MAC & Sephora - 7 тема

• 39 056
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
То точно така ще се процедира  Grinning , ще чакам да ми звъннат като отидат в магазина. Като наблюдения марката ми харесва дано и от опит така се получи. А за колекцията на Шанел определено хайлайтъра ми допада така като гледам Simple Smile

# 301
Аз искам хайлайтъра, но първо трябва да го видя наживо и лака Фракас от пролетната колекция на Шанел.

# 302
  • Бургас
Нека да му дойде времето ще го видя хайлайтъра на Шанел
А от преди малко вече с палитра на Too faced, беше голям майтап по телефона, много любезни момичета даже и подаръци ми сложи ли към сета, който е то този:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151157048639597&set … ype=3&theater  Heart Eyes да ми е живо и здраво момчето  Grinning

# 303
Днес отидох в МАС за червило и когато съвсем случайно попитах за скинфинишите, ми отговориха, че всички са налични. Сдобих се със Soft&Gentle.

# 304
Днес отидох в МАС за червило и когато съвсем случайно попитах за скинфинишите, ми отговориха, че всички са налични. Сдобих се със Soft&Gentle.
Всички? А Lightscapade има ли?

# 305
Всички? А Lightscapade има ли?

Не попитах, но на въпроса ми кои са налични, буквалният отговор беше всички.

# 306
В такъв случай Тони,да ти пращам ли Лайтскапейд?

# 307
Няма го Лайтскапейд, сега звънях  Sad

# 308
Нека да му дойде времето ще го видя хайлайтъра на Шанел
А от преди малко вече с палитра на Too faced, беше голям майтап по телефона, много любезни момичета даже и подаръци ми сложи ли към сета, който е то този:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151157048639597&set … ype=3&theater  Heart Eyes да ми е живо и здраво момчето  Grinning

Страхотна е палитрата Simple Smile Можеш ли да кажеш на каква цена е? Wink

# 309
Те са точно 2 вида, ама имали всичките tooth (без да броим новата звезда)

# 310
Те са точно 2 вида, ама имали всичките tooth (без да броим новата звезда)

Може би е имала предвид и натуралните финиши Laughing
Аз бях буквално за пет минути в магазина и, честно казано, не разгледах нищо.

MyGuapa, писах ЛС.

# 311
  • Бургас
heydi сета струва 95лв  Simple Smile нямам търпение да го видя , пипна  Laughing

# 312
  • София
Аз днес бях в Сефора за да си купя Vice Pallete и попитах за Ланкомския хайлайтър. Естествено беше свършил, но аз все пак помолих да погледна тестера понеже не го бях виждала. Консултантката го извади от шкафа, подаде ми го и каза, че ми го подарява  Heart Eyes  Така или иначе нямало да получават повече бройки каза. Та сега и аз си го имам   Heart Eyes  bouquet Peace

# 313
Трябва да почерпиш, това е луд късмет Big Ups И в MAC да започнат да подаряват тестери ако може Praynig Praynig

# 314
  • София
Така си е, Жаки  Hug На супер готина консултантка попаднах  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт