изневярата

• 52 510
  • 965
  •   1
Отговори
# 825
 Joy А на мен казваха, че раздавам присъди  ooooh!

Хепи просто не е намерила любовта, затова не вярва в нея. И ако я срещне - ако съдбата реши най-вече - тя ще се възползва. Човек е способен на кардинални промени в живота си - стига да има подходящия стимул.

# 826
 При този модел на поведение любовта куца. Аз май писах по-напред, че не вярвам в нея.  Да, израснала съм в семейство, в което никога не съм се чувствала обичана, но пък не чувствам и нужда да бъда. Има си ползи все пак. А за който дълбочината на живота се изразява в чувства и то междуполови, ще кажа бляк!  Sick
[/quote]

Няма нищо страшно, че има болни мозъци като теб. Не си виновна за това. Дано се събираш все с такива невярващи в любовта. Много е тъжно, когато твоят вид се събере със същество, което вярва в нея...

# 827
Joy А на мен казваха, че раздавам присъди  ooooh!

Хепи просто не е намерила любовта, затова не вярва в нея. И ако я срещне - ако съдбата реши най-вече - тя ще се възползва. Човек е способен на кардинални промени в живота си - стига да има подходящия стимул.

Нищо няма да намери, щом не вярва в него. Любовта не е хляб, че да идеш в магазина и да го поръчаш. Лошото е, че освен, че няма да го намери, ще изтрови живота на един куп хора, които ще подлъже, че търси същото като тях... Това е толкова прозаично. Невярващите в любовта почти никога не си го признават на първа среща....

# 828
 Tired Понякога дори аз усещам къде се минават границите...

# 829

Невярващият в любовта човек е въплъщение на злото. Без устои, без идеали. Какво има да губи такъв човек? Каква почва въобще има под краката си? Какво добро можеш да очакваш от такъв човек? Да не вярваш в любовта е = да не вярваш в доброто. Е, тогава в какво вярваш? Много народ ще разплаче тази хепи уоман, тя е почнала вече всъщност, поне по думите й така личи... Ще отмъщава цял живот на незаслужили... И никога няма да й стигне.

# 830
Катарина е права - при този модел на поведение любовта куца. Аз май писах по-напред, че не вярвам в нея.  Да, израснала съм в семейство, в което никога не съм се чувствала обичана, но пък не чувствам и нужда да бъда..............
Да ти кажа честно, тъжно ми е, че съм права.
Защото всеки човек има нужда, и най-вече, има правото да бъде обичан-безусловно.
Не знам за какви ползи говориш, породени от липсата на обич, но това са илюзорни ползи.
А дълбочината на чувствата, която презираш, отблъсква самотата.
Защото можеш да си заобиколена от приятелки, всеки месец да сменяш мъжете и да си най-самотния човек на света.
Не знам...на мен ми звучи тъжно.

# 831

Невярващият в любовта човек е въплъщение на злото. Без устои, без идеали. Какво има да губи такъв човек? Каква почва въобще има под краката си? Какво добро можеш да очакваш от такъв човек? Да не вярваш в любовта е = да не вярваш в доброто. Е, тогава в какво вярваш? Много народ ще разплаче тази хепи уоман, тя е почнала вече всъщност, поне по думите й така личи... Ще отмъщава цял живот на незаслужили... И никога няма да й стигне.

Една разочарована жена от нещастна любов, която след това не без основание започва да не вярва в нея - и тя ли е въплъщение на злото? Нещо много се вживяваш.

Много хора днес не вярват в чистата и безусловна любов. Защото света е доста материален реално, примери бол. На мен не ми пречат такива хора, не би трябвало и на теб да пречат и не би следвало така жестоко да обиждаш. Всеки си има причини.

# 832

Една разочарована жена от нещастна любов, която след това не без основание започва да не вярва в нея - и тя ли е въплъщение на злото? Нещо много се вживяваш.

Много хора днес не вярват в чистата и безусловна любов. Защото света е доста материален реално, примери бол. На мен не ми пречат такива хора, не би трябвало и на теб да пречат и не би следвало така жестоко да обиждаш. Всеки си има причини.

На всеки му е било разбивано сърцето. Всеки е виждал горчивата страна на любовта. Не всеки заради това спира да вярва в нея и се превръща в kuchka ultima. Който не вярва в любовта, няма как да я дарява. Не можеш да очакваш любов от този, който не вярва в нея. Какво неясно казвам?

# 833
Хора, хора, не ме карайте да се смея.  Laughing  И никой не позна - аз любов си имам, обичана съм и то много и бих дала живота си за човека, който ме обича, защото го заслужава.  Wink

Въплъщение на злото.  Twisted Evil Във вид на ангел обаче.  Wink

Ама вие не сте добре - какво ме изкарахте разочарована от любовта и нещастна?!  ooooh! Колко погрешно схващат всичко хората. Както вече съм писала - аз любов си имам и то голяма, и то такава за каквато всички мечтаят. Но това не значи, че не съм стъпила здраво на земята.  Wink Винаги ми е било чудно защо всичко се обяснява с любовта, все едно няма нищо повече?! Ми за мен светът не е само секс, любов и мъже. Има много по-важни неща.

А, моля ви се - нофелет не може да ме обиди, той просто си дрънка някакви дрънканици, от които си няма понятие.

Нофелетчо, пийни една биричка и охлади малко страстите.  Wink Нали не се очаква аз да те дарявам с любов? Благодари на Бога за това.  Wink

(Само едно не мога да разбера - защо жена, която може да прави секс без да се влюбва, е въплъщение на злото? Ми мъжете тогава на какво са въплъщение?  Laughing И все пак не ги лъжа хората, казвам им го в очите да не се влюбват в мен. Всичко си е на техен риск.  Wink)

# 834
Много са объркани постовете ти. Разнопосочни са и свидетелстват за сериозно душевно разстройство. Сега няма как ние да сме виновни, че не сме те разбрали добре, след като ти в 10 поста си казала 10 различни неща Simple Smile Веднъж чета, че не вярваш в любовта и че "в липсата на любов има плюсове", после се оказа, че живота ще си дадеш за любовта...

Една бира няма да ми помогне да разбера по-лесно посланията ти Simple Smile

# 835
Айде пак да се включа в тази тема, че може скоро да усетя вкуса на изневярата - може да е сладка.

Цитирам този пост. Казала го е жена, която не вярва в любовта, но която в същото време вярва в любовта и е обичана и обича...

# 836
На мен вече са ми изневерили, сега е време и аз да запрятам ръкави, .... панталони. Абе няма нещо да съм казала и да не съм го направила.

Sunglasses

# 837
НА мен няма какво да ми минава. А иначе  - добре, искам да го направя, но тласък ми дава изневярата на мъжа ми. Никога не бих го направила, ако той не би го направил. Но на неверен няма да съм вярна, защо все аз да съм прецаканата и да се лишавам от удоволствия? Някой да не би да го е направил за мен? Малко егоизъм не е излишен.

Колкото до "чуждото" естествено, че ще е по-сладко. С един и същ човек омръзва, независимо дали си  мъж или жена.

Една вяра в любовта струи от постовете ти... направо от стола ще падна Simple SmileSimple SmileSimple Smile Огромна е Wink

# 838
Е, че какво? АЗ не съм казала, че аз обичам, а че съм обичана и за тази любов, която получавам, бих дала каквото мога (ето, дори съм се обвързала с този човек и съм му била вярна повече от 3 години). Мъжете, когато обичате една жена, нали можете да кръшкате с друга без чувства и това не се брои за липса на любов?  newsm78 Много двойствен модел. И какво като моя ми е изневерил? Нали се съобразява с моето мнение, гушка ме, целува ме, прави ми комплименти, съобразява се за всичко с мен, казва ми постоянно, че ме обича (и аз на него). Като в един романтичен бозав филм сме, но това не ми пречи (както вече писах) да съм здраво стъпила на земята. Но илюзията е позволена.
А да ти се обяснявам надълго и нашироко не виждам смисъл. И без друго ми е през ... за твоето мнение.
Нофелет, не се мъчи да ме разбираш - аз съм сложна личност. Вече са ми казали, че ми няма нищо (психиатри и психолози).  Wink

(Ти пък какъв труд удари да ми търсиш постовете от преди не знам си колко страници!  ooooh!)

# 839
Ще те послушам за едно Simple Smile

Ще отида да пия бира с една жена, която вярва в любовта. И на която на никой мъж не би му хрумнало да изневери Wink Наздраве на всички щастливи и нещастни дами  beer2

Общи условия

Активация на акаунт