Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
   Ееех, момичета, добър купон сте спретнали още рано следобед. Много ми е интересно къде още ще "пъхате" носа на М? Все пак нали някои измерват други достойнства с големината на носа? - пък бил той крив, чип или сплескан.

# 331
Ох, пак изгледах сцената със Саджиде Ташанер, когато пристига с обувките в ръка (29:00-32:00 мин., на фона на една от ония песни). И аз, като Тара, пак плача. Не играе тая жена, бе, сякаш не играе просто ...

# 332
Ееех, момичета, добър купон сте спретнали още рано следобед. Много ми е интересно къде още ще "пъхате" носа на М.

Питай Йойкю Челик.  Joy

# 333
ВИЛИ Hug  newsm51 newsm51  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Ей този разкош с нашите калпазани мога да го гледам, без да спирам.
ИВЕ Hug, джанъм, нослето му колко дискретно я подушва, ами дясната ръка: неговата 3 х 1 - запазената марка на Хазарджъм /над д...то, до гър.....та и и средния му пръст по меката кожа на ръката и/  Heart Eyes И как хубаво са залегнали, че чак са се напаснали.Уж е страшничко, пък нашите се смеят  Grinning Май им е и удобно  Heart Eyes

ДИДИ Hug и теб не мога да те подмина с клипа на калпазанина на пианото: финна осанка, харизма и феромони отвсякъде, а дългите му красиви пръсти галят клавишите, а кракът му те кани ... да седнеш на него.  smile3534

# 334
ТАРА  Hug ти си ми като слънцето в днешния облачен ден. Благодаря ти много за тази красота, която си сътворила! На всичкото отгоре по телепатия си ми прочела мислите за емоциите по лицето на Нермин. Споделям мнението ти, и за мен тя отнесе като буря серията. Евала на г-жа Ташанер!
Това е за теб  Hug Hug newsm51 smile3525  Kissing Heart  love001
Ръката на Ниязи: мускулеста, здрава, силна. Работлива, ръка, която ще те подкрепи ако се спънеш, ръка, която ще те вдигне, когато паднеш, ръка, която ще те прегърне и стопли, когато сълзите напират в очите ти!
Е, Буке, виждам ти какво притежаваш, давай сега, покажи ни и какво заслужаваш.
Все си мисля, че има някаква предистория, която тепърва ще ни разкрива доста неща. newsm78

Вай бе, май съм на път да интерпретирам нещо.... само за романтички /и да отнеса пак "разпни я"/. ooooh! #Crazy

# 335
Силве с голям кеф бих седнала на кракът му обаче рискувам да изям един бой от Йойкю Челик  Joy

# 336
Силве с голям кеф бих седнала на кракът му обаче рискувам да изям един бой от Йойкю Челик  Joy
ДИДИ Hug аз не съм предател, джанъм, взимам мерки и те пазя. Обещавам ти, че и косъм няма да падне от главата ти, но на Йойкю - дали ще и остане  Joy Joy hahaha
Сега сериозно: мисля си, че тя ще е поредната, просто момчето трупа опит, защото все още търси себе си. Опита все пак е един доста добър учител. Peace

# 337
# 338
Силвия:ИВЕ Hug, джанъм, нослето му колко дискретно я подушва, ами дясната ръка: неговата 3 х 1 - запазената марка на Хазарджъм /над д...то, до гър.....та и и средния му пръст по меката кожа на ръката и/  Love И как хубаво са залегнали, че чак са се напаснали.Уж е страшничко, пък нашите се смеят  Very Happy Май им е и удобно  Love"

Силве, това твоето е класика Heart Eyes.
Вили, да те питам от кой филм е тази снимка, ако няма такъв Силвето да почва сценария, а ние ще помагаме. Силве, а?
Тара Hug
Диди, момиче, много си смела. За приятелството и аз заставам до Силвето бодигард.

# 339
Щом ще ме пазиш няма проблем направо тръгвам  smile3534

Има фрагмент за 4 епизод

http://www.atv.com.tr/webtv/benim-icin-uzulme/fragman/3?id=3ddae … 93dd-cc6ebf5f9ea0
ДИДИ Hug благодаря ти за фрагмана.
Е, стана тя, каквато стана. В любовта място има обаче само за двама.
Ади, Буке, кълбото ми казва, че това ще бъде твоята серия. Peace

# 340
Силвия:ИВЕ Hug, джанъм, нослето му колко дискретно я подушва, ами дясната ръка: неговата 3 х 1 - запазената марка на Хазарджъм /над д...то, до гър.....та и и средния му пръст по меката кожа на ръката и/  Love И как хубаво са залегнали, че чак са се напаснали.Уж е страшничко, пък нашите се смеят  Very Happy Май им е и удобно  Love"

Силве, това твоето е класика Heart Eyes.
Вили, да те питам от кой филм е тази снимка, ако няма такъв Силвето да почва сценария, а ние ще помагаме. Силве, а?
Тара Hug
Диди, момиче, много си смела. За приятелството и аз заставам до Силвето бодигард.

ИВЕ Hug искренно се надявам, че не се сърдиш за моите "закачки". Липсва ми зрителния контакт и не мога да видя настроението на отсрещния, затова за мен е важно да уточня това /имам си нещо лично впредвид/. За да не се обяснявам после  Praynig
Ама кажи сега, а пропуснала съм дясната ръка, брей, на точното място, под хубавата и главица, да не и убива пръстта на земята, да се чувства удобно.
  love001
ИВЕ Hug не е класика, джанъм, така ми идва отвътре, но само когато гледам калпазанина Хазарджъм.
Не съм точно бодигард, но.... на прав път си. Я ми кажи, да не си се сдобила и ти с някое кълбо?? Heart Eyes

# 341
Силве сложих още един виж Бахар как гледа Синан направо ще скочи отгоре му всеки момент  Mr. Green

Иве  Hug  "  Приятел в нужда се познава "

# 342
Силве сложих още един виж Бахар как гледа Синан направо ще скочи отгоре му всеки момент  Mr. Green

Иве  Hug  "  Приятел в нужда се познава "
ДИДИ Hug  love001
Още след 3-та серия писах, че го гледа похотливо, но ми се струва, че Синан още не загрява заигравката, а тя го бройка. Мисля си, че той ще и окаже тази чест /за мое съжаление  Twisted Evil/ и да там. Струва ми се, че е доста пресметлив и прикрит. Почти не показа емоция пред ковчега. Ще преследва целите си. По своему ще кажа така: Ръката на Синан - финно-мъжка, нежна за милувки, галеща, но е ръка, която повече взима, отколкото дава.

И ДИДИ Hug обещавам ти тържествено, че ще се мия само с антибактериален сапун 7 Етки.  Heart Eyes
Балерината обаче ще постъпи в руската балетна школа "Белия лебед". Браво на момичето, много се радвам, когато млади и амбициозни деца постигат мечтите си. Дано и моите така. Praynig И всичките деца така. Peace Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 19:36 от real inima

# 343
Силве напълно си права  Синан ще излезе скрит и много прикрит и обран в чувствата и емоциите си  искам да видя развитието на този персонаж

# 344
Болката на мама Нермин! Cry
Скрит текст:

Накрая нещо за повдигана на духа. Целувките са много, ама много истински. Явно поведението на този страхотен изпълнител се дължи не на английската кръв на таткото, а по- скоро на индийската на  майка му. Rolling Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт