MAC & Sephora - 7 тема

• 39 126
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • Belgium
а някой следи ли в другия мол какво ще има  Rolling Eyes

Кой мол имаш предвид?

# 151
Може би в тези, които още не са пуснати  Grinning в Mall Bulgaria засега не виждам да са го обявили.

# 152
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O0wlcvXUxqo - нови палитри от МАК. Изглеждат доста по-добре от старите  Simple Smile
Eeee сетиха се Party Сега ще са точно като четворките. Единственият минус е, че повече се драскат

# 153
Ако има някой, който ще ходи до Сефора тези дни и би искал да ми помогне да си взема the vice на urban decay, нека ми пише на ЛС, моля!      bouquet

# 154
  • София
Ако има някой, който ще ходи до Сефора тези дни и би искал да ми помогне да си взема the vice на urban decay, нека ми пише на ЛС, моля!      bouquet

Да не те излъжа, но предполагам всички са запазени, поне с Малис се оказа, че го имаха само за тези които се  бяха обадили предварително.

# 155
То с тоя късмет като тръгне на една страна...   Tired
Опитвам се да си запазя от доста време, но никой от познатите ми не можа да мине от там. Не бих си позволила да притеснявам така иначе.
Явно ще поръчвам от сайта им, после на митницата(която ми е на около 80км.)...  Както казах, като тръгне на една страна...

Благодаря ти все пак!       bouquet

# 156
Здравейте отново, снощи като се забих на тези бази и днес не мога да стана, при вас вече обяд станало Simple Smile. Да се включа и аз в темата. По принцип незнам за кой магазин говорите и дали е скъпо там, но от нещата, за който говорите повечето са в наличност тук. Сега гледам the vice на urban decay има ги и по принцип не ми е проблем да ги изпратя така, че ако искате за мен не е усложнение. Но може би пак ще си излезе същата цена (незнам как вървят в България все пак).

# 157
  • в 1001-та нощ
а някой следи ли в другия мол какво ще има  Rolling Eyes

Кой мол имаш предвид?

"Парадайз център", София - на Хладилника

# 158
  • София
Elena D_R, струва ми се, че ексфолиация 4-5 пъти седмично е много  Thinking
Това може допълнително да ти пресушава кожата.

# 159
  • Belgium
До колкото знам мола на Хладилника се предвижда да отвори врати през пролетта на 2013, но няма точна дата  Peace

# 160
О, да! Това е прекалено. 1-2...най-много 3 пъти е ок, но всичко над това сваля защитният слой на кожата и това вече не е хубаво за нея.

Този мол е като презокеански кораб....огромно чудо. Няма да е зле да посадят и тези дръвчета, които са на снимката. Всичко е само бетон

# 161
И аз така мисля и затова сега съм ги понамалила, някаква козметичка беше казала на сестрами всяка вечер, стори ми се налудничава идея, но нали е компетентно лице, оказа се че не е така. и сега съм ги свела поне последната седмица до 3 пъти. Благодаря ви!

# 162
Програмата, която и е казала: Тоалетно мляко, ексфолиант, тоник, ампула не винаги, маска понякога, серум, дневен, нощен крем и околоочен.

# 163
Ако има някой, който ще ходи до Сефора тези дни и би искал да ми помогне да си взема the vice на urban decay, нека ми пише на ЛС, моля!      bouquet

Да не те излъжа, но предполагам всички са запазени, поне с Малис се оказа, че го имаха само за тези които се  бяха обадили предварително.
Най-интересното е, че като попитах онзи ден за тази палитра момичетата там въобще не бяха чували. И понеже аз съм винаги супер настоятелна, влязоха да проверят дали я имат и ще я пуснат на 15 както беше написано тук, няма такава палитра в Сефора в момента. Peace Не знаят и не им е казвано че ще получават на 15 ноември нещо от бранда.

# 164
  • София
Програмата, която и е казала: Тоалетно мляко, ексфолиант, тоник, ампула не винаги, маска понякога, серум, дневен, нощен крем и околоочен.

Лелеееее... давам за пример моята  Laughing

Сутрин овлажнител и отгоре ББ крем или ФДТ. Вечер измиване с нещо ултра леко, което обаче маха грим и после овлажнител, който често забравям. Скраб 1-2 пъти в седмицата, по често един, маска 1 в годината ако се сетя да си направя е добре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт