изневярата

• 52 278
  • 965
  •   1
Отговори
# 900
Ако си направим 1 комуна участниците в тази тема, зная кой ще готви- Краси! Party
Няма да ви се получи по една-единствена причина:Аз не деля мъжа си с никого.    Laughing

# 901
Това пък сега защо?! Кой иска да ти делим мъжа? Нещо изтървах явно.

# 902
Шегувам се бе, Форчън! Simple Smile Казвам, че  ако участниците в тази тема направим 1 сексуално-брачна комуна,/понеже беше споменато многоженството/,  Краси ще готви, щото умее. Тва е шега, нямам желание да си делим мъжете с Краси...Макар че кой знай, може да е готин Heart Eyes...Тва пак е шега! Simple Smile

# 903
Така де, аз твоята шега я видях/разбрах/, но не схванах, защо Краси реши, че нейният мъж ще делим? Това ме стъписа. Grinning

# 904
Защото в комуните всичко е общо.Включително и мъжОвете....
А аз държа за моя мъж да съм единствена.Което е невъзможно в комуна.     Laughing
Та, затова се лишавате от моите вкусотии.    Grinning

# 905
Аааа т.е. да ви делим семейно...там бил ключът...яснУ.

# 906

Чудя се обаче дали е вярно това, че след като жената се сдобие с наследник от даден мъж, той (мъжът) й става безинтересен от сексуална гледна точка. Поне при мен мъжът ми ми беше интересен точно до този период. Вероятно именно затова (постигната е целта - потомство) и жената губи интерес към мъжът, който я е оплодил и започва да се оглежда за нови възможности, както прави и мъжът де.  Laughing

Честно.. представих си те като оплодена богомолка, готова да убие и изяде мъжкото изчадие!!!!  Laughing

Ма как ви ги раждат главите тези размисли ???
Ей, Хепи.. някои имаме връзки повече от 20 години.. и кво, както виждаш вървим напред и не мислим за смяна и подмяна... друг е въпроса с изневерите... важното е че си имаме доверие.. останалото са клишета.  Laughing

Лелее, многоженството би решило доста проблеми.. само с тъщите ще е малко тегаво!!!   :2 tooth:
А, да сме наясно - в никакъв случай нямам предвид подмени или замени. АЗ моя не го заменям за никой друг, но откакто забременях загубих интерес към него, а напоследък все повече се хващам, че постоянно заглеждам и си представям еротични моменти с други мъже. Просто с него вече не ми се прави секс, а с някой друг. Сетих се за една песен на Руши.  Laughing То не пречи пак да сме заедно. Иначе, ако беше разрешено пък многомъженето ( Joy как е тая дума?!), щях да имам мнооого мъже, ама кеф, кеф! Чак се размечтах...

# 907
Абе има нужда от време на време да се смени полувият партньор... То със един не е интересно Stuck Out Tongue  Grinning

# 908
Изневерява този, който го иска, който не, не го прави...просто е!Тонове с излишни коментари.

# 909
Тоновете излишни коментари... изобщо не са излишни.
Защото и най хрисимите, дори и да не го искат, се впускат в даден момент от живота.. и после що стана Танасе, ма яз съм невинна но се случи.  tooth
Всеки се стреми да избяга от семейните скучни ежедневия... ами прощавайте, но за да се случи нещо, трябва да се опитва ново и странично... пък и изневерите водят до съвършенство в леглото, опита се трупа с бройките.
Че то и пирона ръждясва в една и съща дупка.. та кво остава за нас хрисимите!!!  tooth

# 910
Тоновете излишни коментари... изобщо не са излишни.
Защото и най хрисимите, дори и да не го искат, се впускат в даден момент от живота.. и после що стана Танасе, ма яз съм невинна но се случи.  tooth
Всеки се стреми да избяга от семейните скучни ежедневия... ами прощавайте, но за да се случи нещо, трябва да се опитва ново и странично... пък и изневерите водят до съвършенство в леглото, опита се трупа с бройките.
Че то и пирона ръждясва в една и съща дупка.. та кво остава за нас хрисимите!!!  tooth

С други думи казваш, да се гледа откъм положителната страна на нещата? Wink

# 911
Всеки се стреми да избяга от семейните скучни ежедневия... ами прощавайте, но за да се случи нещо, трябва да се опитва ново и странично.....

А защо разнообразието трябва да става непременно за сметка на щастието на другия?
И ако не е свързано с предателство, няма да е разнообразие ли?   
И въобще, толкова ли ви е бедно въображението, че само изневярата е синоним на нескука?    Laughing

Пп:тази тема затвърди убеждението ми, че изневярата е приоритет на скучните и еднообразни хора.Ако човек може да си създаде разнообразен живот,  вдигащи адреналина преживявания, ако има многостранни интереси, за такъв човек изтъркалването с чужда/чужд, е ...... елементарно като усещане. Все едно да сравняваме яденето на сладолед със скачането с парашут.
Ама щом това ви е представата за вълнуващ живот....   Mr. Green

# 912
Е, как бе Wink Пък Пънки казва, че мъжът й, ако не й изневерява, е пълен мухльо Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 913
 Joy Зависи как се прави изневярата от мъжка страна, пък и изневяра е само предателството, не чукането, с извинение... Embarassed Аз да направя коментар към последните мъжки постове:'' Стига простотиииии, бе, татееее!''- реплика на дъщерята на оня от ''куче касичка'' Laughing, забарвих името на филма.

# 914
Причини за изневяра бол, не е задължително да е само секс, поне при жените де:

Цитат
Най-често срещаното предположение за причини за изневяра – лошият секс? Да, но не той е основният мотив за любовните афери извън официалната връзка. Емоционалното разочарование е на първо място, особено при жените.
...
Двата основни начина за предотвратяване на изневяра са взаимно уважение отдаденост и добра комуникация. Сексът е едва след тях.

http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/18645-osnovnite-prichini-za-izneviarata/

Общи условия

Активация на акаунт