изневярата

• 52 292
  • 965
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
Една изневяра преосмисля ценностите.Тъпо е, че си е признал наистина, но това го поставя в подчинена позиция спрямо теб - използвай това, ако можеш да преодолееш предразсъдъците и болката .Самия факт, че ти е признал показва че ти си доминираща във вашата връзка.Склонен съм да твърдя, че ВСИЧКИ се изкушават да изневерят, повечето не го правят от страх(набити в главите социални скрупули,възпитание и религия ако щеш). Искам да вметна, че от мъжка гледна точка изневярата не е толкова "сериозно" откъм чувства действие, колкото при жените.

# 886
Мдам. Плезла, коя зодия е мъж ти? Да не  е рак? Simple Smile

# 887
  • София
Пънки, всъщност и двамата сме деви, родени на една дата и месец.

# 888
  • София
Една изневяра преосмисля ценностите.Тъпо е, че си е признал наистина, но това го поставя в подчинена позиция спрямо теб - използвай това, ако можеш да преодолееш предразсъдъците и болката .Самия факт, че ти е признал показва че ти си доминираща във вашата връзка.Склонен съм да твърдя, че ВСИЧКИ се изкушават да изневерят, повечето не го правят от страх(набити в главите социални скрупули,възпитание и религия ако щеш). Искам да вметна, че от мъжка гледна точка изневярата не е толкова "сериозно" откъм чувства действие, колкото при жените.

Донякъде е така. Сега се чувста виновен и се вижда, че ми угажда. А колкото до това, че всички се изкушават е и вярно и не е. А и има разлика от мимолетен флирт и флирт, последван от секс. Имала съм възможности за изневяра, но не съм се възползвала.

# 889
Плезла, прости му,  е! Simple Smile Ако е само тва проблема...Всяка двойка е различна...Аз знам, че моя мъж ми изневерява, но си живеем чудесно, въпреки мнението на Краси Simple Smile по въпроса. LaughingДори думата изневяра ми се вижда клише, изневярата е съвсем друго нещо, според мен...Мен не ми пречи, макар че не съм безчувствен пън. LaughingТой кво да каже, като котката ни роди 4 котета преди 10 дни, прибрахме още 1 куче Grinning, абе... Laughing

# 890
Пънки, това , което е за теб живота, съвсем не е същото за други - знаеш.
Хората мислят и живеят по различен начин - избор и воля.

# 891
Па знам, знам... Confused То затова съветите във форум са вятър работа...

# 892
Да де, особено ако във връзката има други ценности не виждам смисъл да се разваля заради една изневяра. Аман от това чувство за вина насаждано ни от векове.....

# 893
Е не е задължително да не я обича, за  да й признае. По-скоро съм склонна да мисля, че е слабохарактерен и не може да се справи със съвестта си или че тя (жена му) го е сгащила и е надделяла над него. Мисля че sardaesox е прав заради това, че тя е водещата и доминиращата във връзката. Но с последното му заключение не съм съгласна, че важи за всички жени, но то е вече друга тема.  Simple Smile

Хехе, ние двамата с моя също сме деви. Да не казвам каква е тая зодия  - най-
Скрит текст:
к*рварската
.  Joy

# 894
  • Бургас
Искам да уточня, че не обичам да обобщавам - като казах жените имах предвид че е по-характерно за дамите да влагат чувства в "кръшкането", но това далеч не важи за всички от тоя пол. Активността на темата е впечатляваща, защо ли Simple Smile

# 895
Защото всяко нещо нарочено като забранено е най-любопитно.  Laughing
Е, ако всяка , която пишеш изневеряваше щеше да настане една всенародна лИбоФ , но не би... Laughing

# 896

Активността на темата е впечатляваща, защо ли Simple Smile

Много просто...
Защото човекът е шавлив по природа!!!!  tooth

http://kifla.bg/archives/12423

# 897
Направи ми впечатление следната част от абзац: "Най-много изневеряват бозайниците. Причината е, че мъжкарите не участват активно в отглеждането на малките, което им отваря пространство за любовни похождения."
Не случайно мъжете изневеряват най-много именно, когато им се родят деца. Ами те не са толкова ангажирани с отглеждането на потомството, а като се сметне, че точно тогава на жените им минава всякакво желание за секс.... Обаче после какво наваксване настава...  Whistling Чудя се обаче дали е вярно това, че след като жената се сдобие с наследник от даден мъж, той (мъжът) й става безинтересен от сексуална гледна точка. Поне при мен мъжът ми ми беше интересен точно до този период. Вероятно именно затова (постигната е целта - потомство) и жената губи интерес към мъжът, който я е оплодил и започва да се оглежда за нови възможности, както прави и мъжът де.  Laughing

# 898

Чудя се обаче дали е вярно това, че след като жената се сдобие с наследник от даден мъж, той (мъжът) й става безинтересен от сексуална гледна точка. Поне при мен мъжът ми ми беше интересен точно до този период. Вероятно именно затова (постигната е целта - потомство) и жената губи интерес към мъжът, който я е оплодил и започва да се оглежда за нови възможности, както прави и мъжът де.  Laughing

Честно.. представих си те като оплодена богомолка, готова да убие и изяде мъжкото изчадие!!!!  Laughing

Ма как ви ги раждат главите тези размисли ???
Ей, Хепи.. някои имаме връзки повече от 20 години.. и кво, както виждаш вървим напред и не мислим за смяна и подмяна... друг е въпроса с изневерите... важното е че си имаме доверие.. останалото са клишета.  Laughing

Лелее, многоженството би решило доста проблеми.. само с тъщите ще е малко тегаво!!!   tooth

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 19:27 от sote-full

# 899
Ако си направим 1 комуна участниците в тази тема, зная кой ще готви- Краси! Party

Общи условия

Активация на акаунт