А на мен казваха, че раздавам присъди 
Хепи просто не е намерила любовта, затова не вярва в нея. И ако я срещне - ако съдбата реши най-вече - тя ще се възползва. Човек е способен на кардинални промени в живота си - стига да има подходящия стимул.

А на мен казваха, че раздавам присъди 
Понякога дори аз усещам къде се минават границите...

Колко погрешно схващат всичко хората. Както вече съм писала - аз любов си имам и то голяма, и то такава за каквато всички мечтаят. Но това не значи, че не съм стъпила здраво на земята.
Винаги ми е било чудно защо всичко се обяснява с любовта, все едно няма нищо повече?! Ми за мен светът не е само секс, любов и мъже. Има много по-важни неща.
Нали не се очаква аз да те дарявам с любов? Благодари на Бога за това. 
)
Веднъж чета, че не вярваш в любовта и че "в липсата на любов има плюсове", после се оказа, че живота ще си дадеш за любовта...

Огромна е
Много двойствен модел. И какво като моя ми е изневерил? Нали се съобразява с моето мнение, гушка ме, целува ме, прави ми комплименти, съобразява се за всичко с мен, казва ми постоянно, че ме обича (и аз на него). Като в един романтичен бозав филм сме, но това не ми пречи (както вече писах) да съм здраво стъпила на земята. Но илюзията е позволена.
)