изневярата

• 52 234
  • 965
  •   1
Отговори
# 735
А как бихте реагирали ако знаете,че мъжа Ви ви изневерява и въпреки разговорите и доказателствата, които имате, той продължава да отрича???
Засега след всички разговори промяна няма,започнах да си мълча и да се правя,че му вярвам да видим докъде ще стигне.........

# 736
А как бихте реагирали ако знаете,че мъжа Ви ви изневерява и въпреки разговорите и доказателствата, които имате, той продължава да отрича???

Е как отрича нещо очевидно?
То зависи и от доказателствата де.............

# 737
  • София
Засега след всички разговори промяна няма,започнах да си мълча и да се правя,че му вярвам да видим докъде ще стигне.........
Какво да ти кажа - зависи от доказателствата. (Не видях, че същото го е написала и Краси.)
Аз моя бивш го хванах да си целува сладко-сладко любовницата в колата. Мислиш ли, че после е отричал?!

# 738
Какво да ти кажа - зависи от доказателствата. (Не видях, че същото го е написала и Краси.)
Аз моя бивш го хванах да си целува сладко-сладко любовницата в колата. Мислиш ли, че после е отричал?!

До там все още не се е стигнало, т.е. не съм ги виждала заедно,но знае ли се може и тази да стане!
Засега ще се правя на "дете наивно" да видя докъде ще стигне!!!
С Краси си поговорих  Laughing Laughing

# 739

Както по - горе са ти казали доказателствата са важни....Аз например търпеливо се забавлявах около 4 месеца, трупах факти и доказателства и след това неочаквано за "приспания" гилотината падна много жестоко))) нямаше място за отричане и шикалкавене..... Най - мразя да ме правят на глупава и да ме подценяват.

# 740
А как бихте реагирали ако знаете,че мъжа Ви ви изневерява и въпреки разговорите и доказателствата,.........

Ще ги изплющиш на масата, а после......

# 741
чела съм професионални съвети  + личен опит. Ако човвек може да се сдържи и да не задава въпроси и прави скандали при първото подозрение е най-добре. Така може да наблюдава и събира факти, докато му се изясни картинката, защото разликата между нищо неподозиращ и подозиращ е голяма. Иначе следва отричане, увъртане, лъжи...повечето хора увъртат и крият с надеждата да им се размине и въпросите само водят до по-дълбоко прикритие. И огромна загуба на време и нерви  и за двамата в лъжи и въпроси.  Така че търпението и волята да не попиташ при вида на първия смс "какво по дяволите е това?!" си заслужава ако, разбира се, човек иска да знае истината, за да реши какво прави после.

Тоест, това което shammi е направила е най-удачно, но малко хора имат такова свръхчовешко търпение и нерви Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 19:19 от Кинче Кривошапкова

# 742
После вариациите по темата клонят от плюс до минус безкрайност, както знаят потърпевшите. Предварително нищо не се знае никога и резултата може да е неочакван. При всички случаи е добре да се знае всичко докрай и да се тропне на масата безапелационно, пък после.............други акъли ще даваме. #Crazy

# 743

Ти как искаш той да реагира? Да признае? Наистина ли това очакваш? Има мъже, които и на калъп със свалени гащи да ги видиш, пак ще ти че ти мигат на парцали и ще ти се кълнат, че имаш мираж.

Как бих реагирала, ли ...събирам му куфара и да се маха, ако ли не аз се махам, докато ми се проясни  главата и си дам сметка какво всъщност искам после. Но пред очите ми да не седи, че ще е страшно/познавам се/.

# 744
Това със разговорите,въпросите и отричането е много сложна ситуация.Повечето такива разговори всъщност целят не да се изобличи "виновника",а някак да се докажеш,че не си "глупачката",че си прозряла.и някак се очаква човекът отсреща да започне да изпитва вина,да осъзнае колко много значиш за него,да те оцени и да спре с каквото там се е "замесил".А ако не стане точно така???Тези,които най-много драпат да разберат истината,най-ревнивите,те прощават най-лесно.Всички говорим как ако разберем за изневяра и ........какви ли не закани съм чувала......Но всъщност се оказва,че унижението е по-голямо,когато простиш,май......така ли е?

# 745
Това с унижението най-трудно се преглъща, ако си решил да простиш и продължиш напред. Да не говорим, че по-чувствителните натури  образуват всякакви мисли в главата си все свързани с изневерилия съпруг/съпруга и си представят неща, от които може да ти се доповръща. Нужна е голяма воля и контрол над мислите, за да се премине през този момент без да се полудява. Да, ама колко хора могат да го направят наистина? Иначе акъл всеки може да ти даде. Всеки, който е решил да си запази брака/връзката минава и през това, а пътя хич не е лесен, дори е много опасен за този, който го е избрал.

# 746

Ти как искаш той да реагира? Да признае? Наистина ли това очакваш? Има мъже, които и на калъп със свалени гащи да ги видиш, пак ще ти че ти мигат на парцали и ще ти се кълнат, че имаш мираж.

Как бих реагирала, ли ...събирам му куфара и да се маха, ако ли не аз се махам, докато ми се проясни  главата и си дам сметка какво всъщност искам после. Но пред очите ми да не седи, че ще е страшно/познавам се/.

Fortune,ами мисля,че ако наистина се е влюбил би трябвало да седне и да поговори човешки с мен!Багажа си бях събрала,поради други причини и след 4 месечна раздяла,каза че много ме обичал и мен и дъщеря ни и да опитаме пак,е събрахме се и какво........не изтрая и 3 дни и започна с номерата,ами в такъв случай не разбрах само защо не се събра да живее с "госпожата",а с нас  newsm78
Засега си мълча и наблюдавам,нищо не му казвам,ама да знаете само каква гузна физиономия има,чак ми става смешно  Grinning

# 747
  • София
Ще ги изплющиш на масата, а после......
Да не ти разправям като му изплющях доказателствата как му запари под задника. Защото с доказателствата в съда при развода, нали се сещаш, че нямаше да му е много приятно. И след това игра по моята свирка, не че се почувствах удовлетворена, но поне не се оставих да ме смачка окончателно.

# 748
Обаче в съда нещата стават пред непознати и често на мъжете там не им пука, обаче виж, пред жената - не падат по гръб до последно...

# 749
  • София
Обаче в съда нещата стават пред непознати и често на мъжете там не им пука, обаче виж, пред жената - не падат по гръб до последно...
О, Вили - изобщо не е така. Само си помисли - развод по вина на мъжа. В съда и в документите се спрягат и имената на новата възлюбена. А все пак трябва да й се пази достойнството и репутацията. Нали е лИбоФ.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт