземат нашия на детска.  Laughing

И не го мисли бе - те мъжете са такива, лъжци. Нали знаеш - искат да си имат нещо сигурно и отделно да овършеят, ако може, всички останали.  Laughing Почвай и ти така и няма да съжаляваш, най-вече защото няма да го мислиш него.  Laughing

# 762
  • с/у ОколоМръсТното
HAPPY_QUEEN мЪ кефи  Mr. Green

Добре, това дете само на единия родител ли е?
Не може ли да бъде оставяно и на таткото, тъкмо и той малко да се кротне.  Thinking

# 763
Не бе, Шани. Не може изведнъж да започне да го оставя на таткото, защото той ще се светне, че тази промяна се дължи на нещо. Пък и е по-лесно да си вееш байрака, докато детето е на детска, мъжа на работа, отколкото - като и двамата те чакат къщи, то тогава едното чукане няма до ти е сладко толкоз напрежение  Joy

# 764
Е ми там грешиш, че не се впускаш в друга връзка. Но то не е задължително да е връзка, може да е само секс.  Joy И аз бях като теб и ми беше трудно да започна да живея по друг начин, но веднъж направиш ли го, виждаш колко е лесно и най-вече колко е хубаво. Тогава отиваш от другата страна и виждаш, че си е много добре. АЗ за себе си съм разбрала, че никой няма да ми даде това, което му давам (преди де) /вярност/, затова и няма да го дам на никой вече. Абе като пробваш, ще видиш, че е и лесно, и сладко, и хубаво и най-вече няма го оня тормоз в главата ти, мислиш за хубави неща.
А детето щом ходи на детска - възползвай се. Все някога може да кажеш и на таткото да го вземе, ами да не е само твое това дете? Може да пробваш в обедната почивка да се видиш с някой набързо, изобщо има много варианти. АЗ вече ги мисля, стига да го вземат нашия на детска.  Laughing

И не го мисли бе - те мъжете са такива, лъжци. Нали знаеш - искат да си имат нещо сигурно и отделно да овършеят, ако може, всички останали.  Laughing Почвай и ти така и няма да съжаляваш, най-вече защото няма да го мислиш него.  Laughing

HAPPY_QUEEN,явно трябва да те послушам-въпреки,че съм голямо шубе  Joy Joy Joy
Шани,разбира се,че детето не е само мое-но той почти винаги е зает -пътува,има много работа и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт