Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 565
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
Той отдавна СС гледа на Ибрахим с недоверие. Откакто го видя да говори, че "ще се молят на неговите статуи", после си направи бюст. За капак и изневярата. И последните му действия му  копаят гроба. Осъди Челеби и почна да прогонва и уволнява хората му.. Да не говорим, че Султана не е забравил, че Ибрахим не сподели с него какво се е случило между него и Хюррем (случката с Лео, когато беше отровен) .  Само, че вече не помня какво точно му беше казал, нещо от сорта, че не  забравя.

# 271
  • Атлантис, Галактика Пегас

хайде де.. кажете сега че Хюррем иска власт... че не обича никой... Топка е във вашето поле.

.

не, не ...няма нужда , оставете сега топката !
Не си играйте с душевните преживявания на Хюррем !Толкова е лично ! Дали някой  друг може да разбере  това, което е в душата `и, едва ли. ...приживяното от нея не може да се опише с думи ...то може само да се почувства ...толкова много болка , че колкото повече коментирам , толкова повече ми се иска да кажа. Оставете поне тези `и преживявания без коментар -Така ще бъде по- честно .Аз специално нямам думи .
PIPINA127, толкова често видах да се повтаря едно и също изречение- Хюррем не обича никой, Хюррем иска само власт, Хюррем не обича СС... че искам след този неин монолог отново да го повторят това...
както каза Ани в кръга на майтапа преди няколко страници че ще сложи доказателства на маса на съдебни заседатели...
за това и писах ... хайде де.. топка е във ваше поле...  Peace

# 272
  • Burgas
Прави ли ви впечатление,че Ибрахим и СС не са така близки откакто султана разбра за изневярата въпреки,че Хатидже и пашата демонстрират уж семейно щастие.Все по-рядко ги дават да разговарят/имам в предвид за лични отношения,а не за държавни дела/.Султана имам чувството,че вече гледа всяко решение и постъпка на Ибрахим с недоверие.Рустем все повече му влиза под кожата и като,че ли му е по-доверен и повече се вслушва отколкото в пашата.Може и да греша незнам .Вие какво мислите ? newsm78
на мен ми направи същото впечатление и си мисля, че Сюлейман приема тази изневяра лично , тоест като че ли на него са изневерили . Направи ми впечатление също така, че в един момент, не помня кога, но беше по това време , той му каза на Ибрахим, че няма нещо , за което той да не знае...останах с чувството, че го изпитва или просто не му се доверява, така както преди , даже не само в личен план . И с назначаването на Бали бей също нещо се демонстрираше ...не беше току така ...поне така си мисля.

# 273
  • Burgas

хайде де.. кажете сега че Хюррем иска власт... че не обича никой... Топка е във вашето поле.

.

Не си играйте с душевните преживявания на Хюррем !Толкова е лично ! Дали някой  друг може да разбере  това, което е в душата `и, едва ли. ...приживяното от нея не може да се опише с думи ...то може само да се почувства ...толкова много болка , че колкото повече коментирам , толкова повече ми се иска да кажа. Оставете поне тези `и преживявания без коментар -Така ще бъде по- честно .Аз специално нямам думи .
PIPINA127, толкова често видах да се повтаря едно и също изречение- Хюррем не обича никой, Хюррем иска само власт, Хюррем не обича СС... че искам след този неин монолог отново да го повторят това...
както каза Ани в кръга на майтапа преди няколко страници че ще сложи доказателства на маса на съдебни заседатели...

ясно, разбирам те , и аз не искам ,но  ...аз автоматично се настроих на тази вълна ...но ...знаеш ли, истината е тази ,че кадрите са толкова категорични и нямат нужда от коментар, не за друго ,а от уважение към чувствата.
Аз не бих могла да коментирам , нищо освен   само да кажа:  И Всевишния я чу  , и изпрати помощ в лицето на Аффифе.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 22:19 от PIPINA127

# 274
И все пак си мисля,че инфото на което попаднах преди седмица за Фирузе ще излезе вярно - бяга от сарая в 73 серия!Плосък завършек на сън,татуси и ала-бала.Впрочем така умувахме и за НП- пръстени,скиптър,глас,а то какво излезе-плитко,плитко...Ами грозничката прицесита...хахахах.
Оф...това е края,ама не съм удовлетворена!
А Афифе,още от началото ми се искаше да е с Хю.Знаех че ще е на нейна страна,но не знаех,че ще повярва на триглавата ламя.
Хюрем,Хюрем...само ще кажа,че това чудовище,което виждате в нея си го отгледаха и дресираха те...змиите и вещиците в Харема...

# 275
  • Варна
Искам да питам тези,които са против Хюррем,ако са влюбени и обичат истински няма ли да се борят за любовта си с цената на всичко или пак някой ще се изкара ангел Crossing Arms
Ако досега не ви се е случвало да обичате истински или да се борите за любовта си няма как да разберете това,което пиша Peace

# 276
  • Мюнхен

.

Съгласна съм и аз чакам отговор от "другият отбор", както и не го получих за думите на Махито и Хатидже, че са готови да жертват всички жени в харема, за да опазят Ферузе. Но вече свикнах такива факти да бъдат подминавани...
Както и да е. Честно казано искам да си призная, че в началото на филма бях повлияна от книгата Харем. Там Хюрем и характера и са описани отвратително. Толкова се ядосах, че не можах да я дочета. Та исках да кажа, че след нея ми беше трудно веднага да повярвам на Хюрем. Когато Нигяр и показа верният път, тя прекалено бързо се смири и дори се влюби в султана за една нощ. А и ми беше странно как една дъщеря на свещеник, толкова бързо се отказа от вярата си. Мислех че е постановка, но с времето повярвах на любовта и. Тази сцена е поредното доказателство за това. Опредлено имаше много силни моменти в тази серия. Разговора и с Афифе беше също незабравим. Тя каза всичко, което и ние феновете на Хюрем казваме! Може да не седи по цял ден с книги в ръка, но е природно интелигентна, има страхотна оценка за хората и само с един може би 5 минутен разговор успя да спечели Афифе. За това се иска характер и талант. Това е Хюрем!
Искам да ви питам вие разбрахте ли защо все пак СС не беше в четвъртък с Хюрем? Фирузе изпорти ли я или защо все пак тя не беше с него? Или просто Хюрем подрани и "завари" Фирузе там и си направи погрешни изводи? Но се съмнявам в това, защото СС щеше да си я повика после. Или пък пак се беше нацупил за нещо и за какво?

# 277
  • В сърцето на любимите мъже!
Е, това отпращане на Фирузе е много прозаичен край, обаче пък и Хюрем браво, с един куршум - три заека.
Хатиджето, Ибрахим и Фирузе....

# 278
Искам да питам тези,които са против Хюррем,ако са влюбени и обичат истински няма ли да се борят за любовта си с цената на всичко или пак някой ще се изкара ангел Crossing Arms
Ако досега не ви се е случвало да обичате истински или да се борите за любовта си няма как да разберете това,което пиша Peace
Точно затова писах още в предната тема-в любовта и на война,всичко е разрешено  Peace
Важното е,че тя обича истински,а методите които използва-е всички,които я унижаваха и мъчиха я научиха на тези номера  Wink

# 279
  • Burgas
И все пак си мисля,че инфото на което попаднах преди седмица за Фирузе ще излезе вярно - бяга от сарая в 73 серия!Плосък завършек на сън,татуси и ала-бала.Впрочем така умувахме и за НП- пръстени,скиптър,глас,а то какво излезе-плитко,плитко...Ами грозничката прицесита...хахахах.

може и така да е, ама нали все пак нищо не се знае. Аз пък си мисля, че договора и е бил до 73 серия и тя наистина бяга като последната пъзла, обаче някъде бях чела, че сценаристите са се заинатили по повод негодуванието на зрителите и имало изявление, че на пук на всичко ще я оставят. И като продължение, това бягство не се осъществява и тя остава да ни трови нервите до 78 серия  ooooh!с глупавите си номера

# 280

Не можеш да сравняваш сегашната ситуация с онези кървави години.
Прекрасен прочувствен монолог, наистина. Вярвам й, че страда. Нормално е да страда. Сюлейман е нейното семейство, той наистина е нейното всичко. Тя заложи САМО на него, целият й свят е изграден и се крепи на височайшата любов на султана. Без Сюлейман зад нея смърт и пред нея смърт. Но страданието за евентуалния ти провален живот, дори и готовността да го прекратиш, не те правят добър човек.

# 281
KATI-P-,
с Мерал  Окай, в "Ако бях облак"! Играе някакъв войник!От филма съм гледала 1-2 серии и не мога да кажа развива ли се образът му!

Филма е много хубав, поне за мен. Много различен. Играе обаче второстепенна роля!
Не отричам,че е хубав! Когато започнах да го гледам имаше преведени 2-3 серии и толкова! А без превод,не става!
 Някой ме попита  днес за роли на Сюмбюл, дали ме отчете обаче не знам Joy!

# 282

Не можеш да сравняваш сегашната ситуация с онези кървави години.
Прекрасен прочувствен монолог, наистина. Вярвам й, че страда. Нормално е да страда. Сюлейман е нейното семейство, той наистина е нейното всичко. Тя заложи САМО на него, целият й свят е изграден и се крепи на височайшата любов на султана. Без Сюлейман зад нея смърт и пред нея смърт. Но страданието за евентуалния ти провален живот, дори и готовността да го прекратиш, не те правят добър човек.
Ей, жената по корем да се влачи и"червата си на мотовилка да мота" ,щом сте рекли,че е лоша, лоша си остава и това е!
 ooooh!

# 283
  • Burgas
Но страданието за евентуалния ти провален живот, дори и готовността да го прекратиш, не те правят добър човек.

извода е твой, но това не го прави по -верен . В този монолог се казва толкова много, че ...

Кой е добър и кой лош , не решаваш нито ти, нито аз - само БОГ.  Този тънък намек на сценаристите трябва да се усеща ...

# 284
  • Мюнхен
KATI-P-,
с Мерал  Окай, в "Ако бях облак"! Играе някакъв войник!От филма съм гледала 1-2 серии и не мога да кажа развива ли се образът му!

Филма е много хубав, поне за мен. Много различен. Играе обаче второстепенна роля!
Не отричам,че е хубав! Когато започнах да го гледам имаше преведени 2-3 серии и толкова! А без превод,не става!
 Някой ме попита  днес за роли на Сюмбюл, дали ме отчете обаче не знам Joy!

Има го целият преведен. Иначе и аз не знам дали това беше отчетено  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт