MAC & Sephora - 7 тема

• 39 055
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Аз вместо Ланкомския хайлайтър, прочетох Лайтскапейд хайлайтър и многооо се натъжих.
След това като прочетох какво е написала Жаки, много се учудих  Laughing
Ох, много го искам този Lightscapade!  Crazy  Sad

# 316
Лодси, наистина , готин късмет. В Сефора правят такива неща и затова ще съм им винаги клиент, защото са любезни. Heart Eyes

# 317
  • София
Лодси, наистина , готин късмет. В Сефора правят такива неща и затова ще съм им винаги клиент, защото са любезни. Heart Eyes
Абсолютно Peace

# 318
Абсолютно Peace
Подкрепям и аз - обслужването е на много високо ниво  Peace Много любезни и услужливи консултанти! Харесва ми, че предлагат марки, които ги няма на други места и почти винаги се възползвам от периодичните 20% намаления.. Би било хубаво да имат някаква програма за лоялни клиенти - чета, че в чужбина имали,.. Ама и те като МАС - в МАС не знам каква е причината да няма върни 6 празни опаковки и вземи червило, нали цените им тук са дори по-високи от в чужбина  Confused

# 319
  • София
И на мен ми се иска да има програма за лоялни клиенти.
От Дъглас The Mall също съм доволлна (особено от една консултантка) Wink

# 320
  • София
Lodsi, честито! На мен лак са ми подарявали, като не могат да намерят оригинала  Mr. Green

Много са готини, не пропускат да подарят по някой интересен тестер.

Последно ме зарадваха с тази красота Simple Smile

# 321
  • в 1001-та нощ
elhi4ka, ще си изпразниш ли кутията - да продължим разговора за базата  Peace

# 322
И на мен ми се иска да има програма за лоялни клиенти.
От Дъглас The Mall също съм доволлна (особено от една консултантка) Wink
Няма ли карта Сепфора все още?

# 323
  • София
Няма карти в Сефора  Confused

# 324
  • Бургас
Да и аз съм доволна от Сефора, при положение, че съм била един път  и следващия път беше по телефона, наистина ми беше удоволствие да пазарувам от тях.  Разбрах че и подаръци ми сложи ли към сета на Too Faced, продукти които нямало в сета.  Сега до края на годината остава и MAC да посетя  Laughing 

# 325
  • София
В МАС е пристигнала коледната колекция  Heart Eyes Преди малко ми се обадиха понеже ги бях помолила да ми оставят един Whisper of guilt  Heart Eyes

# 326
  • София
В МАС е пристигнала коледната колекция  Heart Eyes Преди малко ми се обадиха понеже ги бях помолила да ми оставят един Whisper of guilt  Heart Eyes

Благодаря Lodsi  Hug

Май ще пропусна  Whisper of guilt, купих два хайлайт продукта този месец, но с удоволствие ще го пробвам  Laughing

# 327
  • София
Всъщност има ли смисъл да вземам и Whisper of guilt при положение, че имам Soft&Gentle? Като че ли са доста сходни.....имам и Lightscapade, но той е различен...

# 328
  • София
Всъщност има ли смисъл да вземам и Whisper of guilt при положение, че имам Soft&Gentle? Като че ли са доста сходни.....имам и Lightscapade, но той е различен...

Виж на място, аз така мисля да направя  Mr. Green

# 329
Според мен са доста лъскави и се различават от Soft&Gentle.
На мен и Superb ми хареса.
Ако имаш пари - купувай и двата!  Laughing
Но ако си разумна и не ти се трупат продукти с едно и също предназначение - по-добре не! Имаш си достатъчно и твоите са много хубави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт