MAC & Sephora - 7 тема

• 39 035
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Минах през МАС, но не си взех скинфиниш - май този продукт не е за мен. Уникални са, но просто не се възприех - определено Superb за мен е много по-хубав Crazy - слива се по-естествено, а другия много се натрапва на жълто... Жълтите отенъци на Wisper не ми допаднаха много за мен, но за по-светла кожа би бил прекрасен .. Пробвайки и двата прецених, че нямам нужда от такъв продукт и си взех друга пудра, а им бях много навита.  Пробвах и Софт § Джентъл и определено новите скинфиниши го превъзхождат - имат много по-хубава консистенция, по-кремести някак, и се сливат - Софт § Джентъл много отразява пори, пъпки.. Лошото беше, че минах по-тъмно и нямаше как да видя на светло - ако си оправят осветлението в МАС определно ще имат повече оборот  Mr. Green.. Взех пудра - ето тази:

Става ми третата пудра, която наскоро взимам и се спирам.
Момичета, почнах да ползвам разтвора за почистване на МАС - та за четки за пудра, кога ги миете с вода като ползвате и разтвора.. Не се ли скапват от често миене. Как процедирате...
Сега ме е яд, че ми направиха впечатление едни сенки от новата колекция, но ги забравих по суетнята по скинфинишите. Май бяха ето тези - изглеждаха разкошно http://2.bp.blogspot.com/-J0pF5uuAPGA/UJgoux6JRDI/AAAAAAAACiE/30 … amp;+Handsome.jpg
 Колекцията изглеждаше много красива!

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 21:20 от elhi4ka

# 361
Ружът на Chanel Star dust дли го има още, знае ли някой?

И да го има - пробвай хубаво и помисли... Този ще да е най-слабият продукт от колекцията, според мен поне... В смисъл - за мен това не може да мине за руж... Thinking
Сигурно затова го има още  Laughing
Аз не съм го пробвала, без проба няма да го купя със сигурност, но последния път исках нещо между праскова и розово и взех Малис, сега искам нещо светло розово, но не ярко. Това по ревютата ми харесва, но е все на по-тъмни жени.

Доста е блед цвета, освен това е с много блясъци... Ти най-добре ще си прецениш, но според мен не е от продуктите, които стават за ежедневна употреба... А иначе - да, красив е, ама...  Crazy
На мен този руж страшно ми харесва. Heart Eyes Доста блясъци има и затова досега не съм го взела, но ми е мерак.

# 362
Минах през МАС, но не си взех скинфиниш - май този продукт не е за мен. Уникални са, но просто не се възприех - определено Superb за мен е много по-хубав Crazy - слива се по-естествено, а другия много се натрапва на жълто... Жълтите отенъци на Wisper не ми допаднаха много за мен, но за по-светла кожа би бил прекрасен .. Пробвайки и двата прецених, че нямам нужда от такъв продукт и си взех друга пудра, а им бях много навита.  Пробвах и Софт § Джентъл и определено новите скинфиниши го превъзхождат - имат много по-хубава консистенция, по-кремести някак, и се сливат - Софт § Джентъл много отразява пори, пъпки.. Лошото беше, че минах по-тъмно и нямаше как да видя на светло - ако си оправят осветлението в МАС определно ще имат повече оборот  Mr. Green.. Взех пудра - ето тази:

Става ми третата пудра, която наскоро взимам и се спирам.
Момичета, почнах да ползвам разтвора за почистване на МАС - та за четки за пудра, кога ги миете с вода като ползвате и разтвора.. Не се ли скапват от често миене. Как процедирате...
Сега ме е яд, че ми направиха впечатление едни сенки от новата колекция, но ги забравих по суетнята по скинфинишите. Май бяха ето тези - изглеждаха разкошно http://2.bp.blogspot.com/-J0pF5uuAPGA/UJgoux6JRDI/AAAAAAAACiE/30 … amp;+Handsome.jpg
 Колекцията изглеждаше много красива!

И са много хубави наистина,но има същите на Кико козметикс и вършат еднаква работа във всяко отношение,а цената им е доста по-ниска.

# 363
  • София
Да покажа колко е готин лакът на MAC. Моля, не обръщайте внимание на лошото лакиране  Embarassed

# 364
  • София
Много е красив наистина  Heart Eyes Peace

# 365
  • София
Ел страхотен е и къде аджеба видя лошо лакиран нокът Thinking

# 366
  • София
Ами малко кривичко и не съм лакирала (дори не знам как се нарича) - началото на нокътя  Thinking

# 367
  • София
YSL Spring 2013

# 368
Двата лака и сенките са хубави.

# 369
  • София
Ами малко кривичко и не съм лакирала (дори не знам как се нарича) - началото на нокътя  Thinking
Ако не беше казала изобщо нямаше да забележа Simple Smile Интересен е лакът.

elhi4ka ,аз преди време влезнах да си взема тази пудра,накрая излезнах с фдт от същата серия,пудрата нещо не ме грабна,дано на теб ти допадне.

От YSL май само розовият гланц ми допада.Но друго си е на живо да се видят.

# 370
Да покажа колко е готин лакът на MAC. Моля, не обръщайте внимание на лошото лакиране  Embarassed

Нахлувам само да питам остана ли от този лак или е свършил? Rolling Eyes Confused
П.П Страхотен маникюр  Crazy
Редактирам се  - звъннах и казаха - че е свършил  Sad

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 20:04 от placholina

# 371
*Bubble* , днес я нося и много ми харесва как седи Crazy.. Дава леко покритие, не е тежка - напластява се финно, колкото ти трябва, дава мат, трайна е - доволна съм Peace, ще видим при повече употреба как ще е. ПС Още ми седи непробвана малката пробичка, която ми отляха преди време на фдт Студио Фикс Флуид  ooooh!.. Трябва да го тествам скоро.

Някъде Алена попита за четката от Нейкид палитрата - на мен ми е любима  Heart Eyes и си я ползвам най-редовно, за да преливам сенките!

Днес получих смс от Сефора, че на 23-ти излизат коледни предложения от тях  Peace

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 20:28 от elhi4ka

# 372
Да и аз получих. Ще ти видим.

# 373
  • София
placholina, жалко, че е свършил. Аз бях останала с впечатлението, че лаковете последни остават  Confused

# 374
Здравейте, дали е разумо да се поръча  SKINFINISH LIGHTSCAPADE от ebay  и можете ли да ми препоръчате продавач? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт