Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте , великолепни Heart Eyes
Разбира се ,че всеки свободно може да пише за своите пристрастия Peace Темата е за сериала "Великолепният век" и всичко ,което ни вълнува ще си излеем тук  Hug желателно е само да спазваме правилата на форума и да сме толерантни към различното от нашето мнение ....
ако всички сме единодушни ,ще е "Голямата скука" , а така е по- интересно,вълнуващо и ...пъстро Heart Eyes hahaha

Фенче, аз съм голям фен на Нигяр калфа още от 1 серия
чета ви с голям интерес ,но в последно време имам по- вече ангажименти и нямам време да пиша редовно Wink

# 121
Разбира се ,че всеки свободно може да пише за своите пристрастия Peace Темата е за сериала "Великолепният век" и всичко ,което ни вълнува ще си излеем тук  Hug желателно е само да спазваме правилата на форума и да сме толерантни към различното от нашето мнение ....
ако всички сме единодушни ,ще е "Голямата скука" , а така е по- интересно,вълнуващо и ...пъстро Heart Eyes hahaha

Фенче, аз голям фен на Нигяр калфа още от 1 серия
чета ви с голям интерес ,но в последно време имам по- вече ангажименти и нямам време да пиша редовно Wink

Добре дошла в камерния клуб!  bouquet

# 122
Лека нощ на всички! Спорен ден утре!
И.... умната! Laughing

# 123
  • Варна
Огромната част от пишещите тук са яростни защитници на убийцата Хюррем. Имам чувството, че и Султана да убие, пак ще й намерите оправдание. Тези, които гледаме обективно на Хюррем, сме единици и мнения извън славословието на въпросната ПОЧТИ няма. Та въпросът ми е:  ... Има ли толерантност тук към различните мнения или има непоносимост?

УАУУУУУУУУУ... Какъв изказ: "убийцата Хюррем"!!! smile3550
А бе... я не се стискайте, ами дайте шепичка толерантност
на автора на този бисер - "убийцата Хюррем"!!!
  smile3533

# 124
  • Сливен
Здравейте! Искам да се присъединя към феновете на сериала. Започнах случайно да го гледам по ТВ7, заради интереса ми към историята на Сюлейман Великолепни и историята на Османската Империя. А, аз по принцип турски не гледам. Но много ме завладя историята, играта на актьорите, сериала и всичко в него. Изгледах го за минимално време и вече съм  в очакване  на новите серии. Почнах и  да следя темите ви Simple Smile Музиката на сериала много ме впечатли  също, страхотна е. Особено песента на Хюррем - "Люли" . А нея - Хюррем я обожавам, най-вече актрисата и играта й.

# 125
adba  няма нужда да крещиш Naughty не сме глухи Mr. Green освен това  е против правилата на форума Shocked

# 126
# 127
  comp03 и аз се нареждам да чакам преведената серия

# 128
# 129
# 130
# 131
# 132

Фенче, аз съм голям фен на Нигяр калфа още от 1 серия

Толерантност, толерантност...но сме жени Лили. Като стане напечено се хващаме за косите Grinning Joy

А ти все пак удряй по едно рамо от време на време Hug

# 133
# 134
  • Мюнхен
bggirl22 ,  Ибрахим я избра да бъде сред наложниците на партито за възцаряването на Сюлейман. В този смисъл той е ''виновник'' така да се каже за всичко, което се случи по-натам..
Ако знаеше какво ще се случи едва ли щеше да го направи нещастникът.. Laughing

Иначе да, любовта или се случва, или не  - късмет..Хюрем имаше късмета да е различна и да привлече вниманието му, ок. Но се оказа твърде, твърде ревнива..а уж Султана обичал само нея и така нататък..Но не би , сърцето му е голямо и в него имаше място и за Мустафа, и за Ибрахим. А човек не обича ли мъжа си заедно с всички хора, които той обича?! Тя ги нарочи за врагове и те наистина й станаха. Веднага щом се усети любимка, започна да се държи арогантно и да не зачита никого с думи и поведение..дразнеше ги.. Close  Всичките действия на ''враговете й'' бяха да се защитят, достойнството си и да я накарат да ги зачита като положение в Сарая. И да, нейните действия, провокираха техните действия, после тя отвръщаше, после ''те'' , после пак...И така до днес, когато вече играта е адски загрубяла, толкова, че вече няма невинни, няма и виновни..!
Но както и в другата тема казах, тя действа някак по-хард директно, кръвнишки - добре ми напомни за книгата с отрова, а за опита да удуши Ибрахим направо в леглото му да не говорим, за Гюлнихал/Мария  - също, за отровата в храната на Мустафа - съвсем ..и още и още...
Но наистина е безсмислено да го водим тоя разговор вече, дъвчем едно и също.  Ако някой иска да види и бялото, и черното, ще го види.  Ето и в старата тема казах, че се трогнах наистина от отнемането на четвъртъка й...Видеото, споделено от Ани е въздействащо наистина...да те отхвърлят,когато обичаш, боли.. Cry Но и сама си е виновна. Докато се занимаваше с Ибрахим и другите (щото я били предизвикали), тя започна да го загуби, реши, че той й е даденост и така..се стигна дотук ..уви... Затова  безсмислено е да препотретваме стари неща..кой как кога и защо...Ето че отнемаме пространство от вниманието за Султана/ Халит Naughty Peace Grinning, а не бива!!!  Naughty jupetrov7 , надявам се, че не ни гониш.  Wink Ще приема изказването ти за емоционално просто, защото знам какъв фен си на Халит.  Peace Но доколкото знам, той антифенове тук няма!  Simple Smile Peace Така че споко! И аз искам да си говорим повече за него, щото другото би означавало темата да се казва "Великолепният век - времето на  Хюрем " приемрно.... Wink Wink

Първо искам да поясня, че съм фенка на Хюрем, но колкото и да е странно харесвам и Ибрахим. Може би това се дължи на играта му. Не съм му фенка, в началото дори и не го харесвах, но с течение на времето видях и много от чертите на Хюрем в него. Но определено ако трябва да избирам, ще съм 100% зад Х.
Сега да коментирам. Бях написала, че нямам спомен И. да е вкарал Х. в покоите на СС, но дори да е така, тя сама си спечели любовта му. Сега се върнах и видях, че наистина той я избра, НО тя му направи впечатление докато се шегуваше, привлече вниманието му. В поста който бях цитирала, беше написано, че И. я е вкарал в покоите, демек звучеше така, че я е вкарал в леглото на СС. Както и да е било, тя се промъкна в мислите му след нейният "припадък" още преди танца и и преди да бъде избрана от И. Той вече я беше харесал, за което само тя си беше "виновна". Да пишем сега ако И не беше я избрал и т.н. е глупаво, защото и ако Х. беше подминала полумъртвата и вързана Фирузе на пътя, едва ли тя щеше сега да е в двореца. Но и мое мнение е, че ако СС не беше сърдит на Х. едва ли щеше да забележи толкова лесно Ф. Но това са само предположения.
Не мисля, че това да си различна е късмет. Това е характер! Това е Хюрем. Не мисля, че е умесно и да сравняваме любовта му към нея и към сина му и към И. Това са много различни неща. Както писах вече, ако бяха оставили СС и Х. да изживеят любовта си, едва ли тя щеше да има нужда да се защитава и да се опълчва срещу по-силните. Не съм и съгласна, че "враговете" и са имали причина да действат така за да се защитят от нея. Това е нелогично. Ако тя и той бяха оставени на спокойствие както е редно, защото това беше желанието на султана, тази жена го правеше шастлив, защо и е на Х. да си създава врагове и да напада по-силните без причина. Това че тя е започнала войната е нелепо. Съгласна съм, че тя е дръзка, не може да си държи езика зад зъбите, импулсивна е, но това дава ли право на другите да я бият, тровят, заключват в тъмницата, да я женят за друг докато СС го няма и т.н. Едва след тези случки тя направи това с дневника му. Едва след като всички се подиграха с нея, дори и след като тя роди принцове и принцеси, едва след като видя, че всеки може да си я трови и бие и че всичко се потулва, тя премина в действие. Както и писах, аз лично колкото и да и симпатизирам не одобрявам постъпката и с Мария. За нея аз не намирам оправдание, но тя съжали и Мария и прости. Това пак не е оправдание. Но някой от останалите някога съжали ли? Махидевран, Ибрахим, Хатидже, Валиде и т.н Никой. За тях това си е нормално. За тях да жертваш целият харем заради Ферузе е нормално. И защо? Защото каза истината за Ибрахим и Нигяр.
Аз не видях да и е отнет четвъртъка (може и да бъркам), но факт е че и Фирузе не беше в тази нощ там. Ако е било отнемане, то е било пак някакво наказание на СС, но не и заслуга на Ф. Пък и видяхме кое лице се яви на СС. Когато  се влюби в Х той повече и за секунда не видя лицето на Махито. Дано скоро всички дни в седмицата пак принадлежат на Хюрем.
Иначе аз също виждам и черното и бялото. Има много постъпки на Х. които не одобрявам, но повечето от тях са за да предпази себе си и децата си.

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 19 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт