MAC & Sephora - 7 тема

• 39 047
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ох, хич не съм разумна  Wink А пък само като си помисля, че е лимитка и ако не го взема скоро и да искам няма да го има......направо ще ходя да си го купя  Mr. Green

# 331
Ох, хич не съм разумна  Wink А пък само като си помисля, че е лимитка и ако не го взема скоро и да искам няма да го има......направо ще ходя да си го купя  Mr. Green
Аз не съм много компетентна по въпросите свързани с МАС, но имам чувството, че е имало подобен продукт и преди.
Не се притеснявай, пак ще има лимитирани продукти и следващите може да са още по-хубави.  Simple Smile
Отиди, разгледай ги и сама си реши какво да правиш. Според мен имаш много красива хайлайтери и не ти трябват тези, но и тези на са лоши  Blush Laughing
Аз за сега мисля да ги пропусна и се надявам скоро да свършат, че не знам до кога ще мога да се контролирам.  Rolling Eyes

# 332
По същата причина и аз се чудя на Whisper. Гледах го 100 пъти на снимки и освен, че свети много по-силно и метално от Джентъл-а друга разлика няма. По-скоро бих си купила тъмният цвят

# 333
Аз доколкото си спомням, двата цвята не се различаваха много - в смисъл, че са еднакво светли - само оттенъкът им е различен

# 334
Да, точно. Като цвят са много подобни, финишът е различен.

# 335
Аз го купих Whisper of guilt току що. Heart Eyes Другите неща от колекцята обаче не грабнаха въобще и ги пропуснах. Има един страхотен брокатен лак, но аз се пазя от трупане на бройка на лакове и не го взех. Има хубав розов руж, но аз имам подобен.
Ментовия лак също е хубав, но аз имам доста в такъв цвят.

# 336
Aaaa, то вече ги има. Е значи ще ги пропусна...те ще се изкупят за часове

# 337
  • София
Densi, честит  Hug Много е хубав Whisper-а, нали? Лично аз го харесвам повече от Soft & Gentle  Peace
Пропускам аз Superb - много златен ми идва. Но не устоях на лака
Заредили са само Glamour Daze, няма коледни сетове.

# 338
Коледните сетове другия месец.
Благодаря и на теб честито. Hug
Много е хубав да.
Ох аз как устоях на лака, ама понакупих доста напоследък. Открих им нов рафт в хладилника и някак тъпо.... Flutter Mr. Green
Любимия като отвори хладилника казва "може и да няма много специалитети за ядене, но лакове Шанел, Диор, Мас и Опи бол! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 339
  • София
Аз искам да попитам за back to MAC -  бях чела когато го коментирахте, но така и не разбрах. Значи картонените опаковки на продуктите ли се връщат или пластмасовите (т.е. това, което остава когато продукта свърши)?

# 340
Аз искам да попитам за back to MAC -  бях чела когато го коментирахте, но така и не разбрах. Значи картонените опаковки на продуктите ли се връщат или пластмасовите (т.е. това, което остава когато продукта свърши)?
Май нищо не се връща, защото това не важи за България  Rolling Eyes
А може и да не съм разбрала.
Аз до сега в Австрия нищо не съм връщала (то и тук май не ги взимат ), но започнах да събирам кутийки  Blush

densi, Elle-mеme честито! Simple Smile
Моля ви, не ни карайте да тичаме до МАС!  Praynig
При мен лаковете мисля, че свършиха, но все още има от Whisper of guilt  Rolling Eyes А аз него за малко да го купя на два пъти и трети път няма да пропусна

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 14:50 от B & C

# 341
  • София
Whistling Лошо е положението с тези хайлайтури/скинфиниши/блестящи пудри. Сега чакам пролетната на Шанел  Whistling

# 342
Аз искам да попитам за back to MAC -  бях чела когато го коментирахте, но така и не разбрах. Значи картонените опаковки на продуктите ли се връщат или пластмасовите (т.е. това, което остава когато продукта свърши)?
Само пластмасовите опаковки (и не всички, а само отбелязаните със знака back2mac). Kартонените опаковки не се връщат. Но при нас системата не работи Peace
В Австрия също не знам дали го правят. Трябва да се пита. Във всеки магазин е различно.

# 343
  • София
Да, знам, че за България не важи, питах по принцип. Значи да взема да изхвърля картонените опаковки, да не заемат само място  Simple Smile
Аз си купих все пак Whisper of guilt и ружа I'm the one, много красиво розово е  Heart Eyes

# 344

Общи условия

Активация на акаунт