MAC & Sephora - 7 тема

• 39 117
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ако има някой, който ще ходи до Сефора тези дни и би искал да ми помогне да си взема the vice на urban decay, нека ми пише на ЛС, моля!      bouquet

Да не те излъжа, но предполагам всички са запазени, поне с Малис се оказа, че го имаха само за тези които се  бяха обадили предварително.
Най-интересното е, че като попитах онзи ден за тази палитра момичетата там въобще не бяха чували. И понеже аз съм винаги супер настоятелна, влязоха да проверят дали я имат и ще я пуснат на 15 както беше написано тук, няма такава палитра в Сефора в момента. Peace Не знаят и не им е казвано че ще получават на 15 ноември нещо от бранда.

Не знам на кой си попаднала, на мен ми я показаха още на 1ви. бяха я получили, но имаха забрана да продават преди 15ти. четката вътре също ми се стори много хубва. Сложили са някакви "амортисьори" на капака, отваря се мааааазно  Mr. Green

# 166
И моята беше такава, лекичка обаче какво я послушах.

# 167
Ако има някой, който ще ходи до Сефора тези дни и би искал да ми помогне да си взема the vice на urban decay, нека ми пише на ЛС, моля!      bouquet

Да не те излъжа, но предполагам всички са запазени, поне с Малис се оказа, че го имаха само за тези които се  бяха обадили предварително.
Най-интересното е, че като попитах онзи ден за тази палитра момичетата там въобще не бяха чували. И понеже аз съм винаги супер настоятелна, влязоха да проверят дали я имат и ще я пуснат на 15 както беше написано тук, няма такава палитра в Сефора в момента. Peace Не знаят и не им е казвано че ще получават на 15 ноември нещо от бранда.

Не знам на кой си попаднала, на мен ми я показаха още на 1ви. бяха я получили, но имаха забрана да продават преди 15ти. четката вътре също ми се стори много хубва. Сложили са някакви "амортисьори" на капака, отваря се мааааазно  Mr. Green
Да аз си спомням че писа и затова попитах да я видя. Не знам кои бяха мацките, не ги познавам, но влизаха вътре питаха, търсиха.

# 168
  • в 1001-та нощ
може би така са инструктирани, за да не се създава напрежение  newsm78

# 169
Много соц тактики по нашите магазини. Да продават само на клиенти, които са си резервирали....
И да се правят на незнаещи, да крият. Едно нещо не съм си купила с истински кеф от наш магазин

# 170
Леле няма такава радост, намерих една последна останала палитра, роза хайлайтър на Ланком. Както обикновено аз се сетих, че го искам много, когато го нямаше вече никъде. Последва тъпо дълго търсене навсякъде по България, а той ме чакал забравен точно под носа ми. Няма такава радост. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кога ли ще се науча да купувам желаните неща веднага , а не после да се измъчвам дни наред издирвайки нещо. Някакъв мазохист съм. Sick
сега така ще се случи и с течния на YSL сигурна съм.

Нещата с хайлайтърите при мен определено стават проблем! Elle-meme  се оплакваше, та не е сама. Whistling Hug

Това с криенето и мен започва да ме дразни страшно. Като го крият, да си го купят те. писна ми от списъци и от битки тъпи. Моите пари вече ще виждат само любезните продавачки, като тази която ме обслужи току що. Другите да го д.хат! И не се майтапя.

# 171

Да аз си спомням че писа и затова попитах да я видя. Не знам кои бяха мацките, не ги познавам, но влизаха вътре питаха, търсиха.
Има я налична в този сайт http://www.hqhair.com/health-beauty/brands/urban-decay.list?pageNumber=1 както и доста други неща  Heart Eyes Доставя до Бг, скоро някъде бях чела че и доставката вече е безплатна, но не съм много сигурна, преди беше 4-5 лири  Hug

# 172
Много соц тактики по нашите магазини. Да продават само на клиенти, които са си резервирали....
И да се правят на незнаещи, да крият. Едно нещо не съм си купила с истински кеф от наш магазин

+1!И на мен ми писна от разни тъпотии по нашите магазини!Как така ще крият неща!И тази глупост с малкото бройки,то стана като drug dealing тая работа Naughty

# 173
Розата на Ланком и на мен много ми харесва, аз не си падах много по хайлайтъри, но ми я предложиха случайно в Сефора и веднага я взех, от две седмици я нося всеки ден  Grinning
Кажете ми нещо повече за ФДТ Диор скин нюд.

# 174
Във връзка със скритите продукти и забавянията може  би е добре да се напише оплакване до Сефора в САЩ по имейл?  newsm78

# 175
Сефора нали са френска верига.
За всеки пазар си има бранд мениджъри, които работят различно в даденият регион. Няма как да избягаме от Балканският модел.
Мрънкали сме на MAC стотици пъти да вкарват повече стока....но това е положението за жалост

# 176
  • Пловдив
Момичета,моля ви ,когато се появи lightscapade да ми
пишете на ЛС.
В Пловдив няма МАС и искам да го поръчам.
Някъде имаше телефона на магазина- ще потърся.

# 177
И тук има палитрата, доставката е безплатна: http://www.lookfantastic.com/urban-decay-the-vice-palette/10635210.html

И аз не искам да участвам в тоя цирк със записването, дебненето...ужасно е. Или да зареждат достатъчно бройки, или ще поръчвам от нета и това е  Crossing Arms

# 178
Момичета,моля ви ,когато се появи lightscapade да ми
пишете на ЛС.
В Пловдив няма МАС и искам да го поръчам.
Някъде имаше телефона на магазина- ще потърся.
(+359) 2 87 87 845  Peace звънкай им от време на време да ги питаш.

# 179
Във връзка със скритите продукти и забавянията може  би е добре да се напише оплакване до Сефора в САЩ по имейл?  newsm78

А то не става въпрос за криене, момичетата наистина съм сигурна, че не знаеха за тази палитра, абсолютно сигурна съм. Peace
Сефора е най-добрия козметичен магазин в България, супер любезни са и обикновено знаят какво правят, освен това ценят редовните, а и нетолкова си клиенти.
Става въпрос затова, че трябва да се обадиш/ обикновено около три месеца преди нещото да дойде в България!!!/, да се запишеш, да се молиш, да трепериш, да тичаш, да се притесняваш, да се чудиш дали ще успееш, да има стрес и накрая да дадеш 100 и отгоре лв. за благодарност. Да не ми ги подаряват та да тичам?

Общи условия

Активация на акаунт